سلام. من تازه عضو شدم... به کمکتون احتیاج دارم و چون موضوع رو مرتبط با سوال خودم دیدم اینجا مینویسم.
لطفا راهنمایی ام کنید تا بتونم لینوکس اوبونتو رو روی ماشین مجازی که دیشب روی سیستمم نصب کردم، نصب کنم. (سیستم عامل فعلی من سون هستش)
من از virtualbox ورژن 4.3.6r91406 استفاده میکنم. به کمک مقاله ها و آموزش های اینترنتی نصبش کردم اما مطمئن نیستم در انتخاب برخی تنطیماتش درست عمل کرده باشم! در حال حاضر تونستم بازش کنم و داخلش یه حساب کاربری بسازم اما هنوز سیستم عاملی روش نصب نیست. میخوام اوبونتو رو نصب کنم اما هیچ مقاله ای که بتونه من که یک فرد کاملا بی اطلاع در این زمینه هستم رو قدم به قدم راهنمایی کنه پیدا نکردم. از طرفی از این میترسم که لپ تاپم رو که به تازگی خریده م با این بی اطلاعیم بر باد فنا بدم با توجه به اینکه اطلاعات چند نفر داخلش هست و همچنین تمامی کارهام با کامپیوتر هستش. اما فعلا با پررویی تمام این جسارت رو به خرج دادم که با کمک اینترنت و راهنمایی افراد با تجربه تر بتونم به هدفم(که نصب اوبونتو هست) برسم :دی
راستی شاید لازم باشه بگم لینوکسی که در دست دارم به صورت ایمیج هست و روی یه دی وی دی نصب شده. دو ورژنش رو دارم هم 13.10 و هم 12.4
هارد لپ تاپم 1 ترابایت هستش و نسخه سیستم عامل 64 بیت هستش و در تنظیمات نصب ویرچوال هم لینوکس-اوبونتو 64 رو انتخاب کردم.
دوستان بزرگوار لطف میکنید راهنمایی ام کنید؟
ممنون