نرم افزارهای مهمی مثل Photoshop که نرم افزار مشابهش برای لینوکس نیست نصب کنم و استفاده کنم ؟ آیا نسخه ی لینوکسی نرم افزارهای مختلف موجود برای نصب ؟
من ادعا نمی کنم که فوتوشاپ کارم ولی باهاش کار کردم - در حد خیلی خیلی ابتدایی - و الآن مثل بقیه دوستان اولین چیزی که به ذهنم می رسه گیمپ است.
۱ - گیمپ مثل فوتوشاپ نیست. نباید هم باشه اگر تصور کردی که گیمپ رو باز کنی فوتوشاپ رو ببینی اینطور نیست
۲ - حتی نمی تونم تضمین کنم همه کارایی های اون رو هم داشته باشه - شاید برخی خصوصیاتی هم داشته باشه که فوتوشاپ نداشته باشه - به قول منطقی ها رابطه عموم خصوص من وجه است
۳ - کار کردن باهاش هم متفاوته یعنی منوهاش و چیزهای دیگش اولین باری که دیدمش احساس کردم هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم می خواستم سرم بکوبم به دیوار
۴ - ولی وقتی باهاش یه مدتی کار کنی می بینی همچین بد هم نیست بعد از یه مدتی احساس می کنی دیگه این کار کردن با فتوتوشاپه که برات سخته.
مسلما کار کردن با لینوکس به آسونی ویندوز نیست ولی آیا ارزش داره که جایگزین ویندوز شه ؟
همه اون چیزهایی که در مورد گیمپ گفتم در مورد لینوکس هم کپی می کنم
- لینوکس مثل ویندوز نیست. نباید هم باشه اگر تصور کردی که لینوکس رو باز کنی ویندوز رو ببینی اینطور نیست
۲ - حتی نمی تونم تضمین کنم همه کارایی های اون رو هم داشته باشه - شاید برخی خصوصیاتی هم داشته باشه که ویندوز نداشته باشه - به قول منطقی ها رابطه عموم خصوص من وجه است
۳ - کار کردن باهاش هم متفاوته یعنی منوهاش و چیزهای دیگش اولین باری که دیدمش احساس کردم هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم می خواستم سرم بکوبم به دیوار
۴ - ولی وقتی باهاش یه مدتی کار کنی می بینی همچین بد هم نیست بعد از یه مدتی احساس می کنی دیگه این کار کردن با ویندوزه که برات سخته.
در کل میگم نکته اصلی این نیست که ویندوز و لینوکس کدوم بهتره. نکته اینه که به کدوم بیشتر عادت داری.
من خودم اولش که لینوکس رو دیدم می گفتم اصلا لینوکس سیستم عامل نیست. علتش این بود که من با ویندوز عادت داشتم و کار با لینوکس برام سخت بود ولی الآن - با اینکه امکان نصب ویندوز بالاتر از ایکس پی ندارم چون رمش رو ندارم - می گم اگه یه سیستم خوب داشتم که میتونستم ویندوز ۸.۱ یا اوبوتنو بریزم فقط اوبونتو می ریختم. چون به این سیستم عادت کردم حالا با این راحتترم