انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: movie player یا gnome player  (دفعات بازدید: 1435 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
movie player یا gnome player
« : 12 فروردین 1391، 12:23 ق‌ظ »
از وقتی با موی پلیر اوبونتو کار کردم همش مشکل داشتم و همیشه تو اجرا فایل هایی که کیفیت و حجم بالایی دارند گیر میکنه.

برای شما هم همینه؟

در عوض گنوم وپلیر همیشه مثل ادم کار کردههیچ وقت گیر کرد و خیلی هم بهتر از موی پلیر کار نشون میده

حالا شوال من اینه که چرا توی اوبونتو که این همه طرفدار داره و این همه آدم دارن روش کار میکنند و توسعه اش میدم جای این ۲ تا رو عوض نمیکنند؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ : movie player یا gnome player
« پاسخ #1 : 12 فروردین 1391، 01:05 ق‌ظ »
منم همین مشکل رو دارم البته فکر می کنم مشکل من از درایور کارت گرافیکم باشه نه از اوبونتو و این مشکل تنها در یک پلیر خاص نیست نیست و در همه پلیرهایی که تا خالا نصب کردم همین مشکل وجود داره
گنوم رو هم قبلا نصب کردم ولی توش فیلم نگاه نکردم ببینم که آیا این مشکل اونجا برطرف شده یا نه
گنوم خالص از گنوم/یونیتی برای من خیلی بهتر کار می کنه سریعتره و رم کمتری می گیره - و از سی پی یو کمتر استفاده  می کنه ولی از ظاهرش خوشم نمی یاد مخصوصا که فضای زیادی رو به هدر میده

ولی فکر نمی کنم که اوبونتو تغییری توی mplayer ایجاد کرده باشه که دلیل این مشکل باشه معمولا اینجور برنامه ها بصورت پیش فرض باقی می مونن و از هر توزیعی که استفاده کنی کارایی یکسانی رو می بینی البته معمولا
اوبونتو رو به خاطر عدم عملکرد مناسب در یک مورد یا حتی چندین مورد نمی تونی به کلی زیر سوال ببری
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1391، 01:09 ق‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید