انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب كوبونتو8.10 از روي دي وي دي كوبونتو (چي نوشتم!!)  (دفعات بازدید: 2315 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام من از همون اول با kde 4 مشكل داشتم ولي نه در حدي كه نتونم نصبش كنم ولي با 8.10 نتونستم نصبش كنم (به طور مستقيم )خب حالا راهنماييم كنيد موقعيتم رو مي گم:
1 dvd سالمه يعني خودش مي گه كه سالمه
2 وقتي مي خواد نصب بشه تا 15 درصد مي ره بعد مي مونه وبعدش هي اون منو نگاه مي كنه هي من اون نگاه مي كنم (هيچ كدومونم از رو نمي ريم )
الان اول اوبونتو رو نصب مي كنم بعد با سيناپتيك kde رو نصب مي كنم از روي همون dvd
ممنون
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
سلام
وقتی میرسه ۱۵ درصد موس هم به شما نگاه میکنه یا موس کار میکنه؟
اگه موس هم میشینه نگاه کردن احتمالا مشکل سخت افزاریه. (فن سیپیو و یا بالا بودن رم یا...)
اگه موس کار میکنه حتما dvd رو چک کنید. (البته برای من هر موقع cd یا dvd مشکل داشت ارور میداد)

کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

• High Hero Member
  • *
سلام نه موس كار ميكنه و فقط سي دي رام نصفه نيم كاره ميكنه (از روي صداي چرخش سي دي رام ميگم)و سي دي هم كاملا" سالم هست
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
راستش من در این موارد خیلی تجربه داشتم و پست قبلیتونم خوندم که یک بار نصب شده و تنها حدس دیگه من اینه که ممکنه dvd خش خورده باشه  ](*,) یا کثیف شده باشه یا لیزر dvd رام کثیف شده باشه چون مامولا dvd خیلی حساسه و با یک dvd رام دیگه ممکنه این مشکل نباشه
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

• High Hero Member
  • *
سلام من از همون اول با kde 4 مشكل داشتم ولي نه در حدي كه نتونم نصبش كنم ولي با 8.10 نتونستم نصبش كنم (به طور مستقيم )خب حالا راهنماييم كنيد موقعيتم رو مي گم:
1 dvd سالمه يعني خودش مي گه كه سالمه
2 وقتي مي خواد نصب بشه تا 15 درصد مي ره بعد مي مونه وبعدش هي اون منو نگاه مي كنه هي من اون نگاه مي كنم (هيچ كدومونم از رو نمي ريم )
الان اول اوبونتو رو نصب مي كنم بعد با سيناپتيك kde رو نصب مي كنم از روي همون dvd
ممنون

• High Hero Member
  • *
سلام حل شد فقط حدود چند ساعت صبر كردم تا يا اخطار بده و كنسل بشه يا نصب بشه يا كامپيوترم بسوزه !!كه اون هم گزينه ي دوم رو انتخاب كرد و نصب شد(به اين ميگن دمكراسي !!)

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا
سلام
منم چنین مشکلی دارم یعنی چند ساعت برای نصبش صبر کنم کسی راهی نداره ؟  ](*,) ](*,)
من و تو می توانیم ...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
برای dvd خیلی طول می کشه می تونید از cd استفاده کنید و بعد از مخزن dvd برای نصب برنامه استفاده کنید
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.