ی امورش خوندم نوشته بود برای اینکه بتونی این کتابخانه رو بروز کنی باید بری داخل سورس لیست و تمام wheezy به sid تبدیل کنی و بعد سیستم رو اپگریت کنی . منم راستش این کار رو کردم و حدود ۵۰۰ مگابیت سیستم واسه اپگریت نشون داده . حالا منم این کارو دارم انجام میدم . انشاالله که درست بشه . چون خیلی ازیت شدم . فقط نمیدوم چرا نسخه های دبیان بیس آپدیت دارن اما خود دبیان آپدیتهاش نیست . کسی اگه اطلاعاتی داشت ممنون میشم بزاره
خب این گزینه ی اولی هستش که گفتم.
آقا یه سوال : من از ابونتو استفاده میکردم با رم ۲ و سی پیو دوال کور .وقتی اندروید استدو و شبیه سازش رو اجرا میکردم دیگه نمیشد بیشتر از یک تب رو به فایر فاکس اضافه کرد و یا اینکه آهنگ گوش بدم . اما الان تو دبیان خیلی راحت اندروید استدیو داره اجرا میشه میتونم چند تا تب واسه بروزرم اضافه کنم و بیشتر به جستجو تو اینترنت بپردازم و هم آهنگ گوش بدم.
با اینکه تو هر دود لینوکس میزان استفاده رم من 1.8 گیگ بود . واسه همین اگه بشه این مشکل رو حل کنم و دبیان رو پاک نکنم
به نظر شما با این کار که دبیان را دارم اپگریت میکنم براش بد نیست و مشکلی پیدا نمیکنه ؟
. میخوام اگه بشه لینوکس مینت رو هم تست بزنم از این نظر ببینم چطوریه . کسی باهاش کار نکرده ؟