انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اتصال به ADSL با کانکشن بریج در اوپن سوزی  (دفعات بازدید: 6394 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
سلام;
میخوام با اوپن سوزی به اینترنت ADSL کانکت بشم. ISP درپیت من از PPPOE پشتیبانی نمیکنه!!! :(
از میز کاری KDE استفاده میکنم و تب DSL در Network Manager غیرفعاله و دستور pppoeconf در ترمینال اصلا کار نمیکنه!
چه طوری باید تب DSL رو فعال کنم؟ با توجه به این که تو اوپن سوزی اینترنت ندارم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
سلام
ببين با ابزار DSL كه تو خود YaST هست ميتوني درستش كني. احتمالا بايد كار كنه.
موفق باشي

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
سلام
ببين با ابزار DSL كه تو خود YaST هست ميتوني درستش كني. احتمالا بايد كار كنه.
موفق باشي
ممنون، تستش میکنم.
اگه کسی راه دیگه ای میدونه دریغ نکنه.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
راه همونه که گفتن تو اوپن سوزه کارها با yast انجام میشه از جمله موارد مربوط به شبکه :)
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1388، 11:43 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
با بدبختی و فلاکت تونستن به‌صورت PPPOE کانکت بشم.
اوپن سوزی خیلی جالب و قدرتمند بود، اما چون تا حالا فقط با دبیان و اوبونتو کار کردم نتونستم بیشتر از 10الی 12 ساعت توش دوام بیارم.
برگشتم به Ubuntuی عزیزم .. بابا آدم تو خونه خودش راحت‌تره‌ها ;)

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
سلام دوستان

من هم open suse نصب کردم فقط مشکلم اینه که نمی دونم چطوری با adsl کار کنم از شرکت X گرفتم که مدل مودمش zyxcel هستش و از کابل usb استفاده می کنم توی لیست network این مودم رو می شناسه ولی هیچ کاری نمی تونم بکنم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید. ممنون

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
بهترین کار اینه که یه مودم که پورت شبکه بخوره بخرید ...
بعدش اونو طوری تنظیم کنید که خودش بصورت PPPOE کانکت بشه.
مودم های USB خور معمولا فقط برای ویندوز طراحی شدن، البته برای نصب شدن راه هایی دارن، برای دریافت اطلاعات تکمیلی به قسمت سخت افزار همین انجمن رجوع کنید.
البته شما بعد از شناساندن مودمتون باید دردسر نحوه ساختن کانکشن رو داشته باشید........ (به سطر اول رجوع شود ;) )

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
سلام
در اپن سوزه با ابزار گرافیکی میشه به اینترنت وصل شد و اونو به kinternet یا qinternet وصل کرد تا بشه راحت کانکشنای مختلف ساخت و استفاده کرد
ولی اگر خواستید در خط فرمان به اینترنت وصل شید میتونید از cinternet استفاده کنید
اول کانکشن بسازید بعد
cinternet -i "noe kanekshen" -p "nam kanekshen" -Aمثلا
cinternet -i dsl0 -p NAME -A-i نوع کانکشن
-p نام کانکشن
-A شروع کانکشن
موفق باشید
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
سلام دوستان

من به کمک یک دوست عزیز که در زمینه لینوکس بسیار استاد هستند تونستم یک راه حل برای مشکلم پیدا کنم لینکش رو براتون می زارم شاید به درد شماها هم بخورد

http://lifestory.moqin.com/?p=356

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
سلام دوستان

من این لینکی رو که گذاشتم خیلی سعی کردم نصبش کنم نصب هم شد ولی به اینترنت وصل نشدم. نمی دونم چی شد معجزه شد نمی دونم ولی الان با کابل USB به اینترنت وصلم و اون Kinternet رو هم اجراش نکردم. توی internet option گزینه مربوط به مودم adsl رو حذف کردم هم کابل usb و هم کابل شبکه رو به laptop وصل کردم سیستم رو restart کردم وقتی بالا اومد به اینترنت وصل بودم فکر کردم کابل شبکه است که وصل شده کابل شبکه رو قطع کردم فقط کابل usb وصل بود چک کردم دیدم درسته به اینترنت وصلم برای اطمینان سیستم رو دوباره restart کردم جلل خالق به اینترنت وصل بودم خیلی حال کردم