انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمای برای تهیه نسخه alternative خانگی از ابونتو 14.04(حل شد)  (دفعات بازدید: 2211 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نمی دونم عنوان مناسبی رو برای تاپیک انتخاب کردم یا نه.به هر حال, دوستان با توجه به اینکه نسخه الترناتیو ابونتو 14.04 منتشر نشد و دیگه هیچ نسخه الترناتیو برای ابونتو منتشر نمیشه, به ذهنم رسید یک نسخه الترناتیو خونگی درست کنم.بدین صورت که از همه برنامه های نصب شده, تنظیمات و شخصی سازیها,حتی خود ابونتو 14.04 و... یک نسخه تهیه کنم.که هر موقع لازم بود با کمک این نسخه ابونتو رو به طوری که الان استفاده میکنم رو نصب کنم.
می دونم برنامه هایی مثل aptocd و... وجود داره و برای باز گردانی برنامه ها(به روشهایی که تو انجمن بحث شده)به صورت افلاین باز هم نیاز به اینترنت هست.ولی روش مورد نظر من کپچر گرفتن از کل سیستم به طور کامل و باز گردانی راحت در هر زمانی که لازم بود هست.سپاس.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1393، 11:10 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از remastersys استفاده کن، نیازی هم به اینترنت نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
ببخشید که دیر جواب دادم.برنامه رو نصب کردم ولی با دستور زیر خروجی زیر رو داد.
دستور:
sudo remastersys-skelcopy j
خروجی:
Cleaning up /etc/skel of the files we will copy over
Copying config files to /etc/skel
rsync: link_stat "/home/j/.bacon" failed: No such file or directory (2)
rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at main.c(1183) [sender=3.1.0]
rsync: link_stat "/home/j/.xscreensaver" failed: No such file or directory (2)
rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at main.c(1183) [sender=3.1.0]
sed: can't read /etc/skel/.xscreensaver: No such file or directory
rsync: link_stat "/home/j/.icewm*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.fvwm*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.afterstep*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.mate*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.gtkrc*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.qt*" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.razor" failed: No such file or directory (2)
rsync: link_stat "/home/j/.wbar" failed: No such file or directory (2)
rm: cannot remove ‘/etc/skel/.gnome2/keyrings/*’: No such file or directory
grep: /etc/skel/.config/pulse/f6b5aa13ac5029c27eb233a853e792e2-runtime/native: No

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
با سلام.دوست عزیز من برنامه رو از دش کردم.با لینک اولی اخرهای کار ارور(برنامه با مشکل روبرو شده است) داد.و گزینه دوم تونستم با موفقیت رمیستر بگیرم با حجم فایل iso حدودا 2 گیگ.ولی وقتی فایل رو ویرچوال باکس اجرا کردم ابونتوی خام(منظورم بدون تنظیمات و شخصی سازی های من) اجرا شد.مشکل از کجاست؟چی کار باید بکنم.؟عکس ضمیمه شد.سپاس.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب dist رو زدی دیگه. اگه شخصی‌سازی‌هات رو هم می‌خوای باید backup رو بزنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز حل شد.
الان مشکل رایت کردن رو دارم.با ناتلیوس فایل ها رو کپی کردم و سطح دسترسی رو تغییر دادم ولی نتونستم رایت کنم.هیچ چیزی رو دی وی دی رایت نشد.(با k3b رایت کردم و برنامه پیغام موفقیت امیز بودن رایت رو داد ولی در نهایت تعجب چیزی رو دی وی دی رایت نشده بود.)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
با wodim عملیات سوزوندن سی‌دی رو انجام بده

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
برای دستور زیر:
wodim --devices
خروجی زیر رو داد:
wodim: No such file or directory.
Cannot open SCSI driver!
For possible targets try 'wodim --devices' or 'wodim -scanbus'.
For possible transport specifiers try 'wodim dev=help'.
For IDE/ATAPI devices configuration, see the file README.ATAPI.setup from
the wodim documentation.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فقط دی‌وی‌دی خام رو بذار توی درایو و بزن wodim folan.iso

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
من گزینه dist رو زدم و یک سری پوشه هم به همراه فایل iso درست کرده, اونها رو هم چه جوری رایت کنم.؟(بدون اون پوشه ها فقط ابونتوی خام کنونیکال نصب میشه.)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
سپاس دوست عزیز.به کمک شما تونستم یکی از نیازهای اساسی خودم رو حل کنم.با دستور شما فایل iso رو رو دی وی دی رایت کردم.فایل تو حالت live و برنامه virtoalbox به خوبی و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

راه حل:
این روش برای دوستانی که به دنبال راه حل بعدا به این تاپیک سر میزنند.فقط کافی remastersys رو اجرا کنید و یکی از گزینه های backup و یا dist رو بزنید بعد فایل iso رو رایت کنید.(قبل از اجرای برنامه همه برنامه ها رو ببندید.)

پ.ن:واسه خودم هم جالبه, دفعه قبل فایل iso رو تو پوشه دیگه کپی کردم فقط ابونتوی خام کنونیکال اجرا شد.ولی وقتی پوشه remastersys که شامل فایل iso و یک سری پوشه های مرتبط بود , ابونتوی مورد نظر من اجرا شد.ولی امروز دوباره فایل iso رو تو پوشه دیگه کپی کردم و به صورت مجزا اجرا کردم مشکل حل شد.به هر حال امیدوارم که نا مفهوم نگفته باشم.