0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ابونتو گنوم نصب کردی یا اوبونتو رو نصب کردی بعد گنوم رو نصب کردی روش؟یه کم بیشتر و مفصل تر توضیح بدی ممنونت میشم
نقلقول از: mh314k در 04 خرداد 1393، 08:08 بظابونتو گنوم نصب کردی یا اوبونتو رو نصب کردی بعد گنوم رو نصب کردی روش؟یه کم بیشتر و مفصل تر توضیح بدی ممنونت میشم اوبونتو رو نصب کردم بعد میزکار گنوم رو نصب کردم که اجرا نمیشه !! با یونیتی اجرا میشه !! انگار اصلا گنوم نصب نکردم !
نقلقول از: amir7944 در 04 خرداد 1393، 08:23 بظنقلقول از: mh314k در 04 خرداد 1393، 08:08 بظابونتو گنوم نصب کردی یا اوبونتو رو نصب کردی بعد گنوم رو نصب کردی روش؟یه کم بیشتر و مفصل تر توضیح بدی ممنونت میشم اوبونتو رو نصب کردم بعد میزکار گنوم رو نصب کردم که اجرا نمیشه !! با یونیتی اجرا میشه !! انگار اصلا گنوم نصب نکردم ! موقع لاگین کردن گنوم رو انتخاب می کنی و اینجوری می شه؟
sudo apt-get install gnome-session
sudo apt-get install gnome gnome-shell
کد: [انتخاب]sudo apt-get install gnome-sessionبعد هم توی صفحه لوگین session رو gnome-shell انتخاب می کنید.
نقلقول از: H.m در 04 خرداد 1393، 09:56 بظکد: [انتخاب]sudo apt-get install gnome-sessionبعد هم توی صفحه لوگین session رو gnome-shell انتخاب می کنید.لطفا میشه روش نصب کامل گنوم رو بگین چون هرجا رفتم کامل اموزش نداده بودن!!