سلام.
شما موقعی که میخواین یه فایل Powerpoint یا Word رو باز کنین که قبلا با Microsoft Office نوشته شدن، مشکلی ندارین؟؟!
بیشتر جزوات درسی استادای ما تو دانشگاه اسلایدهای Powerpoint هستن... و وقتی با LibreOffice یا OpenOffice بازشون می کنم، اولا خیلی جاها فارسی و انگلیسی و اعداد جابجا نشون داده می شن، ثانیا خیلی جاها فونت ها بصورت عجیبی تغییر شکل میدن. مثلا یه بخشی که با فونت B Zar نوشته شده و من هم روی Ubuntu این فونت رو نصب دارم، با این حال چند تا از حروف یک جمله تغییر فونت میدن و با یک فونت Monospace (که شاید Dejavu Sans Mono باشه) نوشته میشن! من هم LibreOffice دارم و هم OpenOffice. و هر دو این مشکلات رو دارن!
ببخشید که یه سوال دیگم می پرسم! برای فارسی نوشتن تو OpenOffice و LibreOffice، چطور می تونم Align متن رو راست به چپ کنم که بهتر فارسی بنوسیم؟ (خصوصا وقتی در کنار فارسی حروف انگلیسی و عدد هم بکار میره!)
در پایانم اینو بپرسم! بهتر نیست قید LibreOffice و OpenOffice رو بزنم و Ms. Office نصب کنم؟!
خب من این کارم کردم!

الان Ms.Office 2003 رو با Wine نصب کردم. ولی موقع تایپ فارسی حروف رو جدا تایپ می کنه و حتی حروف رو راست به چپ نمی نویسه. یعنی مثلا "سلام" رو بصورت "م ا ل س" نشون میده!
ببخشید خیلی طولانی شد. ممنون میشم کمکم کنید.