انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چه جوری میشه در کنار ویندوز 8 , android x86 را نصب کرد؟  (دفعات بازدید: 2671 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirbagheri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام

من ویندوز 8 را روی سیستمم نصب کرده بوده ام . بعد سی دی android x86 را از آدرس زیر دانلود و نصب کردم:
 http://www.android-x86.org/download
الان کامپیوتر را که روشن می کنم دو تا گزینه ی بوت دارم. یکی android x86 و یکی windows 8 .
android x86 بالا می یاد اما ویندوز 8 بالا نمی یاد. لطفا کمک کنید

توی یه انجمن دیگه هم سوال کرده ام جواب دادند که Grub مناسب برای این توزیع کنار ویندوز بصورت پایدار نیومده

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
درسته از گراب استفاد می‌کنه. ویندوز که بالا می‌یاد پیغام خطایی چیزی نمی‌ده؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
من موقع نصب اوبونتو و ویندوز 8 به این مشکل بر خوردم. لینوکس سیزن گفته بود قبل از نصب ابونتو با ایزی بی سی دی یه بوت آماده برای اوبونتو انتخاب کنیم و بعد Mbr رو بذاریم روی بوت لودر ویندوز.
شما هم بهتر بود موقع نصب، بوت لودر گراب اندروید رو پیشفرض انتخاب نمی کردی.
من خودم اندروید رو روی کول دیسک نصب می کنم. خیلی بهتره نسبت به هارد.
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1392، 06:03 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
البته راه دقیقش اینه ( اون بالا کلی گفتم )
بعد نصب ویندوز 8، اندروید رو روی هارد نصب کن. ولی بوت لودر رو براش انتخاب نکن. نذار بوت لودر نصب کنه. بعد از نصب بازم بوت لودر 8 میاد بالا و از اندروید خبری نیست. بعد که وارد ویندوز شدی، با Easy BSD یه بوت لودر گراب روی اون درایوی که اندروید رو نصب کردی ست می کنی و تمام. موقع راه اندازی سیستم، بوت لودر 8 رو میبینی که اندروید هم داره. بعد که اندروید رو انتخاب کردی سیستم با اندروید بوت میشه و خلاص. این بهترین روشیه که برای نصب کردن یه ویندوز و یه توزیع گنو/لینوکسی تو عمرم دیدم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
من چند بار توزیعهای مختلف لینوکس را در کنار ویندوز 8 نصب کردم و گزینه ویندوز 8 در منوی گراب میامد و با انتخابش ویندوز 8 راحت بوت میشد،اینو گفتم کسی فکر نکنه مشکل این تاپیک عمومیت داره.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.