انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی در مورد فعال سازی private intranet در firefox  (دفعات بازدید: 687 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
دوستان نمیدونم عنوان مناسبی رو برای موضوع انتخاب کردم یا نه.
خب یه ویژگی اپرا اینه که دسترسی به صفحات غیر مجاز رو بدون اجازه کاربر اجرا نمیکنه.در حالی که تو یه مرورگر دیگه مثل فایرفاکس اگه همون صفحات رو باز کنیم یه صفحه دولتی میاد با کلی لینک مجاز.ولی دردسر زمانی شروع میشه که اشتباهی یه صفحه غیر مجاز رو باز کنی و صفحات دولتی به صورت popup اعصاب خرد کن رو صفحه ظاهر میشه.(مثلا داری یه متن رو با دقت میخونی یهو یه صفحه تبلیغاتی میاد.)
تعریف از خود نباشه,من اکثرا تو سایت های انگلیسی زبان میگردم و برخی از این سایت ها تبلیغات غیر مجاز داره که باعث غیرمجاز بودن صفحه میشه.خوب تا زمانی که صفحه رو باز نکنی نمیدونی چی به چیه.
مثلا داشتم در مورد فلش کردن بایوس بدون نیاز به ویندوز تو لینوکس تونت میگشتم که یهو به صفحه زیر رسیدم که غیرمجاز بود و که مشکل بالا برام پیش اومد.
http://dogber1.blogspot.com/2009/05/table-of-reverse-engineered-bios.html

خب از اونجایی که فایرفاکس جز امن ترین و پرکاربردترین مرورگرها هست مطمئنا باید یه گزینه داشته باشه که بدون اجازه کاربر صفحات غیر مجاز رو باز نکنه.
ابونتو 13.10 عکس و متن زیر فکر کنم گویا تر باشه.

A page on the public internet requests data from your private intranet. For security reasons, automatic access is blocked, but you may choose to continue.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها