انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: vaio + intel + ubuntu + صفحه سفید !!! (حل شد)  (دفعات بازدید: 2802 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TechMiX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
vaio + intel + ubuntu + صفحه سفید !!! (حل شد)
« : 16 آبان 1387، 06:01 ب‌ظ »
با سلام و درود خدمت سروران عزیزم.

از آقایون (یا شاید خانوما !) کسی میدونه درد این لپ تاپ ما چیه که نمی تونیم اوبونتو رو راه بندازیم ؟

مدل : SONY VAIO / FW170J
کارت گرافیک : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

وقتی دی وی دی ubuntu 8.10 رو میذارم ، لوگو میاد بالا ، اون صفحه انتخاب زبان میاد ، بعد اون صفحه منو میاد ، ما همون try ... رو میزنیم (یعنی live میاریمش بالا) ...
بعد لودینگ میاد ... ناگهان صفحه سفید میشه ! بعد اون صدای لود شدن اوبونتو میاد ... و انگار که کامل همه چی درست پیش میره ... مشکل اصلی اینجاست که هنوز صفحه سفید هست ....
از دوستان پرسیدیم ، گفتن احتمالا این compiz فعاله به صورت پیش فرض ، برا همینه که اینطوری شده ... گفتن باید ctrl+alt+f1 بزنی بری تو محیط تکست ، بعدی اینو بزنی : DISPLAY=:0 metcity --replace ... بعد با ctrl+alt+f7 برگردی و باید gui اومده باشه و همه چی حل شده باشه ... ما این کار رو کردیم ، هیچ اتفاقی نیفتاد ! یعنی وقتی با ctrl+alt+f7 برگشتم ، دیدم اوضاع همون طوریه ، صفحه سفید سفید ....
بعد یکی دیگه گفت احتمالا تصویر داره میره تو خروجی rgb پشت لپ تاپ ، با یه مانیتور تست کن ... ما هم همین کار رو کردیم ... مانیتور رو وصل کردیم ، سیستم رو ریست کردم ... ایندفعه ubuntu به صورت live روی مانیتور external اومد بالا ! ... خوشحال شدیم .. گفتیم دیگه حله ... رفتم دیدیم نه خیر ... جناب ubuntu دوتا display میشناسه ، یکی همین مانیتور خودم ، یکی هم display لپ تاپ .... ( به این نکته توجه کنید که در تمام این مدت display لپ تاپ سفید سفید .... )
هر چی ور رفتیم باهاش .... compiz رو ریموو کردیم ... نشد که نشد ...

از عزیزان اینجا کسی با این مشکل برخورد کرده ؟
غلط نکنم همش تقصیر این display وایو هست ...
« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1387، 02:36 ب‌ظ توسط techtux »

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: vaio + intel + ubuntu + صفحه سفید !!!
« پاسخ #1 : 16 آبان 1387، 06:08 ب‌ظ »
وقتی رفتید ب ترمینال این رو بزنید.
$sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg
$sudo /etc/init.d/gdm restart
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #2 : 16 آبان 1387، 06:11 ب‌ظ »
ضمنا اگه باز نشد همین کار رو بدون سوئیچ phigh- استفاده کن! البته یکمی باید در این روش وقت بگذاری و مراحل پیکر بندی شو دنبال کنی.
وقتی ب رزولوشن مونیتور رسید در حد 800*600 نگه دار . انشالله که  بالا بیاد.
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #3 : 16 آبان 1387، 06:19 ب‌ظ »
با سلام و درود خدمت سروران عزیزم.

از آقایون (یا شاید خانوما !) کسی میدونه درد این لپ تاپ ما چیه که نمی تونیم اوبونتو رو راه بندازیم ؟

مدل : SONY VAIO / FW170J
کارت گرافیک : Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

وقتی دی وی دی ubuntu 8.10 رو میذارم ، لوگو میاد بالا ، اون صفحه انتخاب زبان میاد ، بعد اون صفحه منو میاد ، ما همون try ... رو میزنیم (یعنی live میاریمش بالا) ...
بعد لودینگ میاد ... ناگهان صفحه سفید میشه ! بعد اون صدای لود شدن اوبونتو میاد ... و انگار که کامل همه چی درست پیش میره ... مشکل اصلی اینجاست که هنوز صفحه سفید هست ....
از دوستان پرسیدیم ، گفتن احتمالا این compiz فعاله به صورت پیش فرض ، برا همینه که اینطوری شده ... گفتن باید ctrl+alt+f1 بزنی بری تو محیط تکست ، بعدی اینو بزنی : DISPLAY=:0 metcity --replace ... بعد با ctrl+alt+f7 برگردی و باید gui اومده باشه و همه چی حل شده باشه ... ما این کار رو کردیم ، هیچ اتفاقی نیفتاد ! یعنی وقتی با ctrl+alt+f7 برگشتم ، دیدم اوضاع همون طوریه ، صفحه سفید سفید ....
بعد یکی دیگه گفت احتمالا تصویر داره میره تو خروجی rgb پشت لپ تاپ ، با یه مانیتور تست کن ... ما هم همین کار رو کردیم ... مانیتور رو وصل کردیم ، سیستم رو ریست کردم ... ایندفعه ubuntu به صورت live روی مانیتور external اومد بالا ! ... خوشحال شدیم .. گفتیم دیگه حله ... رفتم دیدیم نه خیر ... جناب ubuntu دوتا display میشناسه ، یکی همین مانیتور خودم ، یکی هم display لپ تاپ .... ( به این نکته توجه کنید که در تمام این مدت display لپ تاپ سفید سفید .... )
هر چی ور رفتیم باهاش .... compiz رو ریموو کردیم ... نشد که نشد ...

از عزیزان اینجا کسی با این مشکل برخورد کرده ؟
غلط نکنم همش تقصیر این display وایو هست ...

سلام و به فروم اوبنتو خیلی خوش اومدید

من تا حالا قسمتم نشده دی وی دی اوبنتو رو زیارت کنم ولی توی سی دی های اوبنتو یه جور سی دی داریم که بهش میگن آلترنیت این سی دی ها برای نصب توی محیط گرافیکی نمیرند و از توی تکست مود  عملیات نصب رو انجام میدن ( فکر کنم توی دی وی دی هم این باشه البته مطمئن نیستم ) من توی موارد مشابه ( البته تا حالا روی سونی تست نکردم ) از نسخه آلترنیت استفاده میکنم و جواب داده

موفق باشید

آفلاین TechMiX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #4 : 24 بهمن 1387، 04:31 ب‌ظ »
بعد از 2 ماه تلاش و امتجان کردن روش های مختلف ... بالاخره اومد بالا ! الان با رزولوشن 1600x900 ابونتو 8.10 داره مثل ساعت کار می کنه ... compiz هم فعاله هیچ مشکلی هم نداره ...

برای کسایی که از کارت گرافیک Intel GMA 4500MHD استفاده می کنن و با ابونتو مشکل دارن :

سیستم رو با سی دی ابونتو 8.10 بوت کنید ، در صفحه نخست F4 را بفشرید(!) ، Safe Graphical mode رو انتخاب کنید و گزینه اول رو انتخاب کنید (live بیایید بالا)
در همون حالت کشیده و به هم ریخته ابونتو رو نصب کنید و restart کنید  .
حالا یه ترمینال باز کنید ، اینو بنویسد :
sudo apt-get remove --purge xserver-xorg-video-intelحالا پکیجی که گذاشتم رو دانلود و نصب کنید .
بعد یه ترمینال باز کنید اینو بنویسید :
sudo gedit /etc/X11/xorg.confدر پنجره باز شده ، بگردید توی فایل هر جا vesa دیدید به جاش بنویسید intel .
فایل رو سیو کنید .
یه بار logout کنید و دوباره وارد شید ! .... از ابونتو لذت ببرید !!!  \\:D/

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #5 : 24 بهمن 1387، 07:57 ب‌ظ »
+1

بسیار عالی ! تلاشتون قابل تقدیره ...

لطفا پست اولتون رو ویرایش کنید و عبارت [حل شد] رو به انتهای عنوان تاپیک اضافه کنید.