انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با اوبونتو جدید در اینترنت  (دفعات بازدید: 1947 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین buttercup

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • Developer Tips
مشکل با اوبونتو جدید در اینترنت
« : 13 خرداد 1386، 12:30 ب‌ظ »
سلام...

من مدتها بود که از اوبونتو edgy استفاده می کردم و مشکلی هم نداشتم ولی با اوبونتو جدید مشکل عجیبی پیدا کردم !
هر وقت که با آن کامپیوتر را راه اندازی می کنم اینترنت پارس آنلاین من را تشخیص می دهد و کار می کند ! اما بعد از گذشتم مدتی
بین ۳ تا ۵ دقیقه ارتباط قطع می شود البته کارت شبکه همچنان فعال است و DNS ها سر جای خودشان هستند و کارت آی پی خود را
حفظ کرده است اما هیچ ارتباطی با اینترنت وجود ندارد. نمی دونم این مسئله مربوط به این reaming mode است که در این نسخه جدید
به تنظیمات شبکه اضافه شده یا نه ! من که حسابی گیج شدم و مجبور شدم دوباره نسخه قدیمی را نصب کنم. لطفا راهنمایی کنید.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: مشکل با اوبونتو جدید در اینترنت
« پاسخ #1 : 14 خرداد 1386، 08:45 ب‌ظ »
یعنی بعد از اون ۳ یا ۵ دقیقه شما هنوز راحت ping میکنید ؟ خروجی route چی هست؟ من هیچ مشکلی با اینترنت پارس آنلاین با feisty ندیدم! فقط از پورت ۸۰ خروجی ندارید؟ میتونید از pop3 یا پورتهای دیگه سرویس بگیرید؟
راستی این reaming mode چیه؟ میشه کمی راجع بهش توضیح بدید یا یه لینکی چیزی... نمیشه disable ش کرد ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین buttercup

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • Developer Tips
پاسخ به: مشکل با اوبونتو جدید در اینترنت
« پاسخ #2 : 15 خرداد 1386، 08:28 ق‌ظ »
سلام...

نه ping  می تونم بکنم و نه از طریق هیچ پورت دیگری به اینترنت دسترسی ندارم ! ولی DNS ها سرجای خودشون هستند و کارت شبکه هم IP می گیرد و حتی وقتی روی آیکون networkmanager کلیک می کنم و ارتباط را قطع و وصل می کنم پیغام : you are connected to a wired network را می دهد اما به اینترنت هیچ دسترسی ندارم تا اینکه سیستم را ری ست کنم بعد که سیستم بالا می آید حدود همون ۵ دقیقه اینترنت دارم و ناگهان قطع می شود. من با edgy eft هیچ مشکلی ندارم ! اما نمی دونم چرا این نسخه جدید اذیت میکنه ! راستی این reaming mode دیگه چیه ؟