انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جایگزینی برای اوبونتو [حل شد]  (دفعات بازدید: 5159 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: جایگزینی برای اوبونتو
« پاسخ #15 : 07 آذر 1390، 02:09 ب‌ظ »
دقیقا منم مشکل شما رو داشتم ۲ روز پیش که اومدم با Gnome Shell کار کردم دیدم چیییی میشه اگه یکم باهاش ور برم و درستش کنم.... واقعا خیلی خوبه (جای کار خیلی لازم داره)

دوستان Extension ها یادشون نره

ممنون
خیلی خوبه ام یه عیب داره این که هر وقت اوبونتو جدید نصب میکنم باید کلی روش کار کنم!
پیشنهاد میکنم از لینوکس مینت استفاده کنین...
بر مبنای اوبونتو هست . نسخه ی 11 مینت بر مبنای گنوم 2 کار میکنه هنوز...نسخه 12 یکی دو روزه منتشر شده ...فکر میکنم این توضیح راجع به رابط کاربری مینت 12 مفید باشه براتون:
    تیم توسعه Linux Mint برای تامین نیازها و با هدف تحت پوشش قرار دادن اکثریت کاربرانی که از دسکتاپ گنوم استفاده می کنند ، اقدام به ایجاد ابزار جدیدی با نام Mint Gnome Shell Extensions یا به اختصار “MGSE” نموده است. MGSE به صورت یک لایه بروی GNOME 3 عمل نموده و کاربران را قادر می سازد تا از طریق فعال سازی تمام اجزای آن بتوانند به شیوه سنتی و با شکل و شمایل گنوم ۲ از میزکار GNOME 3 استفاده نمایند یا اینکه با غیر فعال نمودن تمام اجزای این ابزار جدید ، به رابط اصلی گنوم ۳ دست یافته و با مفهوم جدیدی که GNOME 3 ارائه نموده به استفاده از این میزکار بپردازند. همچنین کاربران می توانند با انتخاب و فعال نمودن برخی از اجزا ، به یک رابط ابداعی و دلخواه برای میزکار خود دست یابند. MGSE همچنین شامل ابزارهای اضافه و بهینه سازی هایی در جهت افزایش قابلیت های GNOME 3 می باشد.

از دیگر ویژگی های جدید Linux Mint 12 امکان استفاده از دسکتاپ Mate می باشد. Mate پروژه ای منشعب شده از دسکتاپ گنوم ۲ و سازگار با گنوم ۳ بوده و مناسب آن دسته از کاربرانی می باشد که میزکار سنتی گنوم را به GNOME 3 یا Unity ترجیح می دهند. همچنین با وجود Mate کاربران می توانند از هر دو نسخه دسکتاپ گنوم در کنار هم و در یک توزیع بهره ببرند. دسکتاپ MATE در نسخه dvd مینت ۱۲ موجود بوده و کاربران نسخه cd نیز می توانند این دسکتاپ را از طریق مخازن مینت و بسته‌ mint-meta-mate نصب نمایند.

اینجا توضیحات خوبی رو میتونین ببینین...http://linuxreview.ir/1390/09/linux-mint-12-released

جالبه بدونین که الان در رده بندی سایت دیسترواچ لینوکس مینت رتبه اول رو داره و جای اوبونتو رو گرفته

مشتاق شدم تستش کنم.

ممنون از همه دوستان:)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #16 : 07 آذر 1390، 10:13 ب‌ظ »
سلام

شما تا ۱۲.۰۴ از مینت استفاده کنید. بعد که ۱۲.۰۴ اومد فکر کنم Gnome Shell اش پایدار شده باشه.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #17 : 07 آذر 1390، 10:33 ب‌ظ »
سلام

شما تا ۱۲.۰۴ از مینت استفاده کنید. بعد که ۱۲.۰۴ اومد فکر کنم Gnome Shell اش پایدار شده باشه.
سلام
ممنون
بله.امروز نصبش کردم.خیلی خوبه.فعلا از همین استفاده می کنم.
از شما و همه دوستان بابت راهنمایی متشکرم:)
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
پاسخ به: جایگزینی برای اوبونتو [حل شد]
« پاسخ #18 : 20 بهمن 1390، 06:09 ب‌ظ »
داری عجله می کنی چند روزی از اوبونتو با ظاهر جدیدش(یونیتی یا گنوم) استفاده کن دلیل اینکه خوشت نیومده تازه و جدید بودنش هست چون تا حالا همچین چیزی ندیده بودی لینوکس به همچین حرکتهای پا به توپی خیلی نیاز داره لینوکس داره خلاقیت و تازگیش خیلی کم شده منم اوایل همچین حسی داشتم ولی الان خیلی ازش لذت می برم و به نظرم ونل پاپین خیلی مسخرس فکرشم نمی تونم بکنم که حدود ۱۰ سال از ویندوز استفاده کردم با اون منوی استارت و کنوم ۲ هم پنل پایینش فقط فضا هدر می داد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
« پاسخ #19 : 14 اسفند 1390، 04:31 ب‌ظ »
داری عجله می کنی چند روزی از اوبونتو با ظاهر جدیدش(یونیتی یا گنوم) استفاده کن دلیل اینکه خوشت نیومده تازه و جدید بودنش هست چون تا حالا همچین چیزی ندیده بودی لینوکس به همچین حرکتهای پا به توپی خیلی نیاز داره لینوکس داره خلاقیت و تازگیش خیلی کم شده منم اوایل همچین حسی داشتم ولی الان خیلی ازش لذت می برم و به نظرم ونل پاپین خیلی مسخرس فکرشم نمی تونم بکنم که حدود ۱۰ سال از ویندوز استفاده کردم با اون منوی استارت و کنوم ۲ هم پنل پایینش فقط فضا هدر می داد
نشد دیگه! گنوم 3 رو میشه زیرسیبیلی رد کرد! ولی یونیتی رو عمرا نمی تونم تحمل کنم!
ممنون از توجهتون:)
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #20 : 14 اسفند 1390، 07:20 ب‌ظ »
من مینت را دو بار آزمایش کردم،از ابونتو بهتره ولی باز هم ناپایداره.و ظاهر خیلی متفاوتی با ابونتو نداره.اگر نت بوک داری jolicloud رو نصب کن که محیط کاملا متفاوت با هر 3 میز کار داره.و بسیار زیبا و کامله.این اولین توزیعی هست که من ازش کاملا خوشنودم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #21 : 14 اسفند 1390، 08:52 ب‌ظ »
مینت و جنتو خوبن، اوپن سوز هم بدک نیست...
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #22 : 14 اسفند 1390، 09:49 ب‌ظ »
با سلام به دوستان
با این اینترنت هندلی کشتم خودمو ابونتو 11.04 رو دانلود کردیم حالا مودم وایمکس نمیشناسه ، فایر فاکس ایراد داره، و...
امیدوار بودم نسبت به ابونتو 9.10 کامل تر و راحتر باشه که نشد.
کسی این مودم های وایمکس رو روی مینیت امتحان کرده یا نه ، مشکل مرورگر که نداره.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #23 : 14 اسفند 1390، 10:47 ب‌ظ »
با سلام به دوستان
با این اینترنت هندلی کشتم خودمو ابونتو 11.04 رو دانلود کردیم حالا مودم وایمکس نمیشناسه ، فایر فاکس ایراد داره، و...

چطور ممکنه آخه؟

من هم این نسخه رو داشتم هم 11.10، رو هیچکدوم مشکلی نبوده!

ولی مینت هم این مشکلات رو نداره ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 14 اسفند 1390، 11:48 ب‌ظ »
با سلام به دوستان
خب ایرادهاش رو بگو تا حل کنیم. ولی ۱۱.۰۴ یه مقدار قدیمی نیست؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #25 : 15 اسفند 1390، 08:52 ق‌ظ »
در رابطه با مرورگر بعد از اینکه می بندمش دوباره بخوام باز کنم مینویسه فایر فاکس باز می باشد یا ببندید یا سیستم رو ریستارت کنید .مودم هم که دیگه نگو هرچی فایل دب مربوط به مودم ویو اس بی وغیره بود  اینستال کردیم اما این مودم من خم به ابرو نیاورد .
نکته دوم چقدر باتری خوریش بالاست مثل ویندوز هفت مصرف میکنه...
فکر کنم بهتره صبر کنم 12.04 رو با این اینتر نت هندلی دانلود کنم.
شما که میگید در 11.10 این مشکل رو ندارید 32 بیتی یا 64 بیتی؟
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1390، 09:14 ق‌ظ توسط shafaghi »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #26 : 15 اسفند 1390، 11:56 ق‌ظ »
در رابطه با مرورگر بعد از اینکه می بندمش دوباره بخوام باز کنم مینویسه فایر فاکس باز می باشد یا ببندید یا سیستم رو ریستارت کنید .مودم هم که دیگه نگو هرچی فایل دب مربوط به مودم ویو اس بی وغیره بود  اینستال کردیم اما این مودم من خم به ابرو نیاورد .
نکته دوم چقدر باتری خوریش بالاست مثل ویندوز هفت مصرف میکنه...
فکر کنم بهتره صبر کنم 12.04 رو با این اینتر نت هندلی دانلود کنم.
شما که میگید در 11.10 این مشکل رو ندارید 32 بیتی یا 64 بیتی؟
برای مشکل مرورگرتون میتونید از دستور زیر استفاده کنید یا از محیط گرافیکی system monitor که یه task manager هست استفاده کنید تا قبلی رو کیل کنه.
killall firefox-bin