انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مخفی شدن درایو ها  (دفعات بازدید: 912 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidv72

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مخفی شدن درایو ها
« : 12 اسفند 1392، 05:55 ب‌ظ »
سلام به دوستان عزیز.راستش من قبل از اوبونتو ویندوز ۸ داشتم و فقط با ویندوز کار کردم!از اوبونتو چیزه زیادی سر در نمیارم!بگزریم
من در هنگام نصب اوبونتر پارتشن بندی نکردم و همین طوری نصب کردم! من دوتا هارد دیسک دارم.من نمی دونم درایو ها قبلیم چی شدن؟ دونبال درایو هام هستم! و این که اومده بودم ویندوز ۸ دوباره نصب کنم دیدم از ۴تا درایوی که قبلا داشتم در حال حاضر در مرحل نصب ۸ بهم نشون داد که ۲ تا بیشتر ندارم! فکر کنم از هر هارد یه درایو ساخت.من الان دونبال درایو هام هستم! اگه کسی کمک کنه ممنون میشم!
راستش میخوام ویندوز ۸ نصب کنم میتونم موقع نصب فرمت کنم! (تمام درایو ها هم پره!)ولی اطلاعت داخلش رو میخوام! قبل از اینکه نصب کنم میخوام اطلات رو داشته باشم! لطفا کمک کنید ممنون!  [-o<

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
پاسخ : مخفی شدن درایو ها
« پاسخ #1 : 12 اسفند 1392، 06:17 ب‌ظ »
سلام
توی اوبونتو کلید های alt+ctrl+t رو بزن.ترمینال که باز شد دستور زیر رو بزن:
sudo fdisk -lنتیجه رو اینجا کپی کن.(یادت نره بذاریش تو تگ کد که با علامت # مشخص شده)
پ.ن:بگذریم درست هستش نه بگزریم.و همینطور دونبال اشتباهه و دنبال درسته.

آفلاین vahidv72

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 13 اسفند 1392، 02:01 ب‌ظ »
ممنون احسان جان ولی مشکل اینجاست که ما تازه کاریم با این سسیتم عامل و این که این کاری رو که گفتید انجام داد دستور رو در ترمینال وارد کردم و بعد ازم رمز سیستم رو خواست منم سعی کردم بدم ولی تایپ نمی شد! حتی سعی کردم با کپی این کارو کنم بازم نشد! برای از بین بردن رمز سیستم هم سعی کردم نشد! اگه میشه به سطح ابتدایی به ما کمک کنید! ممنون!

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1392، 02:16 ب‌ظ »
سلام. اون مدلشه. رمز تایپ میشه ولی نشون نمیده. رمزو بزن و بعدش اینتر بزن.