انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چندسوال شخصی سازی بخش میهمان+ ترفندغیرفعال سازی بخش میهمان  (دفعات بازدید: 840 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
یه ترفند تکراری:

شاید شما دوست نداشته باشید که کسی قادر باشه به صورت میهمان از سیستم شما استفاده کنه ، اینکار بسادگی امکان پذیره
برای اینکار کافیه تو ترمینال اینو بزنین

sudo sh -c 'printf "[SeatDefaults]\nallow-guest=false\n" >/usr/share/lightdm/lightdm.conf.d/50-no-guest.conf'
برای فعال سازی مجدد این قسمت هم اینو بزنین
sudo rm /usr/share/lightdm/lightdm.conf.d/50-no-guest.conf
درنهایت هم یکبار ریستارت

سوال:
1- چجوری میشه قسمت میهمان رو شخصی سازی کرد بطوری که همونجوری که قسمت یوزر هست اونور هم همینطور شه؟؟
(راه دور زدنش که غیر فعال کردن میهمان و اضافه کردن یه یوزر استاندارده رو بلدم ولی میخوام خودش رو شخصی سازی کنم)

2- میشه رو قسمت میهمان پسورد گذاشت؟  (مسئله غیر ضروری بودن این کار نیست ا... مسئله شدن و نشدنش  ونحوه شه!)

۳-چجوری میشه یه یوزر استاندارد ساخت و اونو تو حالتی گذاشت که بعد از خروج همه چیزش پاک شه؟؟
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
1- چجوری میشه قسمت میهمان رو شخصی سازی کرد بطوری که همونجوری که قسمت یوزر هست اونور هم همینطور شه؟؟
(راه دور زدنش که غیر فعال کردن میهمان و اضافه کردن یه یوزر استاندارده رو بلدم ولی میخوام خودش رو شخصی سازی کنم)
دایرکتوری /etc/skel/ به عنوان اطلاعات پیش‌فرض دایرکتوری Home کاربر مهمان استفاده می‌شه، در نتیجه با تغییر اون می‌تونید اینکار رو انجام بدید.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
دایرکتوری /etc/skel/ به عنوان اطلاعات پیش‌فرض دایرکتوری Home کاربر مهمان استفاده می‌شه، در نتیجه با تغییر اون می‌تونید اینکار رو انجام بدید.

ممنون
درست شد ولی یه چندتا مکل دارم باهاش که اگه حل نشد دوباره مطرح میکنم  ;)
بازم ممنون
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................