انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امکان صفحه‌بندی محتوا در مرورگر وجود دارد؟! [محلول]  (دفعات بازدید: 1426 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
سلام.
یک سیستم انبارداری ساده برای یک شرکت دارم می‌نویسم. مشکلی که دارم اینه:
وقتی آیتم‌های یک فاکتور بیشتر از حدی بشه که توی یک صفحه جا بشه، صفحه بندی فاکتور موقع پرینت به‌هم می‌ریزه.
راه‌حل‌هایی که به‌ذهنم رسید:
- از سرویسهای طرف سوم استفاده کنم.
- تعداد آیتم تو هر صفحه رو محدود کنم و اگر بیشتر شد یک صفحه جدا بسازم (مشکلش اینه که کاربر باید دوبار دستور پرینت رو صادر کنه)
- هدر و فوتر رو fixed کنم و جدول رو حاشیه بدم (فک نکنم کار کنه!)

برنامه با PHP نوشته شده، روشی که پرینت می‌گیرم: ()window.print
چیزی که الان هست:

چیزی که می‌خوام بشه:

کسی ایده‌ی بهتری نداره؟!
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1393، 02:43 ب‌ظ توسط Ma3x »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
سلام.
من php بلد نیستم ولی ایده ای که به ذهنم رسیده اینه:
رکورد ها رو n تا n تا از دیتابیس بگیر و بعد از هر n رکورد، یه فوتر و بعد تگ اتمام جدول و دوباره یه هدر include کن. n رو جوری انتخاب کن که توی صفحه فیت بشه.

امیدوارم به دردت خورده باشه
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
همون مورد سوم که فکر نمی‌کردم کار کنه، درست کار کرد! (:
هدر و فوتر رو fix می‌کنیم و به جدول وسط حاشیه می‌دیم. توی تمام صفحات تکرار می‌شن.

از مجید عزیز هم تشکر می‌کنم. تصمیم داشتم اگه حل نشد از همین ایده شما استفاده کنم (:

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
روشی که برای پرینت‌کردن استفاده می‌کنی، روش خوبی نیست. یا حداقل من این روش رو دوست ندارم :)
من هر وقت می‌خوام چیزی رو پرینت کنم، اون رو به PDF تبدیل می‌کنم. توی PHP می‌تونی از FPDF استفاده کنی و اینطوری کنترل کاملی روی چیزی که می‌خوای پرینت بکنی خواهی داشت و با تعویض سیستم‌عامل یا مرورگر هم همه چیز به هم نمی‌ریزه. کار با اون هم خیلی ساده هستش.

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
بابت معرفی ابزار عالی FPDF ممنون. احتمالا توی نسخه جدید سی.ال.آی ازش استفاده می‌کنم...

با نظر شما موافقم در صورتی که برای کاربر نهایی نرم‌افزار یک استانداردسازی وجود داشته باشه.
متاسفانه توی ایران خیلی چیزها استاندارد نیست (شاید مثل کار خود من) ولی خب شرایط این‌طوریه و یاباید تغییر ایجاد کنیم، یا اگه زورمون نرسید حداقل بتونیم باهاش کنار بیایم.
مشتری من هم الان روی استاندارد کار نمی‌کنه و مشکلات زیادی داره، که بخشی‌ش رو حل کردم و بقیه‌ش هم زورم نرسید. ممکنه این شرکت حتی یک PDF خوان هم نداشته باشه!

ضمن این‌که تبدیل به PDF همون‌طور که گفتین؛ یک سری مزایا داره، ولی معایبی هم داره؛ مثلا این‌که باید یک برنامه برای مشاهده محتوای PDF وجود داشته باشه و این‌که تعداد مراحل برای رسیدن به نتیجه رو (در این‌جا) بیشتر می‌کنه:
- تولید PDF و دانلودش
- باز کردن فایل با برنامه مخصوص
- پرینت گرفتن از فاکتور
البته ممکنه توی بعضی مرورگرها مرحله اول و دوم ادغام بشن، ولی کاری که من کردم همه این‌ها رو توی یک مرحله انجام می‌ده. که این برای مشتری من مهمه، چون اپراتورهاش دانش فنی کمی دارند...

علاوه بر این‌ها HTML هم یک استاندارد جهانی هستش و وابستگی به پلتفرم نداره، فقط در بعضی موارد رفتارها در مرورگرها فرق می‌کنه، که اون هم راه‌حل‌هایی داره...