انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل گراب در بک ترک 5  (دفعات بازدید: 999 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین offlinebaz1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
مشکل گراب در بک ترک 5
« : 12 امرداد 1393، 08:30 ب‌ظ »
با سلام
من ویندوز 8.1 رو روی ssd نصب کردم و بعد از نصب اون ، بک ترک رو روی یه درایو دیگه که جدا از ssd بود نصب کردم بعد با نرم افزار bcd boot بک ترک رو به منوی ویندوز 8.1 اضافه کردم و حالا هنگام ورود به ویندوز دو گذینه میاد که یکی برای ویندوز 8.1 هست و اون یکی برای بک ترک وقتی روی بک ترک میزنم سیستم ریست میشه و ارور گراب میده به هیچ عنوان نمیتونم وارد بک ترک بشم لطفا راهنمایی کنید تو سایت هم گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد اگه میشه لطفاً توضیح بدید

یه سوال دیگه هم دارم در کنار این دو میشه ابونتو هم نصب کرد؟

با تشکر فراوان از شما

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
پاسخ : مشکل گراب در بک ترک 5
« پاسخ #1 : 12 امرداد 1393، 08:38 ب‌ظ »
یک لینوکس لایو بیار بالا بعد یک نرم افزار ادیت بوت روش نصب کن مثل bcd عمل کن بک ترک رو توش اضافه کن
البته با نصب مجدد گراب مشکل حل میشه ولی من بلد نیستم اسایتد بزرگوار بهتون جواب میدهند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 13 امرداد 1393، 12:00 ق‌ظ »
کالی (بک‌ترک سابق) سیستم‌عاملیی نیست که مناسب برای نصب روی رایانه باشه، بیش‌تر به درد متخصّصین امنیت می‌خوره که روی فلششون نصب داشته باشن و در مواقع لزوم رایانه رو از روش راه‌اندازی کنن، کارشون رو انجام بدن و بعد که کارشون تموم شد خاموشش کنن. بهتره به‌جای بک‌ترک اوبونتو رو نصب کنی و فقط ابزارهایی از بک ترک رو که بهش نساز داری روی همون اوبونتو نصب کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین offlinebaz1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #3 : 13 امرداد 1393، 12:39 ق‌ظ »
با تشکر از  دانیال بهزادی عزیز
خیلی ممنون از پاسختون چند تا سوال داشتم
1 -من ویندوز 8.1 رو که روی ssd نصب کردم و یه بار ابونتو رو هم روی یه هارد دیگه نصب کردم هر کاری کردم از روی گراب بتونم اجراش کنم نشددر ضمن اول ویندوز رو نصب کرده بودم اگه میشه راه حل رو بفرمائید

2 - اگه بخوایم یه رقیب سر سخت برای بک ترک معرفی کنید کدوم سیستم عامل رو پیشنهاد میکنید

3- همه ی نرم افزار های بک ترک روی ابونتو قابل نصب هستند ؟
با تشکر از شما

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 13 امرداد 1393، 12:59 ق‌ظ »
۱. متوجّه نشدم. یعنی گراب نمی‌اومد اصلاً یا گزینه‌ی ویندوز توی گراب نمی‌اومد؟
۲. تو نرم‌افزارهای آزاد رقابت به اون معنا نداریم. کالی نگارش جدیدتر بک‌ترکه که اون هم برای کار به صورت دیسک زنده است. برای نصب من اوبونتو یا دبیان رو بیش‌تر می‌پسندم
۳. بله
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Jaeger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
  • اندیشه هاست که به یک چیز,جامعه خوب و بد می پوشاند.
« پاسخ #5 : 13 امرداد 1393، 01:06 ق‌ظ »
با تشکر از  دانیال بهزادی عزیز
خیلی ممنون از پاسختون چند تا سوال داشتم
1 -من ویندوز 8.1 رو که روی ssd نصب کردم و یه بار ابونتو رو هم روی یه هارد دیگه نصب کردم هر کاری کردم از روی گراب بتونم اجراش کنم نشددر ضمن اول ویندوز رو نصب کرده بودم اگه میشه راه حل رو بفرمائید

2 - اگه بخوایم یه رقیب سر سخت برای بک ترک معرفی کنید کدوم سیستم عامل رو پیشنهاد میکنید

3- همه ی نرم افزار های بک ترک روی ابونتو قابل نصب هستند ؟
با تشکر از شما

سلام دوست عزیز .
جسارته در برابر اساتید عزیز حرفی بزنیم . اما تا جایی که بتونم کمک می کنم .
درباره سوال 2 : به نظر من BackBox اونم به خاطر سرعت زیادش .
و سوال 3 : نرم افزار های بک ترک بله . ولی متاسفانه بک ترک دیگه پشتیبانی نمیشه و به جاش کالی لینوکس اومده . که کالی لینوکس بر پایه دبیان هستش .
من با نظر دانیال جان موافقم کالی یا بکترک به عنوان تستر شبکه و امنیت به کار می ره که  به درد کارهای معمولی نمی خوره .
J@eGeR