انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی در اوبونتو  (دفعات بازدید: 5841 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeid180

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
برنامه نویسی در اوبونتو
« : 29 تیر 1393، 12:06 ب‌ظ »
سلام به دوستان گلم. برنامه ای هست که مثل visual studio مایکروسافت محیط برنامه نویسی c c++ c# java html و.... را داشته باشه راستی من برنامه eclipse  را هم دارم اما نحوه کار باهاش را نمی دونم اصلا نمیشه توش چیزی نوشت به هرحال ممنون میشم کمکم کنید ... . 8)

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : برنامه نویسی در اوبونتو
« پاسخ #1 : 29 تیر 1393، 09:16 ب‌ظ »
 - در کل میتونید از ادیتور ها و کامپایل دستی کد ها استفاده کنید ، ولی اگر میخواید برای هر زبان IDE های خوبی هست ،
مواردی رو که من کار کردم عرض میکنم شاید بهترین ها نباشند ولی خوب هستند.

- برای c++ ، میتونید از QT creator استفاده کنید.( اگه اشتباه نکنم دوستان K develop رو هم کار میکنند ولی تست نکردم.)
 - جاوا هم netbeans notbeans و eclipse خیلی خوب هستند.
 - html هم که توی ادیتور فکر میکنم کافی هم هست.
 - IDE های شرکت jetbrain برای نوشتن زبان های PHP و node.js که در ویندوز موجوده دقیقا به همون شکل در لینوکس هم هست ولی متاسفانه رایگان نیستند.

- در مورد C# اطلاعات کافی ندارم ولی فکر نمیکنم در حد بقیه زبان ها در لینوکس خوب و مناسب باشه.
« آخرین ویرایش: 29 تیر 1393، 09:55 ب‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
« پاسخ #2 : 29 تیر 1393، 09:38 ب‌ظ »
- در کل میتونید از ادیتور ها و کامپایل دستی کد ها استفاده کنید ، ولی اگر میخواید برای هر زبان IDE های خوبی هست ،
مواردی رو که من کار کردم عرض میکنم شاید بهترین ها نباشند ولی خوب هستند.

- برای c++ ، میتونید از QT creator استفاده کنید.( اگه اشتباه نکنم دوستان K develop رو هم کار میکنند ولی تست نکردم.)
 - جاوا هم notbeans و eclipse خیلی خوب هستند.
 - html هم که توی ادیتور فکر میکنم کافی هم هست.
 - IDE های شرکت jetbrain برای نوشتن زبان های PHP و node.js که در ویندوز موجوده دقیقا به همون شکل در لینوکس هم هست ولی متاسفانه رایگان نیستند.

- در مورد C# اطلاعات کافی ندارم ولی فکر نمیکنم در حد بقیه زبان ها در لینوکس خوب و مناسب باشه.

ببخشید اصلاح میکنم که netbeans نام درست برنامه هست . تشکر .
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین saeid180

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1393، 02:48 ب‌ظ »
ممنون....... ;)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 01 امرداد 1393، 02:58 ب‌ظ »
برای زبان های مختلف آی دی ای های مختلف وجود داره، استفاده از یک آی دی ای برای تمام زبان ها چیزی کمتر از کمونیسم نیست!
اکلیپس یه آی دی ای همه کاره هست که تقریبا تمام زبان ها رو پشتیبانی می کنه اما مثلا برای سی/سی پلاس پلاس واقعا عذاب آوره! وقتی کیوت کریتور با اون همه امکانات و اتوکامپلیت هنگام تایپ(type ahead) هست چرا باید با اکلیپس کار کنم(. هر ثانیه CTRL + Space بزنم؟ :| ).
ادیتور های ساده مثل جدیت برای کارای دمه دستی و کوچیک مناسبه ولی وقتی کار به پروژه ی بزرگ میکشه آدم رو بیچاره می کنه.

در کل سوالتون خیلی کلی بود، بهتر بود یک زبان و قابلیت هایی که می خواستین محیط توسعتون داشته باشه رو میگفتید تا بهتر میشد راهنمایی کرد

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #5 : 01 امرداد 1393، 03:06 ب‌ظ »
مثلا برای سی/سی پلاس پلاس واقعا عذاب آوره! وقتی کیوت کریتور با اون همه امکانات و اتوکامپلیت هنگام تایپ(type ahead) هست چرا باید با اکلیپس کار کنم. هر ثانیه CTRL + Space بزنم؟ :|
حرف دل منو زدی...

من برای پی اچ پی و اچ تی ام ال و کلا تحت وب نویسی به یک آی دی ای نیاز دارم که که اتوکامپلت باشه... چی رو پیشنهاد میکنید؟؟
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 01 امرداد 1393، 03:17 ب‌ظ »
حرف دل منو زدی...

من برای پی اچ پی و اچ تی ام ال و کلا تحت وب نویسی به یک آی دی ای نیاز دارم که که اتوکامپلت باشه... چی رو پیشنهاد میکنید؟؟
آپتانا این قابلیت رو به صورت پیشفرض داره( یعنی من تو اچ تی ام ال و سی اس اس و کمی جاوا اسکریپت دیدمش ) از طرفی سابلایم با پلاگین هاش میتونه نیازهاتون رو برطرف کنه، بلو فیش هم این قابلیت ها رو داره اما متاسفانه تو ورژن جدیدش واقعا خراب کرده! هر ثانیه کرش میکنه.

نکته: قبل از نصب آپتانا حتما نیازمندی هاش رو مطالعه کنید، مثلا اپن جی دی کی رو ساپورت نمی کنه و شما نیاز به اوراکل جاوا دارید. آپتانا کمی سنگین هست :)

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #7 : 01 امرداد 1393، 04:33 ب‌ظ »
سلام دوستان!
https://atom.io
هر کاری که می خواید بکنید، قبلش Atom رو امتحان کنید... کلی Plug-In و Extension و چیز میز داره...
تازه وب سایتش گواهی نامه ی SSL هم داره!  ;D
Void Linux + XFCE

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #8 : 01 امرداد 1393، 07:07 ب‌ظ »
حرف دل منو زدی...

آپتانا این قابلیت رو به صورت پیشفرض داره( یعنی من تو اچ تی ام ال و سی اس اس و کمی جاوا اسکریپت دیدمش ) از طرفی سابلایم با پلاگین هاش میتونه نیازهاتون رو برطرف کنه، بلو فیش هم این قابلیت ها رو داره اما متاسفانه تو ورژن جدیدش واقعا خراب کرده! هر ثانیه کرش میکنه.

نکته: قبل از نصب آپتانا حتما نیازمندی هاش رو مطالعه کنید، مثلا اپن جی دی کی رو ساپورت نمی کنه و شما نیاز به اوراکل جاوا دارید. آپتانا کمی سنگین هست :)
جدی؟ جالبه.من آپتانا را تو ۱۲.۰۴ به اکلیپس اضافه کرده بودم با همین اپن جی دی کی داره کار میکنه ;D