- سلام و ممنون از این که سوالاتت این قدر دقیقه که میشه خوب جواب داد.
۱-اگر درست نصب بشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد و توی یک درایو دیگه و کاملا جدا از اطلاعات ویندوزت ذخیره میشه.
۲-اوبونتو نسخه های مختلفی با میز کار های مختلفی داره که برای سیستم های ضعیف تر هم کارایی خوبی داره اگر اشتباه نکنم میز کار XFCE حدود ۳۰۰ مگابایت رم نیاز داره و حتی از این کمتر هم میز کار هایی هستند (LXDE که حدود ۲۰۰ مگ فکر میکنم رم مصرف میکنه) ،اصلا نگران این مورد نباش ،فقط ممکنه زیبایی و کارایی محیط گرافیکیش یک مقدار ضعیف تر باشه.
۳-لینوکس معمولا خودش سخت افزار ها رو شناسایی میکنه و تنها مشکلی که ممکنه باشه با کارت گرافیکه که یک خرده سخت تره ولی توضیحه شخصیم اینه که غیر فعالش کنی (خودم هم همین کار رو کردم و راضیم)
۴-نه آنتی ویروس خواصی نیاز نیست.
۵-سیستم عامل لینوکس کاربری صبور تر و خلاق تر نیاز داره نسبت به ویندوز و این که علاقه به حل کردن شخصی مشکلاتش و یادگیری از طریق اون ها رو داشته باشه ،ولی عملا برای یک استفاده روزانه خیلی راحت است ،تنها مشکلی که در لینوکس میشه بهش فکر کرد اینه که بازی های کامپیوتری خیلی سطح بالا برای ویندوز هستند ( البته داره این وضع خیلی بهتر میشه ولی بازم لازم بود بگم )
۶-اطلاعات کافی در این زمینه ندارم.
۷-تمام نرم افزار های لینوکس رو مستقیم از خود سرور های اوبونتو میگیریم و نیاز نیست که هیچ سایت ثالثی در این بین باشه، یک خورده فلسفه اش روی این مورد متفاوته با ویندوز که اگه دوست داشتی بگو تا کامل بگم چطوره
۸-بله میتونی انتخاب کنی که توی کدوم سیستم عامل بری و هیچ مشکلی نیست ،من خودم ۲ تا لینوکس و یک ویندوز دارم که توی هر کدوم راحت انتخاب میکنم و میرم داخلش.
۹-بله نرم افزار های لینوکس نسبت به ویندوز خیلی کم حجم تره ولی یک خورده این پارتیشن رو بیشتر بگیری بهتره (توصیه)
- شاید برات سوال باشه که چرا لینوکس ویروس نداره ،این لینک ها رو اگه کامل بخونی متوجه موضوع میشی
http://jadi.net/2008/03/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/http://jadi.net/2008/03/%D8%B6%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A8/