انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حالت فشرده متفاوت نمایش کلمات در فایرفاکس نسبت به ویندوز {حل شد}  (دفعات بازدید: 2311 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
سلام به همگی. با اینکه سوالم یکم به نظر ناشیانه میاد ولی من خیلیم ناشی نیستما! :P

مشکل من اینه که وقتی توی اوبونتو با فایرفاکس صفحه ها باز می شن نوشته ها یه حس غریبی دارن. آدم حال نمیکنه. مدام احسای می کنم همه چیز محوه.

من فونت فایرفاکس رو به tahoma تغییر دادم و با تنظیمات مربوط به فونت در system --> preferences --> appearence هم بازی کردم ولی با اینکه شکل فونت ها تا حدودی درست شده ولی بازم راضی نیستم چون هنوز همه چیز انگار محوه و همینطور خطوط فارسی فاصلشون با هم خیلی کم هست.

در ضمن بهتره اضافه کنم که من از یه لپ تاپ استفاده می کنم inspiron 6400 با کارت گرافیکی ATI که درایورش هم نصب هست و رزولوشن LCD هم در بروی رزولوشن native تنظیم هست.

لطفا هر کمکی اعم از اطلاعات لینک راهنمایی و ... حتی اگر مشکل مشابه داشتید بگید.

با تشکر
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1388، 12:49 ب‌ظ توسط Keivan »

lomion

• مهمان
تنظیمات فونتها ر عوض کنید نه نوعش ر.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
با تشکر پس از نصب Ubuntu restricted extras و تغییر تنظیمات فونت ها در firefox به فونت های ویندوزی موفق شدم این مشکل رو حل کنم

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
میشه یه راهنمایی بکنید که من هم تو فایرفکس این تنظیمات رو انجام بدم .
دستور نصب و .. رو کامل بذارید لطفا

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
Ubuntu restricted extras کجاست؟
تو مخازن من نیست؟
من ۹.۱۰ نصب کردم؟؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مگه می‌شه نباشه بزنید: sudo apt-get install ubuntu-restricted-extrasالبته قبلش هم که: sudo apt-get update
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
مگه می‌شه نباشه بزنید: sudo apt-get install ubuntu-restricted-extrasالبته قبلش هم که: sudo apt-get update

این بسته در مخزن multiverse قرار داره که باید از طریق Software Sources فعال کنید.