انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پروژه سینتی‌سایزر نرم افزاری  (دفعات بازدید: 2073 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
پروژه سینتی‌سایزر نرم افزاری
« : 05 آبان 1397، 06:41 ب‌ظ »
مدتها درگیر موسیقی الکترونیک و راک بودم و خیلی پیش میومد که از سینتی‌سایزرهای دیجیتال (دستگاه‌هایی که سورس صداشون مصنوعی و توسط مدارهای دیجیتال و کامپیوتری هست) استفاده کنیم برای ساختن صداهایی مثل ارکستر و ... (از اونجایی که هزینه ارکستر زنده یا حتی نوازنده زنده ویولن و ویولنسل و ... بالاست). بهرحال، همیشه حتی ضبط گیتار یا درامز به صورت زنده هم محیا نیست و ممکنه از سینتی‌سایزر استفاده کنیم.
در این مسیر، برام جالب بود که این سینتی‌سایزرها چطور کار میکنن و مدتی هم مجبور شدم بخاطرش DSP مطالعه کنم. نتیجه شد این پروژه که به گیتهاب لینک میدم :
https://github.com/prp-e/synth-project
همونطور که می‌بینید این پروژه تا جای خوبی پیش‌رفته و صد البته، نیاز به بهبودهای اساسی داره (بخصوص در کنترل لایو و ... ). ولی تا اینجا میتونه فایل wav از موجی که شما میخواهید با فرکانس دلخواهتون، تولید کنه.
به زودی هم داکیومنت های بهتری خواهد داشت و هم سعی می‌کنم مراحل تولید صدا توسط numpy رو به صورت ژوپیتر نوت بوک دربیارم.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
پاسخ : پروژه سینتی‌سایزر نرم افزاری
« پاسخ #1 : 06 آبان 1397، 08:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
StrongPC Research Group is an Iranian startup with goal of creating a complete 16 bit CPU from scratch, and in future, 16 bit computer. This startup is started in Islamic Azad University, Central Tehran Branch. The project defined and founded by Muhammadreza Haghiri.

https://strongpc.github.io/about/

محمدرضا حقیری؟ این نام چقدر برام آشناست! فکر کنم اون سال های 1392 و 1393 که اینجا فعال بودم یک کاربر نوجوان داشتیم با این نام! خیلی هم فعال بود، آیدیش یادم نیست.

کهنه کاربران راهنمایی کنند!
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #2 : 06 آبان 1397، 09:47 ق‌ظ »
سلام
بله فرهاد جان ، همون محمدرضای خودمونه.
تا جایی که اطلاع دارم (مطمئن نیستم) اکانت اصلی محمدرضا (محمدرضا ح.) مسدود هستش و اجازه ی فعالیت تحت شرایط خاص تنها به همین اکانت (StrongPC) داده شده.
بازم ناظرا اطلاع بدن بهتره من دقیق نمی دونم.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
« پاسخ #3 : 07 آبان 1397، 12:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
StrongPC Research Group is an Iranian startup with goal of creating a complete 16 bit CPU from scratch, and in future, 16 bit computer. This startup is started in Islamic Azad University, Central Tehran Branch. The project defined and founded by Muhammadreza Haghiri.

https://strongpc.github.io/about/

محمدرضا حقیری؟ این نام چقدر برام آشناست! فکر کنم اون سال های 1392 و 1393 که اینجا فعال بودم یک کاربر نوجوان داشتیم با این نام! خیلی هم فعال بود، آیدیش یادم نیست.

کهنه کاربران راهنمایی کنند!

بله دوست عزیز خودم هستم و با این حساب کاربری حضور دارم. همونطور که جناب رزم‌دیده فرمودن، دسترسی های اکانت اصلی (محمدرضا ح.) مسدود شده و با این اکانت با اجازه گرفتن از مدیریت برای ایجاد تاپیک پیرامون پروژه ها حضور دارم.
البته، فکر نکنم فعلا بحث هویت من مطرح باشه. هست؟! چون لینکی که به گیت‌هاب دادم دقیقا نشون میده که این اکانت گیتهاب متعلق به شخص منه و این شرلوک هولمز بازی‌ها جز Hijack کردن موضوع اصلی، ثمر دیگری ندارند.