دوستان بعد از تجربهی شیرینی که با این اوبونتو ۹.۰۴ داشتم، اومدم اون رو بسط بدم که یهو نمیدونم چی شد زدیم این Alsa درایور صوتی خودمون رو داغان نمودیم به طوری که بعد از مراجعه به قسمت Sound و مشاهده دیوایسهای صوتی خودم تفاوت فاحشی رو قبل و بعد این تجربه تلخ شاهد بودم! اما همچنان خونسردی خود را حفظ نموده و از تمام فایلاهای دانلودی یک بکاب تهیه نموده و با خونسردی تمام پارتیشن روت رو یک فرمت حسابی نموده و اوبونتو را دوباره نصب نمودم! اما اینبار نیز وضعیت دیوایسهای به همانگونه بود و وضع تا جایی وخیم شده بود که حتی پرندهی آوازخوان هم دیگر صدایی ازش در نمییامد!
اما من بار دیگر تصمیم به نصب دوباره اوبونتو گرفتم تنها به این دلیل که فکر میکردم دفعه پیش عملیات به صورت آپدیت صورت گرفته! خوب اینبار نیز به خوبی اوبونتو را نصب کردیم اما با دیدن همان صحنه از کوره در رفته و یوزری جدید ایجاد نمودم
. و با کمال تعجب مشاهده شد تمام تنظیمات صدا که هیچ،تمام باگهایی که در اوبونتو ۹.۰۴ مشاهده شده بود نیز پاک شدهاند!
یکی از آن باگها کار نکردن Tab در ترمینال بود ! و دیگری صدای اعصاب خوردکن اسپیکر بعد از زدن هر کلید در ترمینال بود! اینجا بود که تجربه تلخ ما، تبدیل به یک نوع شیرین آن شد! و نتیجه گرفتیم که تمام تنظیمات دیوایسهای صوتی، متعلق به هر کاربر بوده و حتما بایستی در پارتیشن خانگی آن کاربر به صورت جداگانه نگهداری شود! اما کجا؟، نمیدانم!
که شاید بشود با پاک کردن آن فایلها یوزر اصلی را به حالت اول خویش برگرداند
و شاید اینکه این تجربه باعث شود دوستان برای تمام مشکلات صوتی و تصویری و هر نوع باگی که مشاهده میکنند قبل از انجام هر کاری ابتدا یک یوزر جدید بسازند و در آنجا یک چک آپ کامل انجام دهند چه بسا مشکل محلی بوده باشد که در اینصورت مشکل به سرعت حل شدنیست.
فی امان ا.. محفوظ باشید