انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه چند فایل تصویری با فرمت png یا jpeg را به فرمت djvu یا pdf تبدیل کنم؟  (دفعات بازدید: 30373 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
سلام دوستان
تعدادی فایل تصویری با فرمت pngو jpeg که از صفحات
یک کتاب رو نوشت گرفته شده دارم.
و میخواهم اونها رو تبدیل به یک فایل کتاب الکترونیک واحد در فرمتهای ترجیحا djvu یا pdf کنم.
دوستان راهنمایی یا اسکریئتی برای اینکار به نظرشون نمیرسه.
البته چون تعداد فایلها زیاده نمیخوام اینکار رو تک تک و دستی انجام بدم.
و ترجیحا با استفاده از یک اسکریپت python یا shellscript که بتونه خودکار انجامش بده خیلی عالی میشه.
با تشکر.

آفلاین علی پاییزی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
  • من ننالم پس که نالد!!؟
سلام
بنظر من بهترین کار و راحت ترین اینکه همه عکس هارو تو آفیس xp همون 2003 ببر بعد بایه نرم افزار مثل Word To PDF Converter 3.0  براحتی تبدیل کن به pdf
راستی آفیس این قابلیت رو داره که همه عکس هارو با یکبار لود کردن به آفیس انتقال بدی و بعد یکجا تبدیل کنی به pdf

میدوم اینجا لینوکسی هست! اما وقتی یه مشکلی باشه که با اون نشه حل کرد بهتره گریز بزنیم و راحت کارامونو انجام بدیم.

موفق باشید 8)
اگه خدا آرزویی در دلت انداخت بدان كه توان رسیدن به آن را در دلت دیده است.

آفلاین Taha

• Full Member
  • *
  • ارسال: 224
    • فیس بوک
راه که زیاده

با ی نرم افزار مثل lpr همه رو ی جا بفرست به پرینتر pdf ات
بعد با ی نرم افزار merge کننده pdf (مثل pdftk) همه رو به هم بچسبون.

یا از gs استفاده کن

یا ...

سلام
بنظر من بهترین کار و راحت ترین اینکه همه عکس هارو تو آفیس xp همون 2003 ببر بعد بایه نرم افزار مثل Word To PDF Converter 3.0  براحتی تبدیل کن به pdf
راستی آفیس این قابلیت رو داره که همه عکس هارو با یکبار لود کردن به آفیس انتقال بدی و بعد یکجا تبدیل کنی به pdf

میدوم اینجا لینوکسی هست! اما وقتی یه مشکلی باشه که با اون نشه حل کرد بهتره گریز بزنیم و راحت کارامونو انجام بدیم.

موفق باشید 8)
دوست من همه مثل شما آنقدر پول دار نیستن بخواهن برای همچین کار کوچیکی میکروسافت ویندوز و میکروسافت آفیس زو بخرن
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1387، 08:54 ب‌ظ توسط Taha »

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
خب دوست عزیز
همه عکس هارو توی اوپن افیس باز کن و بعد از منوی file --> Export که پیش فرضش PDF هست
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
    • ق
سلام

موفق باشید 8)
دوست عزیز من این سوال رو اینجا مطرح کردم چن میخواستم روشی رو که توی اوبونتو قابل اجرا باشه رو بدونم.
همینطور به جرات میتونم بگم که هیچ کاری یست که نشه در لینوکس انجام داد(و مثلا بشه تو ویندوز اون رو انجام داد) در ضمن این امکانی رو که شما میگی خیلی پیشترها در OpenOffice موجود بوده بدون نیاز به یک نرم‌افزار  اضافی.
در ضمن به قول دوستمون اینقدر پول ندارم تا از محصولات micro$oft استفاده کنم.
البته من یا هر کسی ندونه چه کاری رو چطوری انجام بده این به این معنی نیست که اون کار نشدنی باشه.
ضمنا اینطور که مشخصه من نتونستم  سوالم رو درست مطرح کنم اینکگاری که شما گفتید فقط عکس رو به فرمت دیگری تبدیل کرده
ولی من میخوام متن اون عکس تشخیص داده بشه همون OCR

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
خب دوست عزیز
همه عکس هارو توی اوپن افیس باز کن و بعد از منوی file --> Export که پیش فرضش PDF هست
دقیقا این راه حلشه گرچه می تونه تنها راه حل نباشه!
فکر می کنم یه راه حل دیگه دستور چاپ تصاویر و بعد ذخیره اونها به صورت PDF باشه
یا علی

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام
روشهایی که دوستان گفتند شدنی و جالبه من هم یه روشی رو پیدا کردم (البته با کمی جستجو ;))
۱- بسته بسیار قدرتمند Imagemagick رو نصب کنید (به احتمال زیاد بطور پیش فرض نصب هست :D) درغیر اینصورت دستور زیر را برای نصب آن وارد کنید:
sudo apt-get install imagemagick۲- مسیر ترمینال را به دایرکتوریی که عکسها را ذخیره کرده‌اید تغییر دهید و دستور زیر را وارد کنید:
convert *.jpg filename.pdfکار تمام شد تمامی فایلهای با پسوند jpg درون فایل pdf قرار خواهد گرفت. \\:D/

بسته Imagemagick بسیار قدرتمند است و امکانات زیادی را در اختیار قرار می دهد برای توضیح بیشتر، بهتر است که به سایت آن مراجعه کنید و یا از help آن استفاده کنید.
موفق باشید \\:D/
http://www.imagemagick.org/script/index.php

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
به این میگن یه راه خوب
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
    • ق
با سلام
روشهایی که دوستان گفتند شدنی و جالبه من هم یه روشی رو پیدا کردم (البته با کمی جستجو ;))
۱- بسته بسیار قدرتمند Imagemagick رو نصب کنید (به احتمال زیاد بطور پیش فرض نصب هست :D) درغیر اینصورت دستور زیر را برای نصب آن وارد کنید:
sudo apt-get install imagemagick۲- مسیر ترمینال را به دایرکتوریی که عکسها را ذخیره کرده‌اید تغییر دهید و دستور زیر را وارد کنید:
convert *.jpg filename.pdfکار تمام شد تمامی فایلهای با پسوند jpg درون فایل pdf قرار خواهد گرفت. \\:D/

بسته Imagemagick بسیار قدرتمند است و امکانات زیادی را در اختیار قرار می دهد برای توضیح بیشتر، بهتر است که به سایت آن مراجعه کنید و یا از help آن استفاده کنید.
موفق باشید \\:D/
http://www.imagemagick.org/script/index.php

خوب این فایل pdf امکان ocr هم داره؟