درود دوستان،
همینطور که اطلاع دارید، مدتهاست که ویکی سایت عوض شده، ولی خب پوستهای که من برای اون درست کردم بر اساس یکی از پوستههای قدیمی مدیاویکی (MonoBook) هستش و پوستهی مناسبی نیست. این پوسته باید با یک پوستهی جدیدتر (Vector) تعویض بشه و متاسفانه من برای این کار زمان کافی رو ندارم، در نتیجه مثل همهی پروژههای آزاد، دوست داریم که یکی از جامعه این کار رو انجام بده. ممکنه خیلی از ما کاربرها این توانایی رو نداشته باشیم که به صورت فنی این کمک رو بکنیم، ولی توانایی مالی کمک به این پروژه داشته باشیم، هر چقدر هم که این مقدار کم باشه! این هدیه میتونه یک انگیزه برای افرادی باشه که توانایی فنی این کار رو دارن و به این قضیه سرعت بده.
ایده این هست که افراد میتونن بسته به توان مالیشون یک کمکی بکنند و این هزینه پیش من میمونه.
من پیشنیازهای لازم برای این پروژه رو به زودی اعلام میکنم و پیشنیازهای این پروژه در
اینجا اعلام شده و افرادی که علاقهمند هستند، شروع به کار روی این پروژه میکنند. وقتی که کارشون تموم شد، کار تمام شده رو برای من میفرستن و ما کار اونها رو از لحاظ فنی رو بررسی میکنیم. اگر کار اونها از لحاظ فنی مورد قبول و برای ما قابل استفاده بود، کار اونها رو استفاده میکنیم و کمک مالیای که برای این موضوع جمعآوری شده رو بهشون پرداخت میکنیم.
تمام هزینههایی که توسط افراد پرداخت میشه، اینجا مستند خواهد شد. اگر ۴ ماه از کمک فرد بگذره و هنوز پروژه تموم نشده باشه، فرد کمک کننده میتونه درخواست برگشت هزینهای که کمک کرده رو بده و من اون کمک مالی فرد رو بدون کاستی به اون فرد بر میگردونم. قبل از ۴ ماه یا پس از انجام موفقیتآمیز پروژه این امکان وجود نخواهد داشت، چون ممکنه گروهی بر اساس اون کمکی که اعلام شده شروع به کار کرده باشن.
در صورتی که این ایده به خوبی پیش بره، میتونیم کمی اون رو قانونمندتر و مکانیزه کنیم و برای موارد دیگه هم بکار ببریم.
افرادی که علاقهمند به کمک مالی هستند، به من پیغام خصوصی بدن تا یک شمارهحساب در داخل یا خارج از ایران برای پرداخت کمک مالی در اختیارشون بذارم.
کمکهای انجام شده تا به حال (۱۱۲ هزار تومن):
علی عابدزاده - ۱۰ هزار تومن
احسان - ۱۰ هزار تومن
حسن قاسمی - ۲ هزار تومن
پویا دولتآبادی - ۱۰ هزار تومن
مسعود بربر - ۵۰ هزار تومن
محمد هادی ورپشتی - ۲۰ هزار تومن
بهنام باقری - ۱۰ هزار تومن