انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: my basic problems to get start using ubuntu  (دفعات بازدید: 782 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین headshoter

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
my basic problems to get start using ubuntu
« : 01 امرداد 1393، 09:52 ب‌ظ »
سلام ؛ چند تا مشکل توی کار کردن با اوبونتو دارم که امیدوارم بتونین کمکم کنید تا از استفاده از اوبونتو نهایت لذت رو ببرم.

اولین مشکلم اینه که توی ویندوز وقتی روی یک فایل موزیک یا ویدیو کلیک راست میکردیم یکی از گزینه ها add to playlist بود ؛ میخواستم بدونم واسه اضافه کردن همچین موردی توی اوبونتو باید چیکار کنم؟

دومین مشکلم اینه که cairo-dock رو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که روی بقیه برنامه هام قرار میگیره ؛‌ میخوام اگه راهی داره یه داک دیگه باشه که شبیه تسکبار ویندوز یا لانچر خود اوبونتو باشه و روی برنامه هام قرار نگیره. خود لانچر اوبونتو خیلی راحتم باهاش منتها تنها مشکلم اینه که نمیتونم بیارمش پایین صفحه. اگه راه حلی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

سومین مشکلم اینه که زدن دستور sudo واقعا انرژی میگیره ازم :) چجوری میتونم یوزرم رو روت کنم ؟

مشکل آخر هم اینه که وقتی پی سی رو suspend میکنم ؛ برای اینکه دوباره بخوام وارد بشم ازم پسورد میخواد... میشه کاری کرد که مستقیم وارد بشه ؟

ممنون.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ : my basic problems to get start using ubuntu
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1393، 08:03 ب‌ظ »
دومین مشکلم اینه که cairo-dock رو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که روی بقیه برنامه هام قرار میگیره ؛‌ میخوام اگه راهی داره یه داک دیگه باشه که شبیه تسکبار ویندوز یا لانچر خود اوبونتو باشه و روی برنامه هام قرار نگیره. خود لانچر اوبونتو خیلی راحتم باهاش منتها تنها مشکلم اینه که نمیتونم بیارمش پایین صفحه. اگه راه حلی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

من یه بار اوایل cairo-dock رو نصب کردم... پیشنهاد من اینه که بجای گذاشتنش توی استارت آپ و استفاده از اون در حالتی که تو یونیتی هستید اینکارو بکنید که : موقعی که میخاید پسورد بزنید و لاگین کنید ،  اگه دقت کنید کنارش یه علامت کوچیک اوبونتو روی همون اکانت هست . روی اون کلیک کنید و cairo رو انتخاب کنید تا فقط با میزکار کیرو وارد بشید... (البته تا اونجایی که توذهنمه همینکارو بکنید درست میشه)

مشکلم اینه که زدن دستور sudo واقعا انرژی میگیره ازم :) چجوری میتونم یوزرم رو روت کنم ؟
بنظرمن این اشتباه رو انجام ندید!
« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1393، 08:06 ب‌ظ توسط 2020s2020 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................