انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل بوت  (دفعات بازدید: 1053 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdullah.faroqi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکل بوت
« : 20 اردیبهشت 1393، 03:16 ق‌ظ »
سلام دوستان، من جند ماهیه با اوبونتو کار میکنم و دهها بار اوبونتو رو واسه خودم و دوستام نصب کردم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم اما دیروز اوبونتو 14.04 رو نصب کردم(همه ی درایو هامو پاک کردم و فقط اوبونتو رو نصب کردم). اوبونتو کامل کار میکرد و حتی آپدیتش کردم و چندتا نرم افرار نصب کردم بعدش خاموش کردم، امروز که لپ تاپمو روشن کردم بالا نیومد یه صفحه آورد که بایستی اوبونتو رو انتخاب میکردم و همین کار رو کردم ولی بازم ریستارت میشد تا الان هم سعی میکردم که یه جوری اوبونتو رو عوض کنم ولی حتی وارد BIOS هم نمیشه با دی وی دی و فلاش Bootable هم آزمایش کردم بازم نشد دیگه خسته شدم لطفا یکی کمکم کنه!  ](*,)
عکس صفحه ای که نشون میده و از اون جلوتر نمیره: http://upload7.ir/imgs/2014-05/90990761254213078437.jpg
با تشکر :(
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1393، 03:19 ق‌ظ توسط abdullah.faroqi »

آفلاین irancplusplus

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
پاسخ : مشکل بوت
« پاسخ #1 : 20 اردیبهشت 1393، 03:36 ق‌ظ »
اگه 14.04 نصب نمیشه نسخهٔ قبلی اوبونتو رو نصب کنید ببینید اصلا مشکل از 14.04 هست یا نه.

آفلاین morijordan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #2 : 20 اردیبهشت 1393، 03:52 ب‌ظ »
سلام دوستان، من جند ماهیه با اوبونتو کار میکنم و دهها بار اوبونتو رو واسه خودم و دوستام نصب کردم تا حالا مشکلی باهاش نداشتم اما دیروز اوبونتو 14.04 رو نصب کردم(همه ی درایو هامو پاک کردم و فقط اوبونتو رو نصب کردم). اوبونتو کامل کار میکرد و حتی آپدیتش کردم و چندتا نرم افرار نصب کردم بعدش خاموش کردم، امروز که لپ تاپمو روشن کردم بالا نیومد یه صفحه آورد که بایستی اوبونتو رو انتخاب میکردم و همین کار رو کردم ولی بازم ریستارت میشد تا الان هم سعی میکردم که یه جوری اوبونتو رو عوض کنم ولی حتی وارد BIOS هم نمیشه با دی وی دی و فلاش Bootable هم آزمایش کردم بازم نشد دیگه خسته شدم لطفا یکی کمکم کنه!  ](*,)
عکس صفحه ای که نشون میده و از اون جلوتر نمیره: http://upload7.ir/imgs/2014-05/90990761254213078437.jpg
با تشکر :(

اوبونتو همین چیزاش ادمو عاشق خودش میکنه.یه md5 از سی دی اوبونتو بگیر بعد نتیجشو بزار اینجا.من خودم لوبونتو ۱۴.۰۴ نصب کردم از اساتید خواهش میکنم md5 ایشون رو یه چک کنن!

آفلاین abdullah.faroqi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 28 خرداد 1393، 03:10 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییتون! :o
خودم درستش کردم.