انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با صدا در دبیان (حل شد)  (دفعات بازدید: 1613 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
مشکل با صدا در دبیان (حل شد)
« : 01 آبان 1393، 07:24 ب‌ظ »
سلام
دبیان تستینگ با ماته (و آسام) دارم. تا زمانی که فقط یه کاربر استاندارد داشتم مشکلی نبود. یه حساب کاربری دیگه ساختم، ولی توش صدا نداشتم. چند جا گفته بودن که نباید اسم هیچ کاربری توی گروه audio باشه. چون فقط همون کاربری که توی اون گروه باشه میتونه از کارت صدا استفاده کنه. بنابراین من اسم کاربری اول رو از گروه audio پاک کردم و فقط pulse مونده.
حالا فقط همون کاربر که بعد از بوت لاگین میکنه صدا داره.

ممنون میشم هرگونه راه حلی که بتونه هردو کاربر رو صدادار کنه ارائه بدید. پاک کردن pulseaudio فکر نمیکنم کارساز باشه. چون به نظرم alsa فقط با یه کاربر درست کار میکنه.
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1393، 09:34 ب‌ظ توسط محمدرضا »

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
پاسخ : مشکل با صدا در دبیان
« پاسخ #1 : 01 آبان 1393، 09:34 ب‌ظ »
ظاهرا که حل شده. بر خلاف همه‌ی اونا که گفته بودن هیچ کاربری نباید توی گروه audio باشه، من هر دو نام کاربری رو توی اون گروه اضافه کردم و pulse رو ازش حذف کردم. البته مثل اینکه مسائل امنیتی (حریم خصوصی و این حرفا) داره. ولی به هرحال داره کار میکنه.
این اولین باره که دقیقا برعکس مقالات آموزشی کار میکنم و نتیجه میگیرم (توضیح فنی‌شو نمیدونم و احتمالا هیچوقت نمیفهمم، ولی مهم اینه که کار میکنه).

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
پاسخ : مشکل با صدا در دبیان (حل شد)
« پاسخ #2 : 02 آبان 1393، 05:33 ب‌ظ »
ALSA هم با چند کاربر درست کار می‌کنه، ولی خوب Pulse امکانات دیگه‌ای رو ارائه می‌ده که باعث می‌شه انتخاب بهتری باشه.
نمی‌دونم کدوم مقاله آموزشی این رو گفته، ولی من هم همه کاربرهایی که روی کامپیوتر هستم رو به گروه audio اضافه خواهم کرد.