انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال درباره اوبونتو و ویندوز ...  (دفعات بازدید: 2138 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
چند سوال درباره اوبونتو و ویندوز ...
« : 22 خرداد 1393، 10:53 ب‌ظ »
سلام
چندتا سوال داشتم
1- خیلی شنیدم موقع نصب سیستم عامل لینوکس کل اطلاعات میپره!! منم اطلاعاتم برام خیلی مهمه. میشه با ویندوز یه پارتیشن جدا براش ساخت؟ یا باید موقع نصب سه تا پارتیشنو بسازم؟
2- نسخه اوبونتو روی یه سیستم قدیمی ضعیف بهتر از ویندوز کار میکنه؟(از لحاظ سرعت و هنگیو اینا) سیستم پنتیوم 4 با رم یک هس
3-این جکله ک میگن لینوکس از سخت افزار استفاده نمیکنه یا کمتر سخت افزارو درگیرمیکنه ینی چی؟
4- انتی ویروس نیاز داره یا نه؟ کسپر نسخه ای برای اوبونتو داره؟ یا یه انتی ویروس خوب دیگه معرفی کنید
5- معایب سیستم عامل لینوکس نسخه اوبنتو نصب به ویندوز چیه؟ (میگن مثل ویندوز کاربری نیس ینی چی؟)
6- یه برنامه هس برای اوبونتو برنامه های ویندوزو روی اوبونتو اجرا میکنه , چه فرقی با برنامه های مخصوص اوبنتو داره؟
7- یه سایت ایرانی معرفی کنید که نرم افزار سیستم عامل لینوکس برا دانلود گذاشته باشه
8- موقعه بالا اومدن سیستموقتی دوتا سیستم عامل باشه ویندوز و لینوکس چه جوری میشه؟ مثل زمانیکه دوتا ویندوز مثلا 7 و 8 داریم میشه؟ ینی سوال میکنه کدومش بالا بیاد؟
9- توی مطالب پارتیشن بندی نوشته بود 10 گیگ حافظه برای درایو سیستم عامل کافیه ینی انقد برنامه هاش کم حجم میگیره؟
ببخشید سوال زیاد پرسیدم اگه میخواستم سرچ کنم برای پیدا کردن هرکدوم از سوالام باید کلی وقت میذاشتم دیگه یه تاپیک ساختم کلشو پرسیدم
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1393، 10:56 ب‌ظ توسط paya_amin »

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : چند سوال درباره اوبونتو و ویندوز ...
« پاسخ #1 : 23 خرداد 1393، 12:10 ق‌ظ »
 - سلام و ممنون از این که سوالاتت این قدر دقیقه که میشه خوب جواب داد.

۱-اگر درست نصب بشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد و توی یک درایو دیگه و کاملا جدا از اطلاعات ویندوزت ذخیره میشه.
 ۲-اوبونتو نسخه های مختلفی با میز کار های مختلفی داره که برای سیستم های ضعیف تر هم کارایی خوبی داره اگر اشتباه نکنم میز کار XFCE حدود ۳۰۰ مگابایت رم نیاز داره و حتی از این کمتر هم میز کار هایی هستند (LXDE که حدود ۲۰۰ مگ فکر میکنم رم مصرف میکنه) ،اصلا نگران این مورد نباش ،فقط ممکنه زیبایی و کارایی محیط گرافیکیش یک مقدار ضعیف تر باشه.
 ۳-لینوکس معمولا خودش سخت افزار ها رو شناسایی میکنه و تنها مشکلی که ممکنه باشه با کارت گرافیکه که یک خرده سخت تره ولی توضیحه شخصیم اینه که غیر فعالش کنی (خودم هم همین کار رو کردم و راضیم)
 ۴-نه آنتی ویروس خواصی نیاز نیست.
 ۵-سیستم عامل لینوکس کاربری صبور تر و خلاق تر نیاز داره نسبت به ویندوز و این که علاقه به حل کردن شخصی مشکلاتش و یادگیری از طریق اون ها رو داشته باشه ،ولی عملا برای یک استفاده روزانه خیلی راحت است ،تنها مشکلی که در لینوکس میشه بهش فکر کرد اینه که بازی های کامپیوتری خیلی سطح بالا برای ویندوز هستند ( البته داره این وضع خیلی بهتر میشه ولی بازم لازم بود بگم )
 ۶-اطلاعات کافی در این زمینه ندارم.
 ۷-تمام نرم افزار های لینوکس رو مستقیم از خود سرور های اوبونتو میگیریم و نیاز نیست که هیچ سایت ثالثی در این بین باشه، یک خورده فلسفه اش روی این مورد متفاوته با ویندوز که اگه دوست داشتی بگو تا کامل بگم چطوره
 ۸-بله میتونی انتخاب کنی که توی کدوم سیستم عامل بری و هیچ مشکلی نیست ،من خودم ۲ تا لینوکس و یک ویندوز دارم که توی هر کدوم راحت انتخاب میکنم و میرم داخلش.
 ۹-بله نرم افزار های لینوکس نسبت به ویندوز خیلی کم حجم تره ولی یک خورده این پارتیشن رو بیشتر بگیری بهتره (توصیه)

- شاید برات سوال باشه که چرا لینوکس ویروس نداره ،این لینک ها رو اگه کامل بخونی متوجه موضوع میشی
http://jadi.net/2008/03/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/

http://jadi.net/2008/03/%D8%B6%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8/
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1393، 12:18 ق‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #2 : 23 خرداد 1393، 12:50 ق‌ظ »
ببخشید سوال زیاد پرسیدم اگه میخواستم سرچ کنم برای پیدا کردن هرکدوم از سوالام باید کلی وقت میذاشتم دیگه یه تاپیک ساختم کلشو پرسیدم
paya عزیز
جستجو بخشی از روند یادگیریست
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1393، 12:52 ق‌ظ توسط ممدرضا »

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 23 خرداد 1393، 01:27 ق‌ظ »
- سلام و ممنون از این که سوالاتت این قدر دقیقه که میشه خوب جواب داد.

۱-اگر درست نصب بشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد و توی یک درایو دیگه و کاملا جدا از اطلاعات ویندوزت ذخیره میشه.
 ۲-اوبونتو نسخه های مختلفی با میز کار های مختلفی داره که برای سیستم های ضعیف تر هم کارایی خوبی داره اگر اشتباه نکنم میز کار XFCE حدود ۳۰۰ مگابایت رم نیاز داره و حتی از این کمتر هم میز کار هایی هستند (LXDE که حدود ۲۰۰ مگ فکر میکنم رم مصرف میکنه) ،اصلا نگران این مورد نباش ،فقط ممکنه زیبایی و کارایی محیط گرافیکیش یک مقدار ضعیف تر باشه.
 ۳-لینوکس معمولا خودش سخت افزار ها رو شناسایی میکنه و تنها مشکلی که ممکنه باشه با کارت گرافیکه که یک خرده سخت تره ولی توضیحه شخصیم اینه که غیر فعالش کنی (خودم هم همین کار رو کردم و راضیم)
 ۴-نه آنتی ویروس خواصی نیاز نیست.
 ۵-سیستم عامل لینوکس کاربری صبور تر و خلاق تر نیاز داره نسبت به ویندوز و این که علاقه به حل کردن شخصی مشکلاتش و یادگیری از طریق اون ها رو داشته باشه ،ولی عملا برای یک استفاده روزانه خیلی راحت است ،تنها مشکلی که در لینوکس میشه بهش فکر کرد اینه که بازی های کامپیوتری خیلی سطح بالا برای ویندوز هستند ( البته داره این وضع خیلی بهتر میشه ولی بازم لازم بود بگم )
 ۶-اطلاعات کافی در این زمینه ندارم.
 ۷-تمام نرم افزار های لینوکس رو مستقیم از خود سرور های اوبونتو میگیریم و نیاز نیست که هیچ سایت ثالثی در این بین باشه، یک خورده فلسفه اش روی این مورد متفاوته با ویندوز که اگه دوست داشتی بگو تا کامل بگم چطوره
 ۸-بله میتونی انتخاب کنی که توی کدوم سیستم عامل بری و هیچ مشکلی نیست ،من خودم ۲ تا لینوکس و یک ویندوز دارم که توی هر کدوم راحت انتخاب میکنم و میرم داخلش.
 ۹-بله نرم افزار های لینوکس نسبت به ویندوز خیلی کم حجم تره ولی یک خورده این پارتیشن رو بیشتر بگیری بهتره (توصیه)

- شاید برات سوال باشه که چرا لینوکس ویروس نداره ،این لینک ها رو اگه کامل بخونی متوجه موضوع میشی
http://jadi.net/2008/03/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/

http://jadi.net/2008/03/%D8%B6%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8/
مرسی برای پاسختون (من عضو تازه واردم نمیدونم این انجمن گزینه تشکر داره یا باید توی نقل قول تشکر کرد...) :)
یه سوال دیگم برام پیش اومد اینکه برنامه هارو ک از خود سایت میگیریم , ینی فایل اصلی دانلود میکنیم یا از همون جا نصب میکنیم

آفلاین paya_amin

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 23 خرداد 1393، 01:29 ق‌ظ »

[/quote]
paya عزیز
جستجو بخشی از روند یادگیریست
[/quote]
سرچ کردم یه سری مطلبم خوندم ولی اینجا مختصر مفید متوجه میشم
از طرفیم دیگه حس سرچ نیس ;)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 23 خرداد 1393، 01:40 ق‌ظ »
سرچ کردم یه سری مطلبم خوندم ولی اینجا مختصر مفید متوجه میشم
اگه میخوای تو لینوکس چیز یاد بگیری باید این حس رو در خودت به وجود بیاری ;)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #6 : 23 خرداد 1393، 10:04 ق‌ظ »
اگه همچین حسی نداری، شاید در آینده دچار مشکل بشی. به صورت کلی، یادگیری اجزای اوبونتو جزوی از فرآیند کار با اون هست. تقریباً هرکسی رو که دیدم با گنو/لینوکس کار می‌کنه، این حس به طرز عجیبی درش فعال بوده!

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #7 : 23 خرداد 1393، 10:25 ق‌ظ »
یه سوال دیگم برام پیش اومد اینکه برنامه هارو ک از خود سایت میگیریم , ینی فایل اصلی دانلود میکنیم یا از همون جا نصب میکنیم

- فایل های قابل نصب رو میگریم و در سیستم خودمون نصب میکنیم، در کل به اون سرور هایی که این نرم افزار ها رو در اختیار ما قرار میدن در فارسی میگیم "مخازن" ،تعداد فوقوالعاده زیادی نرم افزار در اون ها هست که در اختیار همه است.

- اگه بخوای بطور جدی وارد لینوس بشی به جستجوی درست و خوندن منابع مختلف نیاز داری ;)

- این هم پست خیلی خوبیه که شیوه نصب نرم افزار ها رو در اوبونتو توضیح داده :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,93132.msg764257.html#msg764257
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1393، 10:46 ق‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript