انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین آنتی‌ویروس برای شخص شما از نظر ویروس‌یابی و performance چی بوده؟  (دفعات بازدید: 785 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین هادی صفی اقدم

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
    • تلفن ۰۹۱۹۵۳۲۱۲۷۷ تایپیست لاتک زی‌پرشین پایاننامه کتاب مقاله تک پارسی لاتک تبدیل ورد لاتک هادی صفی‌اقدم
اینترنت دیدم که نوشته بودن بهتره برای چند مورد امنیتی و ویروس‌های خیلی کم و ...، آنتی ویروس نصب کنیم.
بهترینش از نظر شما چی بوده؟
۱- performance سیستم را خیلی کم بیاره پایین.
۲- ویروس کشی خوب باشه. (شناخت ویروس و ...)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
نیازی به آنتی‌ویروس ندارید.

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
اصلا تو اوبونتو احتیاجی به آنتی ویروس ندارید.
چرا دوست دارید برای خودتون دردسر ایجاد کنید.
من زمانی که ویندوز داشتم هم آنتی ویروس نصب نمیکردم
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
ویروس یه برنامه است که بدون اجازه شما خودش را اجرا و تکثیر میکند . اصلا برای اجرا در لینوکس دردسر های زیادی وجود داره برای هر ورژن از توزیع باید برنامه دوباره کامپایل شود ! من خودم هر چی زور میزنم نمیتونم 3 تا برنامه را اجراکنم حالا اون ویروسه چطور میخواد خودش را اجرا کند !!!  ;D   تازه پسورد روت رو هم نداره ! چطور ویروسه میخواد خودش را برای سیستم من کامپایل کنه !! چطور میخواد بسته های پیش نیاز برای اجرای خودش را گیر بیاورد !!  اگر هم اپدیت باشید پچ های امنیتی را به سرعت دریافت میکنید و زحمات سازنده ویروس به هدر خواهد رفت ! ;)  در نتیجه هیچ کس وقت خود را برای ویروس نوشتن در لینوکس تلف نخواهد کرد .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نیازی نیست.

من رو ویندوز آنتی ویروس دارم ولی تو توزیع هایی که دارم هیچ کدوم آنتی ویروس روش نیست و هیچ موردی ندیدم.

اگه بحث سرور باشه و کلاینت های ویندوزی داشته باشه که بحثش جداست.اونم نه برای خود سرور :D برای امنیت کلاینت های ویندوزی ;)