انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روش یادگیری شما چیست؟؟  (دفعات بازدید: 1683 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
روش یادگیری شما چیست؟؟
« : 31 تیر 1393، 11:31 ب‌ظ »
مسلما هر کس برای اینکه یک مسئله ای را یادبگیره روش خودش رو داره و با روش خودش حال میکنه و باهاش بهتر یاد میگیره
اجازه بدین یکم ملموس تر کنم حرفمو:
برای یادگیری مباحث کامپیوتری و مثلا برنامه نویسی
 یکی برای یادگرفتن میره و کتاب میخره و بعد میشینه واو ب واو کتاب رو میخونه وطبق دستور العمل کتاب عمل میکنه
 یکی یک سری مثال گیر میاره و از روی مثال ها شروع ب یادگیری میکنه - از جزء به کل یادمیگیره
 یکی از اول یک پروژه تقریبا کامل رو پیدا میکنه و شروع میکنه قسمت به قسمت بفهمدش  - ازکل به جزء یادمیگیره
 یکی اول یه ویدئو گیر میاره و بعد ازفهمیدن روش کار، شروع میکنه به یادگیری
 یکی هم کلی منابع گیر میاره و اول چندتا فارسی میخونه و بعدش میره رو انگلیسی
 یکی...
 یکی...
 کلا هرکس روشی داره.

البته منظورم فقط برنامه نویسی نیست و شامل یادگیری لینوکس و شبکه و همه چیز هم میشه (اگه هرکس تو هرکدوم روش جدایی داره لطفا جداگانه توضیح بده)

-------------------------------------------------------------------------
روش شما چیه؟
بنظرتون بهترین روش چیه؟
مزیت های روش تون براتون چی بوده؟
با این روش چ چیزهایی رو یادگرفتید؟

-------------------------------------------------------------------------

کلا هرچی فکر میکنید بدرد امثال من میخوره رو خودتون بگید ...

باسپاس فراوان
« آخرین ویرایش: 31 تیر 1393، 11:51 ب‌ظ توسط 2020s2020 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
پاسخ : روش یادگیری شما چیست؟؟
« پاسخ #1 : 31 تیر 1393، 11:57 ب‌ظ »
من ناخودآگاه تقریبا همشون و با هم استفاده کردم. هر کدوم به جای خود.
مثلا یادمه از ویژوال  سی پلاس هیچی نمیدونستم ، پس رفتم کتابفروشی و کتابش و گرفتم چون کتاب بنظر جامع تر از بقیه روش ها میاد.
اما مثلا موتور 3DGameStudio رو فقط و فقط از روی مثال ها و سمپل ها ی خود موتور و کاربراش یاد گرفتم. برای سی شارپ چون آشنایی قبلی داشتم به یه PDF بسنده کردم. اما باز برای 3DSMax و Maya و ساختمان داده و اسمبلی کتاب خریدم. PHP و برنامه نویسی وب رو تجربی و فقط بر حسب نیاز دنبال کردم. برای دایرکت ایکس و اوپن جی ال چندتا PDF انگلیسی و چندتا مثال ساده اما پایه. برای یونیتی تریدی و آنریل انجین چندتا مجموعه ویدئویی کامل دانلود کردم.و....
در کل بنظر میاد که بهترینی وجود نداره ، برای مثال فکر نمیکنم کسی که بخواد روش کتاب های فارسی رو انتخاب کنه دستش به کتاب جامعی برای مثلا توسعه KDE و یا CryEngine و... برسه و اینگونه موارد برای بقیه.
بنظرم وقتی هدفی مشخص باشه دیگه مهم نیست که مسیر چه مشکلاتی داره و هرچی که باشه راهی برای پیمودنش پیدا میشه. اینکه کدام بهتر هست هیچ وقت جواب قطعی نداشته و نداره.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1393، 12:03 ق‌ظ »
@Vahid_PC ممنون از پاسختون

منم تا حالا همه روش ها رو باهم بکار گرفتم و روش منسجمی نداشتم ;)

اینکه کدام بهتر هست هیچ وقت جواب قطعی نداشته و نداره.
موافقم که جواب قطعی نمیشه داد ک چه روشی بهترینه ولی خب بهترین بودن نسبی هست و فقط میخواستم ببینم هرکسی چه روشی روشی رو بهتر میدونه، اینجوری بهتر میشه گف چه روشی بهتره. منظورم از بهتر بودن اینه که در مقایسه با بقیه از نظر تعداد بیشتری بهتر بنظر رسیده.همین

بازم تشکر
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1393، 12:27 ق‌ظ »
منم مخلوط استفاده میکنم ;D

ولی در کل اولین اولویتم برای این که ببینم موضوع چیه فیلم یا کلیپ اموزشی هست :)

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #4 : 01 امرداد 1393، 12:34 ق‌ظ »
 - من معمولا این جوری پیش میرم که یک (یا چند تا) آموزش ویدئویی از منابع انگلیسی پیدا میکنم. بعد در دو سه روز تمامش رو نگاه میکنم به دو تا هدف :
 ۱- این که چهارچوب اصلی اون مبحث رو یاد بگیرم که قطعا مورد نیازم هست.
 ۲- این که بدونم دقیقا چه کار هایی میشه با اون زبان برنامه نویسی یا هر چیزی که هست انجام داد که این بخش رو معمولا سریع تر از قسمت اول پیش میرم. یعنی ی جورایی ابزار هایی که اون مبحث در اختیارم میزاره رو بشناسم و بعدش اگر نیاز داشتم بر میگردم و با دقت بیشتری اون قسمت رو مرور میکنم یا در منابع دیگه دنبالش میگردم.

- به نظرم  خوبی این روش اینه که وقت رو خیلی کم میگیره و دقیقا چیزی رو یاد میگیرم که نیاز دارم نه چیز هایی که امکان داره هیج وقت بدردم نخوره.

- البته تجربه شخصیه شاید هم درست نباشه  ;)
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #5 : 01 امرداد 1393، 12:07 ب‌ظ »
دوستم به من کامپیوتر رو یاد داده, اون برام بهترین منبع هستش.اگه چیز جدیدی بخوام یاد بگیرم یا سوالی برام پیش بیاد اول جوابشو از دوستم می پرسم و البته همیشه هم جواب سوالمو گرفتم.(شاید این پست رو یه روز بخونه برای همین میگم"بابت همه چیز ممنون عزیز")(گوگل و جامعه کاربری هم برام مهم و دست اول هستند.)
دوست عزیز پیشنهاد من به شما یادگیری زبان انگلیسی هستش تا از منابع دست اول و کامل استفاده کنید.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1393، 07:19 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #6 : 01 امرداد 1393، 12:39 ب‌ظ »
کتاب می خونم( فارسی انگلیسی )اگر جاییش رو نفهمم از گوگل کمک میگیرم. اگرم کلا برام سنگین باشه سریع میرم سراغ آموزش های ویدیویی( فارسی انگلیسی ).

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #7 : 01 امرداد 1393، 02:10 ب‌ظ »
برای شروع از روش مخلوط!‌ که دوستان اشاره کردن استفاده می کنم...
بعد که راه افتادم، موقع انجام پروژه هر چند ثانیه یه بار در Google به انگلیسی جست و جو می کنم (گاهی می زنم به سیم آخر و به فارسی هم جست و جو می کنم!)... برای مسائلی که خیلی معروف هستن به جست و جوی کم تری نیاز دارم... و حتی به یه بار جست و جو در Google و باز کردن اولین لینک های صفحه ی اول هم بسنده می کنم... اما در مورد چیز هایی که زیاد فراگیر نیستن (مثلا آخرین مورد در مورد یه کتابخونه ی شبکه ی عصبی در زبان Haskell بود...) مجبورم بارها و بارها جست و جو کنم... اگه دیدم نتیجه نمی گیرم، شروع می کنم به خوندن یه کتاب جامع یا خود آموز در باب اون موضوعات... که خوب بیش تر طول می کشه کارم و ممکنه گاهی بعضی جاها خسته کننده هم بشه...
Void Linux + XFCE