انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بروزرسانی  (دفعات بازدید: 871 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bijanbeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل در بروزرسانی
« : 15 اسفند 1392، 05:51 ب‌ظ »
سلام دوستان
من موقع آبدیت با این ارور روبرو میشم و همچنین نمیتونم هیچی نصب کنم

E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
پاسخ : مشکل در بروزرسانی
« پاسخ #1 : 15 اسفند 1392، 06:01 ب‌ظ »
سلام
سلام
من موقع آبدیت با این ارور روبرو میشم و همچنین نمیتونم هیچی نصب کنم
خوب بذار یه نگاه کنیم ببینم ارور چی میگه؟
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
E: dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem.
ترجمه:
اخطار:دانلود بعضی از فایل های ایندکس ناموفق بود.از آنها(فایل هایی که دانلود نشدن) چشم پوشی شد و یا فایل های قدیمی به جای آنها استفاده شدند.
اخطار:dpkg از کار افتاد.شما باید برای حل مشکل به صورت دستی 'sudo dpkg --configure -a' را اجرا کنید.

خوب حالا به نظرت کاری که باید بکنیم چیه؟

کاری که من کردم چی بود؟فقط سلام کردم و اخطار رو ترجمه.:)
موفق باشید.:)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #2 : 15 اسفند 1392، 06:50 ب‌ظ »
با سلام.
ورود شما رو به انجمن فارسی و دنیای ازاد تبریک میگم.
دوست عزیز دستور زیر رو تو ترمینال وارد کنید:
sudo dpkg --configure -aالف:رمز ورود شما رمز ورود به سیستم هستش.
ب:رمز نمایش داده نمیشه.رمز رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.
برخی مواقع ممکنه بنا به هر دلیلی نه software center و نه update manager کار نمیکنه(مثلا موقع اپدیت اینترنت قطع بشه).دستور زیر رو اجرا کنید:
sudo apt-get -f installبا دستور زیر هم تو ترمینال میتونید ابونتو رو برای بسته های اپدیت و اپگرید بررسی کنید:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgradeاگه اپدیت و یا اپگریتی بود با دستور زیر می تونید نصب کنید:
sudo apt-get dist-upgrade
دوست عزیز برای اینکه شما زودتر به جواب برسید و دوستان بهتر کمک تون کنند به نکات زیر توجه کنید:(تو اساسنامه انجمن هم به طور کامل هست)
1-قبل از هر تاپیک انجمن رو بگردید مطمئن باشید 90٪ مشکلات طرح و حل شده.
2-مشخصات دقیق سیستم,ورژن سیستم عامل و کارهایی که کردین رو دقیقا لیست کنید(البته حواستون باشه که شماره سریال ای پی و یا رمز رو شیر نکنید)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #3 : 15 اسفند 1392، 07:13 ب‌ظ »
با سلام.
ورود شما رو به انجمن فارسی و دنیای ازاد تبریک میگم.
دوست عزیز دستور زیر رو تو ترمینال وارد کنید:
sudo dpkg --configure -aالف:رمز ورود شما رمز ورود به سیستم هستش.
ب:رمز نمایش داده نمیشه.رمز رو وارد کنید و اینتر رو بزنید.
برخی مواقع ممکنه بنا به هر دلیلی نه software center و نه update manager کار نمیکنه(مثلا موقع اپدیت اینترنت قطع بشه).دستور زیر رو اجرا کنید:
sudo apt-get -f installبا دستور زیر هم تو ترمینال میتونید ابونتو رو برای بسته های اپدیت و اپگرید بررسی کنید:
sudo apt-get update && sudo apt-get upgradeاگه اپدیت و یا اپگریتی بود با دستور زیر می تونید نصب کنید:
sudo apt-get dist-upgrade
دوست عزیز برای اینکه شما زودتر به جواب برسید و دوستان بهتر کمک تون کنند به نکات زیر توجه کنید:(تو اساسنامه انجمن هم به طور کامل هست)
1-قبل از هر تاپیک انجمن رو بگردید مطمئن باشید 90٪ مشکلات طرح و حل شده.
2-مشخصات دقیق سیستم,ورژن سیستم عامل و کارهایی که کردین رو دقیقا لیست کنید(البته حواستون باشه که شماره سریال ای پی و یا رمز رو شیر نکنید)
یادت رفت آخرش بگی:و باز دوباره فردا مشکل دیگه ای شبیه همین پیش اومد بیا تا دوباره من یه دستور دیگه بهت بدم.شما هم بدون این که بدونی درسته یا نه بزنیش.در صورتی که خودت میتونی حتی اگه چیزی هم از انگلیسی ندونی به جای کلی گذاشتن وقت برای تایپ و پرسیدن و کلی صبر کردن با نهایتش یکی دو دقیقه صرف وقت اخطار رو ترجمه کنی و مشکلت رو حل کنی.و اگه زمانی چیزی رو متوجه نشدی بپرسی.;) :)
راستی فکر نمیکنم نیازی به پست زدن بوده باشه.من توضیحات لازم رو دادم.اگه مشکل اضافه ای به وجود میومد احتمالا ایشون با روشی که گفتم میتونستن حلش کنن و یا اگه نمیتونستن فوقش میپرسیدن.;) به هر حال صلاح پست خویش کاربران دانند.:)
موفق باشید.:)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #4 : 15 اسفند 1392، 07:30 ب‌ظ »
دوست عزیز دلیل پست زدن من به حاشیه روندن شما یا گفتن من سرترم نبود.بلکه به نظر من(تو یکی از تاپیک های الهه اتش هم گفتم) اول بهتره کمک کنیم تا مشکل حل بشه بعد نصیحت و دستورالعمل بدیم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #5 : 15 اسفند 1392، 07:42 ب‌ظ »
بله من هم کدورت( :O ) و قصد بدی از اون حرفم نداشتم.:)و منظورتون رو متوجهم.
فقط فکر کردم خط دوم اخطار که ترجمه کردم به اندازه ی کافی واضح هست.
در هر صورت شاد باشید.:)