انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر پسورد SSH  (دفعات بازدید: 1090 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eXtrem0us

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
تغییر پسورد SSH
« : 12 اردیبهشت 1393، 04:22 ب‌ظ »
سلام
من روی PC خونگی از Linux Mint Debian Edition ۲۰۱۴.۰۳ استفاده می‌کنم که روش SSH نصب کردم و برای تست دسترس پذیری از محیط خارج، از یک SSH Client تحت وب استفاده کردم. ;D
اما بعد تصمیم گرفتم که پسوردم رو عوض کنم و انتظار داشتم که در دفعات بعد هم که یا SSH وارد سیستم می‌شم، از من پسورد جدید بخواد. ???
اما این اتفاق نیفتاد. حتی بعد از start کردن مجدد سرویس ssh و restart سیستم، پسورد قدیمی رو قبول می‌کرد  ](*,)
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1393، 04:27 ب‌ظ توسط eXtrem0us »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : تغییر پسورد SSH
« پاسخ #1 : 13 اردیبهشت 1393، 03:06 ق‌ظ »
سلام
من روی PC خونگی از Linux Mint Debian Edition ۲۰۱۴.۰۳ استفاده می‌کنم که روش SSH نصب کردم و برای تست دسترس پذیری از محیط خارج، از یک SSH Client تحت وب استفاده کردم. ;D
اما بعد تصمیم گرفتم که پسوردم رو عوض کنم و انتظار داشتم که در دفعات بعد هم که یا SSH وارد سیستم می‌شم، از من پسورد جدید بخواد. ???
اما این اتفاق نیفتاد. حتی بعد از start کردن مجدد سرویس ssh و restart سیستم، پسورد قدیمی رو قبول می‌کرد  ](*,)

پسورد رو چه جوری عوض کردی ؟
اون SSH client هم بگو بریم ببینیم :)

آفلاین eXtrem0us

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
پاسخ : تغییر پسورد SSH
« پاسخ #2 : 21 اردیبهشت 1393، 12:12 ق‌ظ »
مشکل حل شد.
اتفاقی که افتاد این بود که من تو ماشینی که ssh server روش نصب بود، پسورد root رو set نکرده بودم. بعد از یک ماشین دیگه که شل روت بود، به ماشینم بدون اعلان username خاص، ssh زدم و سرور مجبور شد که برای روت، پسورد set کنه.