انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شروع برنامه ن.یسی در لینوکس(شی گرا)؟  (دفعات بازدید: 4348 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : شروع برنامه ن.یسی در لینوکس(شی گرا)؟
« پاسخ #15 : 29 بهمن 1391، 04:56 ب‌ظ »
بنده به شما G++ در محیط GEdit رو پیشنهاد میکنم ;D
جدا از شوخی من خودم از همین استفاده میکنم ولی به نظر من شما Qt یاد بگیر. با هیچی دیگه عوضش نمیکنی. مخصوصا این خاصیت cross-platform بودنش عالیه.
توی ترمینال بزن
sudo apt-get install qt-sdkالبته حدود ۳۰۰ مگ میش دانلودش. ولی تقریبا کامله. کتابخونه ها و IDE قوی به نام Qt Creator البته میتونی با ppa نسخه ۵ اش رو نصب کنی.
داداش درسته من تازه واردم تو لینوکس ولی اینم درست نیست من رو دست بندازی  >:(
من فکر می‌کنم این دستمون دستور رو زده و (چون لیست مخازن رو هنوز آپدیت نکرده) با خطای Not Found روبرو گشته و فک کرده دست انداختیش!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #16 : 29 بهمن 1391، 07:36 ب‌ظ »
آقا پایتون هم خیلی خوبه ها ولی یکی از دوستام میگه زبان برنامه نویسی نیست ???
من همیشه پیشنهادم برای شروع Python هستش. زبان برنامه‌نویسی هست، ولی کامپایلر نیست، بلکه یک مفسر (Interpreter) هستش.

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
« پاسخ #17 : 30 بهمن 1391، 12:52 ب‌ظ »

«زبان برنامه‌نویسی» به زبانی میگن که میتونید به واسطه‌ی اون با «ماشین» در ارتباط باشین و دستورات خودتون
رو به اون ارسال کنید. اینکه زبان برنامه‌نویسی مورد نظر شما به چه طریقی ارتباط شما رو با ماشین برقرار میکنه دیگه
برای شما مهم نیست. برای مثال یه زبان ممکنه به کمک کامپایلر‌ها این کار رو بکنه، یه زبان دیگه به کمک مفسرها...

توصیه من اینه که دیگه در زمینه‌ي برنامه‌نویسی از این دوستت مشاوره نگیری :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #18 : 01 خرداد 1392، 09:16 ب‌ظ »
پس حتما یک نوع واحد اندازه گیری لرزشی توفیزیکه :|

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #19 : 02 خرداد 1392، 01:28 ب‌ظ »
دوستان عزیز به نظر بنده زبان برنامه نویسی رو باید بر اساس هدف و نیازش از برنامه نویسی انتخاب کنه ...هر زبان معایب و مزایای خودشو داره و برای بعضی کاربرد ها هم معمولا(و نه همیشه) از بعضی زبان های خاص استفاده میشه مثلا اگه میخای برای اندروید برنامه بنویسی هیچ وقت نباید سراغ c# و پایتون بری یا اگر برنامه ای میخای که نیازه داری دیگران هم توی توسعش بهت کمک کنن و سرعت توسعه بسیاااااااااااار بالایی میخای بهتره سراغ زبان فوق استثنایی c++ نری (این نظر شخصی منه سعی در اثبات اون ندارم و مایل به بحث هم نیستم) یا اگه فقط قصد داری برای بازار نرم افزار ایران و دسکتاپ برنامه بنویسی متاسفان باید c# رو به شما توصیه کنم . اگه هدف نهاییت کار رو وب هست از الان برو سراغ زبان های وب  و  بعضی کارها میطلبه که شی گرایی یاد بگیری بعضی کارها میطلبه ساخت یافته بسازی بعضی کار ها میطلبه که سرویسگرا پیش بری ...به کار ، شرایط و محیط خیلی توجه کن ....اکثر زبان ها کاربرد خاص خودشونو دارن ....در کل :

هدفت رو درست تعیین کن . متناسب با هدفت زبان انتخاب کن ... و از این شاخه به اون شاخه نپر

من زبانی رو توصیه نمیکنم .چون محیط هدف و کاربری شما رو نمیدونم

علاقه شخصی من (باز هم میگم قصد اثبات برتری ندارم) cpp هست یه زبان همه منظوره البته مثل هر زبانی دیگه ای بعضی جاهاش خوبه بعشی جاهاش بده .(جاهای بدش کمه :ی)

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #20 : 06 خرداد 1392، 04:29 ب‌ظ »
اگه به برنامه نویسی به عنوان یه شغل نگاه می کنی(که البته دوستانه نصیحت می کنم اینکار رو نکنی و به جاش بری مثلا تخصص جراحی بینی بگیری و روزی با چند تا چکش زدن به استخوان و غضروف و مقداری پانسمان و غیره چند میلیون به جیب بزنی به جای اینکه ماهانه نهایتا دو سه تومن در بیاری تازه صد برابر هم فسفر بسوزونی!(حاشیه بر متن فزونی یافت!)) باید چند تا زبان یاد بگیری و خیلی چیزای دیگه البته اگه میخوای به قول این مقاله برنامه ساز باشی نه برنامه نویس : http://www.businessofsoftware.ir/92/developers-not-programmers/
من حدود 5 ساله که زبان اصلی برنامه نویسیم ++c هست و باید بگم که اگه میخوای مجبور بشی که از مفاهیم برنامه نویسی مثل class, object, type, polymorphism و غیره عمیق سر در بیاری برو دنبال این زبان وگرنه صرفا اگه میخوای وارد این وادی بشی بهتره با پایتون شروع کنی.
شاید مثال پایین که تابع جمع رو پیاده سازی کرده بد نباشه،کد اول پایتون و کد دوم ++c هست و مثلا فهمیدن اینکه داستان template چیه و چرا کد ++c اینقدر بی ریخته! و یا مفاهیم dynamic typing و static typing چی هستن و ... به تفاوت دو زبان برمی گرده که باعث میشه مثلا سرعت کد نویسی در پایتون نسبت به ++c ده برابر بیشتر باشه ولی به جاش سرعت اجرای بعضی برنامه ها صدها برابر کمتر!

def add(a, b):
    return a+b

template<class T> T add(T a, T b)
{
return a + b;
}

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #21 : 04 امرداد 1393، 11:00 ب‌ظ »
من هم جاوا کار کردم ولی به خاطر دیکامپایل شدنش برای برنامه های تجاری که مینویسم ازش استفاده نمیکنم. برای همین از کیوت استفاده میکنم