انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا سیستم من دور از چشم من چیزی دانلود/آپلود می‌کنه؟  (دفعات بازدید: 2041 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
ممنونم . nethogs خوب بود ولی خیلی دقیق و مرتب آپدیت نمیشه به نظرم . ولی کارم رو راه میندازه . ولی با vnstat نتونستم اصلا پردازش ها رو ببینم . با همون سوییچ l امتحان کردم . کلا ترافیک رو نشون میده نه پردازش ها رو . توی help هم چیزی راجب پردازش ندیدم .

حدس میزنم خود لینوکس باید یه دستوری چیزی داشته باشه  :D
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1393، 03:18 ب‌ظ توسط h1mp »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
دستور netstat رو با آپشن -p امتحان کنید. برای کمتر و واضح شدن خروجی، از t هم استفاده کنید. به این صورت:
netstat -tpالبته خروجی آپدیت نمیشه.
از lsof با آپشن -i هم میتونید استفاده کنید ولی شاید به درد کارتون نخوره.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
درود . خیر اینها به کارم نمیاد . بیشتر هدفم مانیتورینگ کارت شبکه به صورت همزمان هست تا فقط بفهمم چه برنامه ای داره از کارت شبکه استفاده میکنه و چه مقدار داره استفاده میکنه . ممنون

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
فکر میکردم قبلا از vnstat واسه اون کار استفاده کردم. ](*,)

نقل‌قول
. nethogs خوب بود ولی خیلی دقیق و مرتب آپدیت نمیشه به نظرم . ولی کارم رو راه میندازه.
منظورتون چیه؟
زمان ریفرش nethags رو میشه با -d بر اساس ثانیه تنظیم کرد.(فکر کنم زیر یه ثانیه کار نمیده.امتحان کنید.)زمان پیشفرضش ۱ ثانیه هست.یعنی به طور مرتب هر یک ثانیه یه بار اطلاعاتش به روز میشه.

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
چیزی که چندین بار دیدم اینه که بعضی پردازش ها بعد از اینکه ترافیک مورد نظرشون رو ارسال یا دریافت کردن عددی که در آخرین لحظه به ما میده رو آپدیت نمیکنه . مثلا روی ۳۱ B/s میمونه . و این مشخصه که به خوبی ارسال و دریافت این لحظه رو نشون نمیده .یه کم گشتم یه برنامه 'GUI دار پیدا کنم . که هنوز موفق نشدم .لینک زیاد دیدم ولی در عمل چیزی دستمو نگرفت
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1393، 03:09 ب‌ظ توسط h1mp »