انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نصب GMT  (دفعات بازدید: 5317 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل نصب GMT
« : 14 امرداد 1393، 12:13 ق‌ظ »
سلام. حدود ۵ روز قبل نرم افزار :Generic mapping tools یا همان GMT رو روی اوبنتو 14.04 از طریق ubuntu software center نصب کردم و چند روزی هم باهش کار کردم. بعد به دلیلی GMT رو از طریق همون U.So.Center حذف کردم. دوباره که می خواستم با همون روش نصبش کنم دیگه حتی در کادر جستجوی ubu. Soft. Center هم اون رو جزو نتایج جستجو نشون نمی ده!
در چند روز مختلف چک کردم یافت نشد. اومدم اون نسخه اوبونتو را کلا از روی سیستمم حذف کردم و درایوش هم رو فرمت کردم و دوباره یک نسخه 10 ریختم بازم یافت نمیشه. حتی ویندوز رو هم حدف کردم و دوباره نصب کردم و بعد هم اوبنتو رو باز هم نمی تونه GMT رو در کادر جستجوی .software Ce نشون بده. به این نتیجه رسیدم این نرم افزار متن باز حالا متن بسته شده !!!
با دستور:
sudo apt-get install gmt
 هم چیزی پیدا نمیشه.
لطفا اگه کسی می تونه دو کار انجام بده:
 یکی اینکه (GMT (generic mapping tools رو جستجو کنه ببینه اصلا Ubuntu software center می تونه پیداش کنه ؟
دوم اینکه آیا کسی راهنمای نصب GMT رو داره. من از جستجوهایی که در اینترنت خواندم نتونستم استفاده کنم هر چند نسبتا تازه واردم.
کمک بزرگی به من خواهید کرد.
سپاسگزارم
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1393، 12:20 ق‌ظ توسط hasanzadeh »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل نصب GMT
« پاسخ #1 : 14 امرداد 1393، 12:49 ق‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #2 : 14 امرداد 1393، 02:32 ق‌ظ »

قبل از نصب برنامه یه
sudo apt-get updateبزن.
نقل‌قول
در چند روز مختلف چک کردم یافت نشد. اومدم اون نسخه اوبونتو را کلا از روی سیستمم حذف کردم و درایوش هم رو فرمت کردم و دوباره یک نسخه 10 ریختم بازم یافت نمیشه.
پشتیبانی از اوبونتو ۱۰.۴ و ۱۰.۱۰ تمام شده.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 14 امرداد 1393، 09:23 ق‌ظ »
تشکر از شما.
1- لینک: https://apps.ubuntu.com/cat/applications/gmt که زحمت کشیدید که مربوط به دانلود ubuntu  است. ضمن اینکه قبلا یک نسخه از نرم افزار GMT رو دانلود کردم ولی چون نصبش به صورت دستی خیلی مشکله و مراحلی داره که من بلد نیستم دنبال نصبش به صورت آنلاین هستم که قبلا هم انجام داده بودم.
2-و اما همانطور که گفتم روی نسخه 14.04 هم تست کردم که اخیرا نرم افزار مورد نظر من رو اصلا در گزینه جستجوی  ubuntu  software center نمیاره.در حالیکه تا چند روز پیش هم روی این نسخه اوبونتو و هم نسخه ای که الان روی سیستمم نصبه می اورد. این اتفاقات بعد از حذف gmt برام پیش آمده که من الان نمی دونم سیستمم با وجود فرمت و ... مشکل داره یا برای ایرانیا فیلتر شده یا ...
فقط خواهشم اینه رو هر نسخه اوبونتو که دارید در کادر جستجوی  ubuntu sof. center نرم افزار GMT  که مخفف generic mapping tools  است رو سرچ کنید. کاری به نصبش ندارم ببینید اصلا می تونه جزو گزینه های سرچ نشون بده ؟
تشکر فراوان

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 18 امرداد 1393، 02:00 ب‌ظ »
تشکر از شما.
1- لینک: https://apps.ubuntu.com/cat/applications/gmt که زحمت کشیدید که مربوط به دانلود ubuntu  است.
??? این برای نصب gmt هست. یه عکس از صفحه‌ات بذار ببینم. در ضمن بله، توی مرکز نرم‌افزاری هم پیدا می‌شه با اوبونتو ۱۴.۰۴
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1393، 11:59 ق‌ظ »
با تشکر فراوان از شما. با کمک لینکی که معرفی کردید gmt   رو روی اوبونتو ۱۰.۰۴ نصب کردم. (تصویر زیر).(البته بازم از داخل مرکز نرم افزاری نمی تونست جستجو کنه ولی با کمک لینکی که معرفی کردید اکنون نصب شده است).
 اما حالا باید یکسری تغییرات در فایل bashrc بدم. قبلا که از طریق مرکز نرم افزار اوبونتو؛ جستجو و نصب می کردم ترمینال رو باز می کردم و با دستور:
gedit .bashrc کدهای زیر رو به bashrc اضافه می کردم:
#GMT
export NETCDFHOME=/usr/lib/gmt
export GMTHOME=/usr/lib/gmt/
export PATH=$PATH:/usr/lib/gmt/bin
export MANPATH=$MANPATH:usr/lib
اما حالا نمی دونم اصلا نرم افزار کجا نصب شده (تاکید کنم که به هر ترتیب با کمک اون لینک نصب شد) و چه تغییراتی باید در کدهای فوق بدم که مسیر ها رو بشناسه. اگه ممکنه با جزپیات بیشتر راهنمایی کنید.

تشکر مجدد
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1393، 03:06 ب‌ظ توسط hasanzadeh »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1393، 02:24 ب‌ظ »
اوبونتو ۱۰.۰۴ دیگه پشتیبانی نمی‌شه، نسخه ۱۴.۰۴ رو نصب کنید.

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1393، 02:54 ب‌ظ »
مشکل نسخه اوبونتو من نیست. در پست های قبلیم گفتم چی شد که به این نسخه رسیدم.و خدمتتان گفتم نرم افزار gmt رو حدود 3 هفته قبل روی همین نسخه اوبونتو و نسخه 14 از طریق مرکز نرم افزاری نصب کردم اما بعد از حذف دیگه روی هیچکدم از نسخه هایی که در سیستمم نصب می کنم نمی تونه از طریق مرکز نرم افزاری شناسایی کنه.
اما این مشکل با راهنمایی یکی از شما دوستان حل شد و با کمک لینکی که معرفی کردید gmt رو روی اوبونتو 10.04 نصب کردم. اما به هر روشی هم که نصب بشه باید یکسری تغییرات در فایل bashrc بدم که قبلا توضیح دادم. لطفا در این باره اگه می تونید کمکم کنید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 22 امرداد 1393، 03:30 ب‌ظ »
دقیقا مشکل همونه، بخاطر اینکه مخازن ۱۰.۰۴ به دلیل عدم پشتیبانی حذف شده، در نتیجه دیگه از طریق مرکز نرم‌افزاری نمی‌تونید نرم‌افزاری نصب کنید.

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 22 امرداد 1393، 04:21 ب‌ظ »
ممنون که دارید مشکل من رو جواب می دین.
 - اما یعنی این اتفاقی که میگین حدود ۲ هفته است که افتاده ؟!! چون دو هفته پیش  gmt رو به آسانی از طریق مرکز نرم افزاری هم رو سیستم خودم و هم یک سیستم دیگه که اوبونتو ۱۰.۰۴ نصب بود نصب کردم.

- در مورد نسخه ۱۴.۰۴ هم که قبلا رو سیستمم بود در پست های قبلیم توضیح دادم که چطور با اون نسخه هم بعد از یکبار حذف gmt و با وجود نصب دوباره اوبونتو ۱۴.۰۴ دقیقا به همین مشکل برخوردم (اولین پستم).

- و در اخر اینکه : gmt روی همین نسخه اوبونتو و با کلیک بر روی لینکی که یکی از دوستان معرفی کرد به صورت اتومات نصب شد و الان وقتی وارد ubuntu software center  می شم و نام gmt رو سرچ می کنم اون رو به عنوان یک نرم افزار نصب شده نشون می ده که کنارش هم دکمه Remove برای حذف داره. پس این چیه ؟
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1393، 04:47 ب‌ظ توسط hasanzadeh »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 22 امرداد 1393، 04:48 ب‌ظ »
نرم‌افزارهایی که در حال حاضر نصب هستند، نیازی به مخازن آنلاین برای پاک‌شدن ندارند.

آفلاین hasanzadeh

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 22 امرداد 1393، 04:56 ب‌ظ »
متوجه نمیشم...
 با توضیحاتی که دادم می خواستم بگم الان مطمنم نصب شده اما شاید من دارم بد سوال می کنم یا دوستان حوصله خواندن پست های قبلیم رو ندارند. در هر حال متشکرم