انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: shell or python ????  (دفعات بازدید: 1323 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
shell or python ????
« : 06 خرداد 1393، 07:12 ب‌ظ »
سلام !!!  میخواستم بدونم برای کار با لینوکس یادگیری زبان shell ضروریه؟؟؟  مثلا میشه به جای اون python رو جایگزین کرد؟؟؟؟

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : shell or python ????
« پاسخ #1 : 06 خرداد 1393، 08:34 ب‌ظ »
 - سلام  :D
 - برای کارهای روزانه شاید نیازی بهش نباشه ولی به نظر شخصی من برای لذت بردن و شخصی سازی خیلی زیاد یادداشتنش ضروریه و البته این که شل اسکریپت زبون خیلی ساده ای هست و تنها پیش نیازش اطلاعاتی از لینوکس و دستوراتش هست که ازش در اسکریپ ها استفاده کنید.

- پایتن هم خیلی خوبه فکر میکنم ولی اطلاعات کافی ازش ندارم که نظر بدم ،منم توی مرحله یادگیریم.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1393، 08:49 ب‌ظ »
سلام !!!  میخواستم بدونم برای کار با لینوکس یادگیری زبان shell ضروریه؟؟؟  مثلا میشه به جای اون python رو جایگزین کرد؟؟؟؟
shell رو حتما یاد بگیر باعث پیشرفتت  توی لینوکس و لذت بردن بیشتر ازش میشه
python و بقیه زبان ها هم مثل c++ هم جای خودشون اونا رو هم یاد بگیر تا بتونی برنامه سازی و ... انجام بدی و دستت باز باشه

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 خرداد 1393، 08:54 ب‌ظ »
python و بقیه زبان ها هم مثل c++ هم جای خودشون اونا رو هم یاد بگیر تا بتونی برنامه سازی و ... انجام بدی و دستت باز باشه

خیلی ممنون از راهنماییتون !!!!  :)   :)  راستیpersianDm هم  خیلی خوبه !!!  فقط pause و stop نداره !!!!  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 06 خرداد 1393، 08:54 ب‌ظ »
- سلام  :D
 - برای کارهای روزانه شاید نیازی بهش نباشه ولی به نظر شخصی من برای لذت بردن و شخصی سازی خیلی زیاد یادداشتنش ضروریه و البته این که شل اسکریپت زبون خیلی ساده ای هست و تنها پیش نیازش اطلاعاتی از لینوکس و دستوراتش هست که ازش در اسکریپ ها استفاده کنید.

- پایتن هم خیلی خوبه فکر میکنم ولی اطلاعات کافی ازش ندارم که نظر بدم ،منم توی مرحله یادگیریم.
مرسی  \\:D/ \\:D/

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #5 : 06 خرداد 1393، 11:34 ب‌ظ »

خیلی ممنون از راهنماییتون !!!!  :)   :)  راستیpersianDm هم  خیلی خوبه !!!  فقط pause و stop نداره !!!!  ](*,) ](*,) ](*,)
داره! دکمه کنسل رو بزن اگر لینکت قابلیت pause و resume داشته باشه میات
توی وبلاگ اسکرین شات ها رو نگاه کنی متوجه میشی
:)
کمی دیر جواب میده چون باید منتظر پاسخ aria بمونه