داش مجید اگه بهم مثل بقیه انگ تعصب رو نمی چسبوندی و بجای جواب منطقی نمیگفتی برنامه نویسی بلد نیستی باهات درباره ی جاوا و اندروید صحبت می کردم!
من خودم با genymotion و هم بصورت دستی با virtual box اندروید 4.2.2 و 4.3 رو روی هم ویندوز هم اوبونتو و سوزه نصب کردم پر از مشکله !!!
شما به تمام افرادی که پست گذاشتن تو هر زمینه ای مربوط به اندروید تعصبی بودن رو چسبوندی! شما بلافاصله بعد از هر پست ۲ تا جواب به فاصله های کم گذاشتی! انگار نشستی هر ۵ دقیقه ی بار polling می کنی صفحه رو
و دلیل اصلی به بیراهه رفتن بحث همینه شما اصلا پست هایی که میذاری هیچ ربطی به سوال تاپیکی که ایجاد کردی نداره! فقط دنبال اثبات کردن اندرویدی! تو یک تاپیک دیگه هم همین کار رو کرده بودی حالا تو این تاپیک هم داری همین کار رو می کنی! اما با این حال کسی بهت نگفت تعصبی برخورد می کنی
پیشرفت اندروید و لینوکس به افرادی امثال من که براش کاری نکردن نداره (البته شما شاید داشته باشه)
متاسفانه ماها بجای استفاده متناسب با نیازمون از محصولات همش دنبال اینیم که بگیم اون چیزی که ما مصرف می کنیم بهترینه (خودمونیم من خودم سر بهتر بودن سوزه یا اوبونتو چقدر جر میکردم
ولی خدارو شکر الان بزرگ شدم
) .همش دنبال برترین ها هستیم ولی هیچ سهمی تو ساخت این برترین ها نداریم . آحه بهتر بودن اندروید و ویندوز و لینوکس و ... چه نفعی برامون داره که اینقدر سرش بحث میشه! شما از هر کدوم متناسب با نیازت استفاده کن