با این تفاوت که کمپایلی است و سرعتی مثل C رو به شما ارائه میده.
ببینید الان بهانه جدیدی که زبان های مختلف دارند(مخصوصا گو) کامپایلری بودن و native بودن در عین سادگی هست.
الان qml داره تو کامپایلر c++ کامپیال و تجزیه تحلیل میشه که میشه راحتی + سرعت c++
یا حتی این بنده خدا C# هم داره کامپایلر native میده بیرون(شوخی نمیکنم) که میشه راحتی بیش از حد + native بودن
اصلا اینا به کنار سال ها قبل یه زبان برنامه نویسی به نام پاسکال(زبان اول من) اومد که شعار اصلیش راحتی و یاد گیری اسان بود.همزمان کامپایلر native هم داشت.البته فرزند صالحش(دلفی)تو راحتی زیاده روی کرد و delphi prism رو داد بیرون(خیانت کار ).این زبان رو خیلی دوست دارم ولی چون نمیتونم c++ رو ول کنم هردوشو دارم میخونم.البته شاید در اینده vala هم کار بکنم
همون طور که گفتم به نظر من زبان vala میتونه جایگزین مناسب و بهتری برای C باشه چون زبان C دیگه اپدیت نمیشه .برعکس زبان c++.
در مورد این "راست" هم تحقیق کردم و زبان خوبی هست ولی نمیشه در حال حاظر روش حساب کرد.زیاد مورد توجه قرار نگرفته.
اما این وسط یه حرف حساب هست.یه نفرو میشناسم که داره vb6 کار میکنه اونم در حدی که عمرا خیلی ها بتونن در c++,go,.... کار کنند.زبان مهم نیست.برنامه نویس مهم هست