انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در boot loader  (دفعات بازدید: 3302 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gostareh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل در boot loader
« : 27 مهر 1386، 04:08 ب‌ظ »
من windows و Ubuntu رو با هم داشتم. ویندوزم مشکل پیدا کرد مجبور شدم فرمت و نصب دوباره کنم. حالا menu OS chooser رو نمی دونم چطوری بیارم که بطونم بدون نصب دوباره ubuntu راش بندازم . آخه کلی روش کار کرده بودم و برنامه ها وتنظیماتی توش انجام داده بودم که حیفم میاد دوباره فرمت و نصب منم.
لطفن راهنمایی کنید.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: مشکل در boot loader
« پاسخ #1 : 27 مهر 1386، 04:47 ب‌ظ »
به هیچ وجه نیاز نیست که اوبونتو رو مجدد نصب کنید. کافیه که یه سرچ کوچولو تو فروم می کردین تا راهنمایی ها رو پیدا می کردین. ولی خب جوابش رو همین جا خدمتتون عرض می کنم:
سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید و از داخل اون محیط ترمینال رو بیارید و توش دستور زیر رو وارد کنید:
sudo grub
بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:
find /boot/grub/stage1
خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. سپس دستور زیر را اجرا بکن:
root (hx,y)و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. در قسمت بعدی دستور:
setup (hdx)که مقادیر x و y همانی هستند که در دستور قبل وارد کردیم. با اجرای این دستور گراب موجود در پارتیشن hdx,y را در mbr پارتیشن hdx دوباره نصب خواهد کرد.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین gostareh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 21 آبان 1386، 11:16 ب‌ظ »
سلام آقا سید مهدی،
از لطف و راهنمایی شما سپاسگزار ، انجام دادم و نتیجه گرفتم.
بدلیل ماموریت اداری کامپیوترم  در دسترس نبود ،حالا با راهنمایی کامل شما انجام دادم و نتیجه کامل گرفتم.
پایدار باشید.

لیراوی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 21 آبان 1386، 11:43 ب‌ظ »
قربانت لیراوی جان  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین firethumbs

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
« پاسخ #4 : 19 بهمن 1387، 08:57 ب‌ظ »
به هیچ وجه نیاز نیست که اوبونتو رو مجدد نصب کنید. کافیه که یه سرچ کوچولو تو فروم می کردین تا راهنمایی ها رو پیدا می کردین. ولی خب جوابش رو همین جا خدمتتون عرض می کنم:
سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید و از داخل اون محیط ترمینال رو بیارید و توش دستور زیر رو وارد کنید:
sudo grub
بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:
find /boot/grub/stage1
خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. سپس دستور زیر را اجرا بکن:
root (hx,y)و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. در قسمت بعدی دستور:
setup (hdx)که مقادیر x و y همانی هستند که در دستور قبل وارد کردیم. با اجرای این دستور گراب موجود در پارتیشن hdx,y را در mbr پارتیشن hdx دوباره نصب خواهد کرد.

دوست عزيز سلام
اگه مي شه يه توضيحي در مورد دستورات بالا بديد ممنون مي شم كه هر دستوري به چه معناست و براي چي استفاده مي شه

متشكرم