انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت 2گانه  (دفعات بازدید: 1646 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohsen.u

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
بوت 2گانه
« : 09 خرداد 1393، 08:40 ب‌ظ »
با سلام خدمت اساتید. من ویندوز 8.1 دارم. امروز ایزوی اوبونتو 14.04 رو دانلود کردم از سایت اوبونتو و روی دی وی دی ریختم. سپس از طریق wubi نصب کردم. یک درایو خالی داشتم، او رو به 3 قسمت تقسیم کردم. / و swap و home. و نصب alongside windose 8 رو انتخاب کردم. نصب با موفقیت تموم شد ولی منوی بوت دیده نمیشه و ویندوز8 مستقیم بوت میشه. لازم به ذکره که ویندوز روی پارتیشن  C: است و من اون 3 پارتیشن رو روی درایوی که قبلا D: بود ایجاد کردم. از easyBCD هم استفاده کردم و منوی بوت اضافه شد ولی هنگام ورود به اوبونتو ارور میده (ظاهرا به دلیل نشناختن مکان اوبونتو) ببخشید طولانی شد. ;) لطفا کمک کنید :(
« آخرین ویرایش: 09 خرداد 1393، 08:42 ب‌ظ توسط Mohsen.u »

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : بوت 2گانه
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1393، 10:54 ب‌ظ »
 - این لینک رو دنبال کنید ،به احتمال زیاد حل میشه :)
http://blog.libooks.ir/?p=282
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین aaa7

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
« پاسخ #2 : 10 خرداد 1393، 08:35 ب‌ظ »
منم همین مشکل رو دارم فقط ویندوزم 8.1 هست و از boot repair هم استفاده کردم ولی باعث شد که ویندوزم پاک بشه،فک کنم ویندوز 8 به بالا با لینوکس مشکل داره و اجازه بوت رو نمیده وگرنه تو ویندوز 7 این همه دردسر نداشت.خواهشا هر کی راهکاری داره بگه خیلی نیاز دارم،کلا اوبونتو و open sourceیه کیفی دیگه داره!!!!!!!!!

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 10 خرداد 1393، 08:45 ب‌ظ »
 - بعد از این که bootrepair میکنی این دستور رو هم میزنی؟؟؟ (برای من بدون این ویندوز رو نمیشناخت)
sudo update-grub

آفلاین Mohsen.u

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #4 : 10 خرداد 1393، 09:50 ب‌ظ »
درود الیاس جان. :) مشکل با کمک لینکی که دادید حل شد. البته با روشی که بالای صفحه گفته بود که ؛آموزش تعمیر و بازگردانی بوت لودر گراب؛
با آدرس
http://blog.libooks.ir/?p=64

آفلاین aaa7

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 خرداد 1393، 12:46 ب‌ظ »
- بعد از این که bootrepair میکنی این دستور رو هم میزنی؟؟؟ (برای من بدون این ویندوز رو نمیشناخت)
sudo update-grub
نه خیر الیاس خان ولی شما مطمئنین از این روش چون خسته شدم از اینکه هی ویندوز نصب کردم باز پاک میشه

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 12 خرداد 1393، 01:00 ب‌ظ »
نه خیر الیاس خان ولی شما مطمئنین از این روش چون خسته شدم از اینکه هی ویندوز نصب کردم باز پاک میشه
- من هم قبلنا دقیقا همین مشکل رو داشتم و دقیقا با همین روش حل شد.

- یک نکته دیگه این که با repair کردن ویندوز فکر میکنم بشه بوت لودرش رو برگردوند کرد ،و اگر هم مشکلی پیش اومد نیازی به نصب مجدد نیست. (بدترین حالت اینه که یک ویندوز الکی روی یک درایو دیگه نصب میکنید تا بتونید قبلی رو بوت کنید).

- توی لینوکس فقط کافیه یک بار با مشکل درست برخورد کرد تا برای همیشه اون رو یاد بگیریم.

آفلاین قارتال

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #7 : 13 خرداد 1393، 02:03 ب‌ظ »
sudo update-grub

عزیز من ویندوز که پاک نمیشه فقط بوتش میپره اونم با خود دی وی دی ویندوز میتونی درستش کنی.

آفلاین aaa7

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 13 خرداد 1393، 03:50 ب‌ظ »
sudo update-grub

عزیز من ویندوز که پاک نمیشه فقط بوتش میپره اونم با خود دی وی دی ویندوز میتونی درستش کنی.
ولی من که با DVD ویندوز نتونستم repairاش کنم،میگفت اصن ویندوزی نیست که بخواد درست بکنم ;D

آفلاین aaa7

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 خرداد 1393، 03:57 ب‌ظ »
در ضمن دوستان موقع نصب اوبونتو تو اون مرحله که چند گزینه برای نصب میاره(شامل نصب در کنار ویندوز و ...)برا من اصن نصب در کنار ویندوز رو نمیاره،عجیب نیست؟؟؟

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 14 خرداد 1393، 02:33 ب‌ظ »
در ضمن دوستان موقع نصب اوبونتو تو اون مرحله که چند گزینه برای نصب میاره(شامل نصب در کنار ویندوز و ...)برا من اصن نصب در کنار ویندوز رو نمیاره،عجیب نیست؟؟؟

- دقیقا توی همین مرحله که میگی شما کدوم یکی رو انتخاب میکنی؟ چیزی به جز something else ؟