انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید




نویسنده موضوع: ارسال DVD اوبونتو 9.04  (دفعات بازدید: 4380 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #15 : 16 اردیبهشت 1388، 04:50 ب‌ظ »
در ضمن یادم رفت بگم قسمتی از درآمد این فروشگاه ها صرف توسعه نرم افزار آزاد میشه
هزینه جشن ها و سرور ها و ........
اینها خرج دارن و باید از یک جایی پشتیبانی مالی داشته باشند
همین فروشگاه ها اگر محصولات وابسته به ویندوز و غیر آزاد رو می فروختند بسیار درآمد و مشتری بیشتری داشتند
پس باید ازشون ممنون بود

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Essi.Esfahan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #16 : 16 اردیبهشت 1388، 06:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
1-همین دشمن شماره یکی که میگین، هم صاحب xp یه و هم صاحب اوبونتو. پس باید دنبال چیزی رو گرفت که واسه خودمون بهتر باشه. گاهی xp به درد میخوره و گاهی اوبونتو.
2- جالبه که مثلا همین جاوا هم آزاده و هم رایگان اما نه واسه ی ایران! و اینجا حتی اگه اینترنت 12 مگابیت بر ثانیه هم داشته باشیم بازم تقصیر ماست؟
در مورد مردم جهان و نوکر ما بودن: نرم افزار آزاد و متن باز، برای جا افتادن باید نوکری مردم رو بکنه وگرنه حالا حالا به جایی نمیرسه. کسی که دورتا دورشو برنامه های تحت ویندوز گرفته و نازپرورده ی برنامه های ویندوزی شده مسلما دلش نمیخواد با جون کندن بره سمت پروژه ی لینوکس.
3- اصولا سه عامل بسیار بسیار مهم در جا افتادن یه نرم افزار، سرعت، محیط کاربردی و قیمت اونه. در ایرانی که قیمتها برعکسه آیا عاقلانه به نظر میرسه که امید داشته باشیم تمامی کاربران بیان به سمت لینوکس؟ به نظر من اکثر قریب به اتفاق کاربرهای ایرانی ترجیه میدن دردسر یه آنتی ویروس رو تحمل کنن تا اینکه دم و دیقه بسته مسته نصب کنن روی لینوکس و روزی چند ساعت فقط پسورد ادمین وارد کنن و دستورات خط فرمانی بنویسن و واسه نصب درایورهاشون اینترنتو زیرو رو کنن. اینایی که نوشتم شامل حال خودم نیست. اینا رو خوندم، توی انجمنها و از جمله همین انجمن. باید قبول کرد که علاوه بر قیمت تمام شده ی بیشتر لینوکس در ایران، دردسرهای اون هم بیشتره.
پروژه ی منبع باز خیلی شیرینه اما به شرطی که هم هزینه ی کمی داشته باشه و هم دردسر کمی. همین فایرفاکس، من بعید میدونم کسی با اومدن به سمت فایرفاکس دیگه بتونه برگرده به سمت IE . اما چرا؟ چون یه پروژه ی منبع باز بدون هزینه و دردسره و از طرفی تمام نیازهای یه کاربر رو (چه حرفه ای چه عادی) تامین میکنه.
من هم طرفدار شدید منبع باز هستم و برنامه نویسی جاوا رو هم واسه همین انتخاب کردم. اما اون چیزایی که توی مقاله های انگلیسی زبان میخونم و اون چیزایی که توی ایران در رابطه با منبع باز میبینم خیلی فرق داره.

۱- اوبونتو آمریکایی نیست بلکه در آفریقای جنوبی هست
همچنین ایران رو تحریم نکرده و حتی cd رایگانش رو به ایران هم می فرسته

۲-اگر قوانین نرم افزار های آزاد رو مطالعه کنید می بینید که تابع قوانین دولتی و کشوریشون هستند
پس اینکه سان یا شرکت دیگه ای ایران رو تحریم می کنه به آزاد بودن یا نبودن محصولاتش ربطی نداره
شرکت های حامی  نرم افزار های آزاد  نمی تونن قوانین کشورشون رو نقض کنند
محصولاتش رو هم برای ما تحریم نکرده
بلکه فقط امکان دانلود رو از ما گرفته (یعنی کمترین کار)
خودتون هم می دونید که اگر می خواست جدی این کار رو بکنه می تونست بسیار دردسر ساز تر باشه
شما می تونید از منابع دیگه ( مثل خود اوبونتو ) خیلی از محصولات رو دریافت کنید
از جمله sun -jdk
mysql -netbeans-glassfish

3- اینکه در ایران اینطوره ربطی به نرم افزار آزاد داره؟
شما هدف و فلسفه نرم افزار آزاد رو می دونید؟
هیچ موقع هدف نرم افزار آزاد و فلسفه اون همگانی شدن نبوده
هر چند که رشد اون باعث همگانی تر شدنش میشه
ولی همگانی شدن هدف اصلی نیست
هیچ کس مجبور نیست از نرم افزار آزاد استفاده کنه
هر کسی دوست داشت و تونست سختی های رسیدن به آزادی رو بپذیره می تونه درک کنه چه لذتی داره
هر چند که با گذشت زمان ساده تر و تنوع بیشتری درش ایجاد میشه و پیشرفت های بیشتری می کنه که طبیعتاً همگانی تر هم میشه

آزادی دردسر داره اونم تو دنیای غیر آزاد
تو هر زمینه ای که می خوای آزاد باشی و حق انتخاب داشته باشی باید از جریان معمول و قابل قبول جامعه سختی بیشتری بکشی و تلاش بیشتری کنی
این یه چیز طبیعیه
کسی شما رو مجبور به آزاد بودن نکرده
بلکه اگر خودتون دوست داشته باشید تلاش می کنید آزاد باشید

4-ایران جهان سوم هست و خیلی چیز ها کاریکاتور جهان اول
مقایسه خیلی چیزا اشتباه هست  و از فلسفه و اصول اصلی اون به دور هست
پس واقعیت ها رو بپذیرید و اگر آدمی هستید که وطنتون رو دوست دارید برای بهبود بیشتر اون تلاش کنید



تمام بحث من سر اینه که جهت همه گیر کردن استفاده از منبع باز، باید بیشتر جنبه ی همکاری رو مد نظر داشت و بعد جنبه ی مادی و پولی. اگه کسی میخواد به جامعه ی منبع بازی که تنوع بسیار بسیار زیادی هم داره وارد بشه باید بهش کمک کرد.
1-این که اوبونتو آمریکایی نیست و ایران رو تحریم نکرده که همه میدونن. منظورم از صاحب اوبونتو بودن دشمن شماره یک، این بود که در اصل اونه که قوانین بین الملل رو تنظیم میکنه. مثل همین اولتیماتومی که واسه قطع روابط نفتی کشورهای اروپایی با ایران داده.
2- در مورد قوانین منبع باز: php هم منبع بازه و هم اسرائیلی! پس چرا خبری از تحریم نیست؟ این اقدام تحریم ایران از سوی sun کاملا عمدی بوده و هیچ ربطی هم به قوانین منبع باز نداره. اتفاقا توی همون قوانین هیچ بند و تبصره ای نیست مبنی بر اینکه اگر فلان کشور با کشور ما فلان کارو کرد حق استفاده از منبع باز مارو نداره!
3- من اینو میدونم: اگه جامعه ی منبع باز، چه داخل کشور و چه خارج کشور، بحث همکاری و کمک به اعضاشو در درجه ی دوم قرار بده مسلما شکست خواهد خورد. همین سان، آخرش چی شد؟ با تحریم ایران به جایی رسید؟ اول اخراج کارکنان، بعد افت قیمت هر سهم و نهایتا هم خداحافظی با مجموعه ی مستقل خودش.
4- هر کسی وطن خودشو دوست داره و این شامل حال منم میشه. منظور من از بحث ها ای  که کردم به هیچ وجه کل ایران نبود. فقط دلم میخواد جامعه ی منبع باز ایران هم همانند جامعه ی منبع باز دنیا همکاری و کمک رو یادش نره. دقیقا مثل همین فرستادن رایگان DVD اوبونتو از اون ور دنیا به ایران. اگه اونا این کارو واسه همه گیر شدن اوبونتو میکنن پس چرا ما نمیکنیم؟ مگه ما هم قرار نیست جزو همون جامعه باشیم؟


1 و2 -
مقایستون اشتباه هست
چیزی مثل اوبونتو و php اصلاً چیز های  HItech نیستن که تحریم کردنشون ارزشی داشته باشه
می تونید ببینید شرکت های بزرگ مثل IBM SUN MS REDHAT ORACLE GOOGLE  و..... ایران رو تحریم کردن ( دیگه از شرکت های بزرگ نرم افزاری چی می مونه؟ :) )
اینکه دانلودشون آزاد باشه فایده ی خاصی نداره مهم اینه که اصلاً ایران رو آدم حساب نمی کنند و سرویسی نمی دن
وگرنه دانلود که با یه VPN و عوض کردن IP حل میشه :)

3 - اون ربطی به تحریم ایران نداره که :)
کلاً بحران اقتصادی هست و اونم به دنیای نرم افزار آزاد ربطی نداره
در ضمن سهامدارن سان با رضایت کامل این کار رو کردن
چون در عمل همکار ۲۰ ساله اوراکل بودن و اینطور براشون بسیار بهتر شد ( و برای دنیای جاوا و.... )

۴- اگر می بینید از اون ور دنیا براتون مجانی پست می کنند دلیل داره :)
برای اینکه فکر اقتصادیشون کار می کنه و برای ۲ ۳ سال آینده ( و اگر از اول حساب کنید ۱۰ ساله برنامه ریختن )
الان همگانی شدن اوبونتو برای توزیع کنندش مهمه ( با حرف قبلیم منافاتی نداره اون فلسفه نرم افزار آزاد بود و این می تونه هدف همگانی شدن داشته باشه چون تجارت بر مبنای نرم افزار آزاد هست) تا سرور هاش رو به همه بشناسونه و در سال های آینده سودش رو ببره :)

حالا اینکه انتظار دارید یکی تو ایران بشینه تو خونه و با اینترنت گرون دانلود کنه و وقت بذاره و رایت کنه و هزینه هاش رو هم نگیره خیلی غیر منطقی هست
و این هزینه ها کاملاً معقول و منطقی هستند
اگر منظورتون اشتراک گذاری بین کاربران هست این کار بسیار خوبه ولی نباید کار گروه اول رو زیر سئوال برد یا بد دونست
بلکه باید بسیار بسیار ازشون ممنون بود و تشکر کرد که این امکان رو در اختیار کاربرانی که آشنایی ندارن و یا دسترسیشون سخته با هزینه بسیار مناسب گذاشنتد

شما می تویند در لاگ ها و جلسه ها ( که مثلاً یکیش همین امروز هست ) با دیگر دوستان آشنا بشید و نرم افزار ها و تجربه ها تون رو با هم به اشتراک بگذارید
این کار خوبیه و کسی مخالفش نیست

و اگر دقت کنید این موضوع اصلاً ربطی به اینکه ویندوز در اینجا ارزون تر هست و یا سان ایران رو تحریم کرده نداره و بی خودی داشتید بحث رو پیچیده می کردید
بهتر بود شما از دیدار ها و جلسه های  ( و نشست های )لینوکس کار ها با خبر بشید و از این طریق این کار رو بکنید
نه محکوم کردن فروشگاه های اینترنتی - شرکت های توسعه دهنده نرم افزار آزاد و.......

1و 2: کاملا مخالفم. اگه php تحریم میشد ایرانیها میخواستن این همه انجمن رو چطور درست کنن؟ آیا اون موقع کلی پول گیر رقبای php نمیومد؟ در ضمن شما که داری حرف منو تایید میکنی. من که همون اول گفتم اونارو باید ول کرد و خودمونو چسبید! اینکه اونا مارو حسلب نمیکنن همین چیزیه که من گفتم. بهتره هر چیزی که واسه خودمون کار راه بندازه استفاده کنیم و زیاد نسبت به فناوریهای اونا تعصب نشون ندیم. همین دانلود کردن با یه ip دیگه خودش تاییدیه بر حرفای من. من جاوا میخوام کار کنم پس میرم با vpn دانلود میکنم. کارمو راه میندازم، هیچ تعصبی هم نصبت به جاوای بیگانه ندارم.
3- منظورم در رابطه با سان رو بد رسوندم: منظورم این بود که شرکتهایی که با شعار منبع باز، کارهای دیگه انجام میدن و قوانین خودشونو نقض میکنن مثل همین سان، آخر و عاقبتشون میشه همین. در ضمن کدوم شرکتی حاضره استقلال شرکت خودشو بذاره کنار بره زیر سایه ی یه شرکت دیگه؟ سان میخواست با تعدیل نیرو، استقلال خودشو حفظ کنه که نتونست و این شد عاقبتش.
4- کاملا موافقم و این همون چیزیه که خودم هم گفتم. اونا به فکر توسعه ی منبع باز هستن. کاری که ما هم باید بکنیم.
در ضمن من هیچ فروشگاهی رو زیر سوال نبردم.انتظارهای بی خود و بی مورد هم ندارم. فقط نظرم اینه که باید در زمینه ی کاهش قیمتها، کاری کرد تا لینوکس، زودتر توی ایران همگانی بشه. میدونم که فروشگاههای اینترنتی دارن کار درستی انجام میدن و با قیمت واقعا کمی محصولات رو ارائه میدن اما باید اینم در نظر داشت که بغالی سر کوچه یه پک کامل نرم افزاری رو با یه سی دی xp میده سه چهار تومن و مسلما گیر آوردن ویندوز و مخلفات آسونتر از لینوکس و نرم افزارهاشه.
کلا من از جامعه ی منبع باز خیلی خوشم میاد. چون اعضای منطقیتر، فعالتر و با دانشتری داره. من دو سه ساله دارم توی انجمنهای منبع باز ایرانی و انگلیسی پست میزنم و پست میخونم اما تا حالا سراغ اوبونتو نرفته بودم. چرا؟ به همین دلیلی که پست اول رو زدم.

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #17 : 16 اردیبهشت 1388، 06:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
1-همین دشمن شماره یکی که میگین، هم صاحب xp یه و هم صاحب اوبونتو. پس باید دنبال چیزی رو گرفت که واسه خودمون بهتر باشه. گاهی xp به درد میخوره و گاهی اوبونتو.
2- جالبه که مثلا همین جاوا هم آزاده و هم رایگان اما نه واسه ی ایران! و اینجا حتی اگه اینترنت 12 مگابیت بر ثانیه هم داشته باشیم بازم تقصیر ماست؟
در مورد مردم جهان و نوکر ما بودن: نرم افزار آزاد و متن باز، برای جا افتادن باید نوکری مردم رو بکنه وگرنه حالا حالا به جایی نمیرسه. کسی که دورتا دورشو برنامه های تحت ویندوز گرفته و نازپرورده ی برنامه های ویندوزی شده مسلما دلش نمیخواد با جون کندن بره سمت پروژه ی لینوکس.
3- اصولا سه عامل بسیار بسیار مهم در جا افتادن یه نرم افزار، سرعت، محیط کاربردی و قیمت اونه. در ایرانی که قیمتها برعکسه آیا عاقلانه به نظر میرسه که امید داشته باشیم تمامی کاربران بیان به سمت لینوکس؟ به نظر من اکثر قریب به اتفاق کاربرهای ایرانی ترجیه میدن دردسر یه آنتی ویروس رو تحمل کنن تا اینکه دم و دیقه بسته مسته نصب کنن روی لینوکس و روزی چند ساعت فقط پسورد ادمین وارد کنن و دستورات خط فرمانی بنویسن و واسه نصب درایورهاشون اینترنتو زیرو رو کنن. اینایی که نوشتم شامل حال خودم نیست. اینا رو خوندم، توی انجمنها و از جمله همین انجمن. باید قبول کرد که علاوه بر قیمت تمام شده ی بیشتر لینوکس در ایران، دردسرهای اون هم بیشتره.
پروژه ی منبع باز خیلی شیرینه اما به شرطی که هم هزینه ی کمی داشته باشه و هم دردسر کمی. همین فایرفاکس، من بعید میدونم کسی با اومدن به سمت فایرفاکس دیگه بتونه برگرده به سمت IE . اما چرا؟ چون یه پروژه ی منبع باز بدون هزینه و دردسره و از طرفی تمام نیازهای یه کاربر رو (چه حرفه ای چه عادی) تامین میکنه.
من هم طرفدار شدید منبع باز هستم و برنامه نویسی جاوا رو هم واسه همین انتخاب کردم. اما اون چیزایی که توی مقاله های انگلیسی زبان میخونم و اون چیزایی که توی ایران در رابطه با منبع باز میبینم خیلی فرق داره.

۱- اوبونتو آمریکایی نیست بلکه در آفریقای جنوبی هست
همچنین ایران رو تحریم نکرده و حتی cd رایگانش رو به ایران هم می فرسته

۲-اگر قوانین نرم افزار های آزاد رو مطالعه کنید می بینید که تابع قوانین دولتی و کشوریشون هستند
پس اینکه سان یا شرکت دیگه ای ایران رو تحریم می کنه به آزاد بودن یا نبودن محصولاتش ربطی نداره
شرکت های حامی  نرم افزار های آزاد  نمی تونن قوانین کشورشون رو نقض کنند
محصولاتش رو هم برای ما تحریم نکرده
بلکه فقط امکان دانلود رو از ما گرفته (یعنی کمترین کار)
خودتون هم می دونید که اگر می خواست جدی این کار رو بکنه می تونست بسیار دردسر ساز تر باشه
شما می تونید از منابع دیگه ( مثل خود اوبونتو ) خیلی از محصولات رو دریافت کنید
از جمله sun -jdk
mysql -netbeans-glassfish

3- اینکه در ایران اینطوره ربطی به نرم افزار آزاد داره؟
شما هدف و فلسفه نرم افزار آزاد رو می دونید؟
هیچ موقع هدف نرم افزار آزاد و فلسفه اون همگانی شدن نبوده
هر چند که رشد اون باعث همگانی تر شدنش میشه
ولی همگانی شدن هدف اصلی نیست
هیچ کس مجبور نیست از نرم افزار آزاد استفاده کنه
هر کسی دوست داشت و تونست سختی های رسیدن به آزادی رو بپذیره می تونه درک کنه چه لذتی داره
هر چند که با گذشت زمان ساده تر و تنوع بیشتری درش ایجاد میشه و پیشرفت های بیشتری می کنه که طبیعتاً همگانی تر هم میشه

آزادی دردسر داره اونم تو دنیای غیر آزاد
تو هر زمینه ای که می خوای آزاد باشی و حق انتخاب داشته باشی باید از جریان معمول و قابل قبول جامعه سختی بیشتری بکشی و تلاش بیشتری کنی
این یه چیز طبیعیه
کسی شما رو مجبور به آزاد بودن نکرده
بلکه اگر خودتون دوست داشته باشید تلاش می کنید آزاد باشید

4-ایران جهان سوم هست و خیلی چیز ها کاریکاتور جهان اول
مقایسه خیلی چیزا اشتباه هست  و از فلسفه و اصول اصلی اون به دور هست
پس واقعیت ها رو بپذیرید و اگر آدمی هستید که وطنتون رو دوست دارید برای بهبود بیشتر اون تلاش کنید



تمام بحث من سر اینه که جهت همه گیر کردن استفاده از منبع باز، باید بیشتر جنبه ی همکاری رو مد نظر داشت و بعد جنبه ی مادی و پولی. اگه کسی میخواد به جامعه ی منبع بازی که تنوع بسیار بسیار زیادی هم داره وارد بشه باید بهش کمک کرد.
1-این که اوبونتو آمریکایی نیست و ایران رو تحریم نکرده که همه میدونن. منظورم از صاحب اوبونتو بودن دشمن شماره یک، این بود که در اصل اونه که قوانین بین الملل رو تنظیم میکنه. مثل همین اولتیماتومی که واسه قطع روابط نفتی کشورهای اروپایی با ایران داده.
2- در مورد قوانین منبع باز: php هم منبع بازه و هم اسرائیلی! پس چرا خبری از تحریم نیست؟ این اقدام تحریم ایران از سوی sun کاملا عمدی بوده و هیچ ربطی هم به قوانین منبع باز نداره. اتفاقا توی همون قوانین هیچ بند و تبصره ای نیست مبنی بر اینکه اگر فلان کشور با کشور ما فلان کارو کرد حق استفاده از منبع باز مارو نداره!
3- من اینو میدونم: اگه جامعه ی منبع باز، چه داخل کشور و چه خارج کشور، بحث همکاری و کمک به اعضاشو در درجه ی دوم قرار بده مسلما شکست خواهد خورد. همین سان، آخرش چی شد؟ با تحریم ایران به جایی رسید؟ اول اخراج کارکنان، بعد افت قیمت هر سهم و نهایتا هم خداحافظی با مجموعه ی مستقل خودش.
4- هر کسی وطن خودشو دوست داره و این شامل حال منم میشه. منظور من از بحث ها ای  که کردم به هیچ وجه کل ایران نبود. فقط دلم میخواد جامعه ی منبع باز ایران هم همانند جامعه ی منبع باز دنیا همکاری و کمک رو یادش نره. دقیقا مثل همین فرستادن رایگان DVD اوبونتو از اون ور دنیا به ایران. اگه اونا این کارو واسه همه گیر شدن اوبونتو میکنن پس چرا ما نمیکنیم؟ مگه ما هم قرار نیست جزو همون جامعه باشیم؟


1 و2 -
مقایستون اشتباه هست
چیزی مثل اوبونتو و php اصلاً چیز های  HItech نیستن که تحریم کردنشون ارزشی داشته باشه
می تونید ببینید شرکت های بزرگ مثل IBM SUN MS REDHAT ORACLE GOOGLE  و..... ایران رو تحریم کردن ( دیگه از شرکت های بزرگ نرم افزاری چی می مونه؟ :) )
اینکه دانلودشون آزاد باشه فایده ی خاصی نداره مهم اینه که اصلاً ایران رو آدم حساب نمی کنند و سرویسی نمی دن
وگرنه دانلود که با یه VPN و عوض کردن IP حل میشه :)

3 - اون ربطی به تحریم ایران نداره که :)
کلاً بحران اقتصادی هست و اونم به دنیای نرم افزار آزاد ربطی نداره
در ضمن سهامدارن سان با رضایت کامل این کار رو کردن
چون در عمل همکار ۲۰ ساله اوراکل بودن و اینطور براشون بسیار بهتر شد ( و برای دنیای جاوا و.... )

۴- اگر می بینید از اون ور دنیا براتون مجانی پست می کنند دلیل داره :)
برای اینکه فکر اقتصادیشون کار می کنه و برای ۲ ۳ سال آینده ( و اگر از اول حساب کنید ۱۰ ساله برنامه ریختن )
الان همگانی شدن اوبونتو برای توزیع کنندش مهمه ( با حرف قبلیم منافاتی نداره اون فلسفه نرم افزار آزاد بود و این می تونه هدف همگانی شدن داشته باشه چون تجارت بر مبنای نرم افزار آزاد هست) تا سرور هاش رو به همه بشناسونه و در سال های آینده سودش رو ببره :)

حالا اینکه انتظار دارید یکی تو ایران بشینه تو خونه و با اینترنت گرون دانلود کنه و وقت بذاره و رایت کنه و هزینه هاش رو هم نگیره خیلی غیر منطقی هست
و این هزینه ها کاملاً معقول و منطقی هستند
اگر منظورتون اشتراک گذاری بین کاربران هست این کار بسیار خوبه ولی نباید کار گروه اول رو زیر سئوال برد یا بد دونست
بلکه باید بسیار بسیار ازشون ممنون بود و تشکر کرد که این امکان رو در اختیار کاربرانی که آشنایی ندارن و یا دسترسیشون سخته با هزینه بسیار مناسب گذاشنتد

شما می تویند در لاگ ها و جلسه ها ( که مثلاً یکیش همین امروز هست ) با دیگر دوستان آشنا بشید و نرم افزار ها و تجربه ها تون رو با هم به اشتراک بگذارید
این کار خوبیه و کسی مخالفش نیست

و اگر دقت کنید این موضوع اصلاً ربطی به اینکه ویندوز در اینجا ارزون تر هست و یا سان ایران رو تحریم کرده نداره و بی خودی داشتید بحث رو پیچیده می کردید
بهتر بود شما از دیدار ها و جلسه های  ( و نشست های )لینوکس کار ها با خبر بشید و از این طریق این کار رو بکنید
نه محکوم کردن فروشگاه های اینترنتی - شرکت های توسعه دهنده نرم افزار آزاد و.......

1و 2: کاملا مخالفم. اگه php تحریم میشد ایرانیها میخواستن این همه انجمن رو چطور درست کنن؟ آیا اون موقع کلی پول گیر رقبای php نمیومد؟ در ضمن شما که داری حرف منو تایید میکنی. من که همون اول گفتم اونارو باید ول کرد و خودمونو چسبید! اینکه اونا مارو حسلب نمیکنن همین چیزیه که من گفتم. بهتره هر چیزی که واسه خودمون کار راه بندازه استفاده کنیم و زیاد نسبت به فناوریهای اونا تعصب نشون ندیم. همین دانلود کردن با یه ip دیگه خودش تاییدیه بر حرفای من. من جاوا میخوام کار کنم پس میرم با vpn دانلود میکنم. کارمو راه میندازم، هیچ تعصبی هم نصبت به جاوای بیگانه ندارم.
3- منظورم در رابطه با سان رو بد رسوندم: منظورم این بود که شرکتهایی که با شعار منبع باز، کارهای دیگه انجام میدن و قوانین خودشونو نقض میکنن مثل همین سان، آخر و عاقبتشون میشه همین. در ضمن کدوم شرکتی حاضره استقلال شرکت خودشو بذاره کنار بره زیر سایه ی یه شرکت دیگه؟ سان میخواست با تعدیل نیرو، استقلال خودشو حفظ کنه که نتونست و این شد عاقبتش.
4- کاملا موافقم و این همون چیزیه که خودم هم گفتم. اونا به فکر توسعه ی منبع باز هستن. کاری که ما هم باید بکنیم.
در ضمن من هیچ فروشگاهی رو زیر سوال نبردم.انتظارهای بی خود و بی مورد هم ندارم. فقط نظرم اینه که باید در زمینه ی کاهش قیمتها، کاری کرد تا لینوکس، زودتر توی ایران همگانی بشه. میدونم که فروشگاههای اینترنتی دارن کار درستی انجام میدن و با قیمت واقعا کمی محصولات رو ارائه میدن اما باید اینم در نظر داشت که بغالی سر کوچه یه پک کامل نرم افزاری رو با یه سی دی xp میده سه چهار تومن و مسلما گیر آوردن ویندوز و مخلفات آسونتر از لینوکس و نرم افزارهاشه.
کلا من از جامعه ی منبع باز خیلی خوشم میاد. چون اعضای منطقیتر، فعالتر و با دانشتری داره. من دو سه ساله دارم توی انجمنهای منبع باز ایرانی و انگلیسی پست میزنم و پست میخونم اما تا حالا سراغ اوبونتو نرفته بودم. چرا؟ به همین دلیلی که پست اول رو زدم.


۱و۲
منظور بنده رو متوجه نشدید
HItech بودن با همگانی بودن بسیار فرق داره
بنده نگفتم php به درد نمی خوره و......
گفتم HItech نیست
در ضمن منم تعصبی به چیزی نشون ندارم و می گم اگر کننده کار هستید بفر مایید شروع کنیم
ما ایرانی ها ( خودمم جزوش ) بیشتر بلدیم شعار بدیم تا عمل کردن
می تونید ببینید که ما هیج محصول درست و حسابی نرم افزاری که کاربردی باشه و همگانی باشه نداریم
بودجه ی it این کشور در حد و اندازه یک شرکت it بزرگ خارجی هم نیست :)
و همچنین مدیریت و برنامه ریزی درستی هم در کار نیست
پس بهتره واقعیت ها رو هم در نظر بگیریم و الکی شعار ندیم
نرم افزار آزاد بی گانه و وطنی نداره ( مرز نداره :)  هرچند که مجبور به رعایت کردن بعضی قوانین خارجی هست ولی آزادیش رو از دست نمی ده)
تا زمانی که حقوق مولفان و توسعه دهندگان بی ارزش باشه همینه که هست :) ( همون استدلال هایی که شما در مورد خرید ویندوز xp کردید :) )

۳- مطمئن هستم مدیران و مشاوران و وکیلان سان حواسشون بیشتر از ما جمع هست :)
اگر ما یک شرکت حتی در اندازه های ۱ دهم سان هم داشتیم باید افتخار می کردیم :)
واقعیت ها چیر دیگه ای میگه
اسم این رو تعصب نگذارید
واقع بینی هست
تا وقتی که نفهمیم جهان سوم یعنی چی و نخوایم تلاش کنیم و الکی هر کمبودی رو توجیح کنیم همین میشه :)
اول باید ایرادات و مشکلات رو درک کرد

۴- باز هم دلیلتون منطقی نیست
فکر کنم در این مورد به اندازه ی کافی صحبت کردم و تکرار لازم نباشه :)


 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #18 : 16 اردیبهشت 1388، 07:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
باید اینم در نظر داشت که بغالی سر کوچه یه پک کامل نرم افزاری رو با یه سی دی xp میده سه چهار تومن و مسلما گیر آوردن ویندوز و مخلفات آسونتر از لینوکس و نرم افزارهاشه.

کاملا مخالفم. شما برای تهیه نرم افزارهای ویندوز باید سی دی اش رو پیدا کنید. نصبش کنید که حجم زیادی از هارد رو اشغال می کنه. بعدش هم کرک اش کنید. اما برای گنو/لینوکس؟ می تونید از ترمینال بزنید(برای اوبونتو مثلا): sudo apt-get install x و یا از طریق سیناپتیک نصبش کنید. و ضمنا این فایل های نصب خودشون نصب می شن و حجم خیلی کمی دارند و بعد از نصب هم در منوی Applications ظاهر می شن ;) خب کدوم ساده تره؟ به بیرون بری برای یک سی دی و کلی صبر کنی که کپی بشه یا کلی پول واسه اورجینال های داخلی اش( ;D ) بدی و بعد هم برگردی خونه و ندونی کرک اش کنی و دوباره برگردی سراغ فروشنده یا تنها با چند کلیک یا فشردن صفحه کلید و البته رایگان؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #19 : 17 اردیبهشت 1388، 08:30 ق‌ظ »
سلام به نظر من وباز هم به نظر من اگه می شه یکی بیاد منتقلش کنه به کافه یا فلسفه!!چون ربطی به تازه کاران نداره والبته اگه کلا" بسته بشه که بهتره!!
من هنوز نفهمیدم که چرا آدما فرق رایگان و آزاد رو درک نمی کنند؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Essi.Esfahan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #20 : 17 اردیبهشت 1388، 04:53 ب‌ظ »
نقل‌قول
1-همین دشمن شماره یکی که میگین، هم صاحب xp یه و هم صاحب اوبونتو. پس باید دنبال چیزی رو گرفت که واسه خودمون بهتر باشه. گاهی xp به درد میخوره و گاهی اوبونتو.
2- جالبه که مثلا همین جاوا هم آزاده و هم رایگان اما نه واسه ی ایران! و اینجا حتی اگه اینترنت 12 مگابیت بر ثانیه هم داشته باشیم بازم تقصیر ماست؟
در مورد مردم جهان و نوکر ما بودن: نرم افزار آزاد و متن باز، برای جا افتادن باید نوکری مردم رو بکنه وگرنه حالا حالا به جایی نمیرسه. کسی که دورتا دورشو برنامه های تحت ویندوز گرفته و نازپرورده ی برنامه های ویندوزی شده مسلما دلش نمیخواد با جون کندن بره سمت پروژه ی لینوکس.
3- اصولا سه عامل بسیار بسیار مهم در جا افتادن یه نرم افزار، سرعت، محیط کاربردی و قیمت اونه. در ایرانی که قیمتها برعکسه آیا عاقلانه به نظر میرسه که امید داشته باشیم تمامی کاربران بیان به سمت لینوکس؟ به نظر من اکثر قریب به اتفاق کاربرهای ایرانی ترجیه میدن دردسر یه آنتی ویروس رو تحمل کنن تا اینکه دم و دیقه بسته مسته نصب کنن روی لینوکس و روزی چند ساعت فقط پسورد ادمین وارد کنن و دستورات خط فرمانی بنویسن و واسه نصب درایورهاشون اینترنتو زیرو رو کنن. اینایی که نوشتم شامل حال خودم نیست. اینا رو خوندم، توی انجمنها و از جمله همین انجمن. باید قبول کرد که علاوه بر قیمت تمام شده ی بیشتر لینوکس در ایران، دردسرهای اون هم بیشتره.
پروژه ی منبع باز خیلی شیرینه اما به شرطی که هم هزینه ی کمی داشته باشه و هم دردسر کمی. همین فایرفاکس، من بعید میدونم کسی با اومدن به سمت فایرفاکس دیگه بتونه برگرده به سمت IE . اما چرا؟ چون یه پروژه ی منبع باز بدون هزینه و دردسره و از طرفی تمام نیازهای یه کاربر رو (چه حرفه ای چه عادی) تامین میکنه.
من هم طرفدار شدید منبع باز هستم و برنامه نویسی جاوا رو هم واسه همین انتخاب کردم. اما اون چیزایی که توی مقاله های انگلیسی زبان میخونم و اون چیزایی که توی ایران در رابطه با منبع باز میبینم خیلی فرق داره.

۱- اوبونتو آمریکایی نیست بلکه در آفریقای جنوبی هست
همچنین ایران رو تحریم نکرده و حتی cd رایگانش رو به ایران هم می فرسته

۲-اگر قوانین نرم افزار های آزاد رو مطالعه کنید می بینید که تابع قوانین دولتی و کشوریشون هستند
پس اینکه سان یا شرکت دیگه ای ایران رو تحریم می کنه به آزاد بودن یا نبودن محصولاتش ربطی نداره
شرکت های حامی  نرم افزار های آزاد  نمی تونن قوانین کشورشون رو نقض کنند
محصولاتش رو هم برای ما تحریم نکرده
بلکه فقط امکان دانلود رو از ما گرفته (یعنی کمترین کار)
خودتون هم می دونید که اگر می خواست جدی این کار رو بکنه می تونست بسیار دردسر ساز تر باشه
شما می تونید از منابع دیگه ( مثل خود اوبونتو ) خیلی از محصولات رو دریافت کنید
از جمله sun -jdk
mysql -netbeans-glassfish

3- اینکه در ایران اینطوره ربطی به نرم افزار آزاد داره؟
شما هدف و فلسفه نرم افزار آزاد رو می دونید؟
هیچ موقع هدف نرم افزار آزاد و فلسفه اون همگانی شدن نبوده
هر چند که رشد اون باعث همگانی تر شدنش میشه
ولی همگانی شدن هدف اصلی نیست
هیچ کس مجبور نیست از نرم افزار آزاد استفاده کنه
هر کسی دوست داشت و تونست سختی های رسیدن به آزادی رو بپذیره می تونه درک کنه چه لذتی داره
هر چند که با گذشت زمان ساده تر و تنوع بیشتری درش ایجاد میشه و پیشرفت های بیشتری می کنه که طبیعتاً همگانی تر هم میشه

آزادی دردسر داره اونم تو دنیای غیر آزاد
تو هر زمینه ای که می خوای آزاد باشی و حق انتخاب داشته باشی باید از جریان معمول و قابل قبول جامعه سختی بیشتری بکشی و تلاش بیشتری کنی
این یه چیز طبیعیه
کسی شما رو مجبور به آزاد بودن نکرده
بلکه اگر خودتون دوست داشته باشید تلاش می کنید آزاد باشید

4-ایران جهان سوم هست و خیلی چیز ها کاریکاتور جهان اول
مقایسه خیلی چیزا اشتباه هست  و از فلسفه و اصول اصلی اون به دور هست
پس واقعیت ها رو بپذیرید و اگر آدمی هستید که وطنتون رو دوست دارید برای بهبود بیشتر اون تلاش کنید



تمام بحث من سر اینه که جهت همه گیر کردن استفاده از منبع باز، باید بیشتر جنبه ی همکاری رو مد نظر داشت و بعد جنبه ی مادی و پولی. اگه کسی میخواد به جامعه ی منبع بازی که تنوع بسیار بسیار زیادی هم داره وارد بشه باید بهش کمک کرد.
1-این که اوبونتو آمریکایی نیست و ایران رو تحریم نکرده که همه میدونن. منظورم از صاحب اوبونتو بودن دشمن شماره یک، این بود که در اصل اونه که قوانین بین الملل رو تنظیم میکنه. مثل همین اولتیماتومی که واسه قطع روابط نفتی کشورهای اروپایی با ایران داده.
2- در مورد قوانین منبع باز: php هم منبع بازه و هم اسرائیلی! پس چرا خبری از تحریم نیست؟ این اقدام تحریم ایران از سوی sun کاملا عمدی بوده و هیچ ربطی هم به قوانین منبع باز نداره. اتفاقا توی همون قوانین هیچ بند و تبصره ای نیست مبنی بر اینکه اگر فلان کشور با کشور ما فلان کارو کرد حق استفاده از منبع باز مارو نداره!
3- من اینو میدونم: اگه جامعه ی منبع باز، چه داخل کشور و چه خارج کشور، بحث همکاری و کمک به اعضاشو در درجه ی دوم قرار بده مسلما شکست خواهد خورد. همین سان، آخرش چی شد؟ با تحریم ایران به جایی رسید؟ اول اخراج کارکنان، بعد افت قیمت هر سهم و نهایتا هم خداحافظی با مجموعه ی مستقل خودش.
4- هر کسی وطن خودشو دوست داره و این شامل حال منم میشه. منظور من از بحث ها ای  که کردم به هیچ وجه کل ایران نبود. فقط دلم میخواد جامعه ی منبع باز ایران هم همانند جامعه ی منبع باز دنیا همکاری و کمک رو یادش نره. دقیقا مثل همین فرستادن رایگان DVD اوبونتو از اون ور دنیا به ایران. اگه اونا این کارو واسه همه گیر شدن اوبونتو میکنن پس چرا ما نمیکنیم؟ مگه ما هم قرار نیست جزو همون جامعه باشیم؟


1 و2 -
مقایستون اشتباه هست
چیزی مثل اوبونتو و php اصلاً چیز های  HItech نیستن که تحریم کردنشون ارزشی داشته باشه
می تونید ببینید شرکت های بزرگ مثل IBM SUN MS REDHAT ORACLE GOOGLE  و..... ایران رو تحریم کردن ( دیگه از شرکت های بزرگ نرم افزاری چی می مونه؟ :) )
اینکه دانلودشون آزاد باشه فایده ی خاصی نداره مهم اینه که اصلاً ایران رو آدم حساب نمی کنند و سرویسی نمی دن
وگرنه دانلود که با یه VPN و عوض کردن IP حل میشه :)

3 - اون ربطی به تحریم ایران نداره که :)
کلاً بحران اقتصادی هست و اونم به دنیای نرم افزار آزاد ربطی نداره
در ضمن سهامدارن سان با رضایت کامل این کار رو کردن
چون در عمل همکار ۲۰ ساله اوراکل بودن و اینطور براشون بسیار بهتر شد ( و برای دنیای جاوا و.... )

۴- اگر می بینید از اون ور دنیا براتون مجانی پست می کنند دلیل داره :)
برای اینکه فکر اقتصادیشون کار می کنه و برای ۲ ۳ سال آینده ( و اگر از اول حساب کنید ۱۰ ساله برنامه ریختن )
الان همگانی شدن اوبونتو برای توزیع کنندش مهمه ( با حرف قبلیم منافاتی نداره اون فلسفه نرم افزار آزاد بود و این می تونه هدف همگانی شدن داشته باشه چون تجارت بر مبنای نرم افزار آزاد هست) تا سرور هاش رو به همه بشناسونه و در سال های آینده سودش رو ببره :)

حالا اینکه انتظار دارید یکی تو ایران بشینه تو خونه و با اینترنت گرون دانلود کنه و وقت بذاره و رایت کنه و هزینه هاش رو هم نگیره خیلی غیر منطقی هست
و این هزینه ها کاملاً معقول و منطقی هستند
اگر منظورتون اشتراک گذاری بین کاربران هست این کار بسیار خوبه ولی نباید کار گروه اول رو زیر سئوال برد یا بد دونست
بلکه باید بسیار بسیار ازشون ممنون بود و تشکر کرد که این امکان رو در اختیار کاربرانی که آشنایی ندارن و یا دسترسیشون سخته با هزینه بسیار مناسب گذاشنتد

شما می تویند در لاگ ها و جلسه ها ( که مثلاً یکیش همین امروز هست ) با دیگر دوستان آشنا بشید و نرم افزار ها و تجربه ها تون رو با هم به اشتراک بگذارید
این کار خوبیه و کسی مخالفش نیست

و اگر دقت کنید این موضوع اصلاً ربطی به اینکه ویندوز در اینجا ارزون تر هست و یا سان ایران رو تحریم کرده نداره و بی خودی داشتید بحث رو پیچیده می کردید
بهتر بود شما از دیدار ها و جلسه های  ( و نشست های )لینوکس کار ها با خبر بشید و از این طریق این کار رو بکنید
نه محکوم کردن فروشگاه های اینترنتی - شرکت های توسعه دهنده نرم افزار آزاد و.......

1و 2: کاملا مخالفم. اگه php تحریم میشد ایرانیها میخواستن این همه انجمن رو چطور درست کنن؟ آیا اون موقع کلی پول گیر رقبای php نمیومد؟ در ضمن شما که داری حرف منو تایید میکنی. من که همون اول گفتم اونارو باید ول کرد و خودمونو چسبید! اینکه اونا مارو حسلب نمیکنن همین چیزیه که من گفتم. بهتره هر چیزی که واسه خودمون کار راه بندازه استفاده کنیم و زیاد نسبت به فناوریهای اونا تعصب نشون ندیم. همین دانلود کردن با یه ip دیگه خودش تاییدیه بر حرفای من. من جاوا میخوام کار کنم پس میرم با vpn دانلود میکنم. کارمو راه میندازم، هیچ تعصبی هم نصبت به جاوای بیگانه ندارم.
3- منظورم در رابطه با سان رو بد رسوندم: منظورم این بود که شرکتهایی که با شعار منبع باز، کارهای دیگه انجام میدن و قوانین خودشونو نقض میکنن مثل همین سان، آخر و عاقبتشون میشه همین. در ضمن کدوم شرکتی حاضره استقلال شرکت خودشو بذاره کنار بره زیر سایه ی یه شرکت دیگه؟ سان میخواست با تعدیل نیرو، استقلال خودشو حفظ کنه که نتونست و این شد عاقبتش.
4- کاملا موافقم و این همون چیزیه که خودم هم گفتم. اونا به فکر توسعه ی منبع باز هستن. کاری که ما هم باید بکنیم.
در ضمن من هیچ فروشگاهی رو زیر سوال نبردم.انتظارهای بی خود و بی مورد هم ندارم. فقط نظرم اینه که باید در زمینه ی کاهش قیمتها، کاری کرد تا لینوکس، زودتر توی ایران همگانی بشه. میدونم که فروشگاههای اینترنتی دارن کار درستی انجام میدن و با قیمت واقعا کمی محصولات رو ارائه میدن اما باید اینم در نظر داشت که بغالی سر کوچه یه پک کامل نرم افزاری رو با یه سی دی xp میده سه چهار تومن و مسلما گیر آوردن ویندوز و مخلفات آسونتر از لینوکس و نرم افزارهاشه.
کلا من از جامعه ی منبع باز خیلی خوشم میاد. چون اعضای منطقیتر، فعالتر و با دانشتری داره. من دو سه ساله دارم توی انجمنهای منبع باز ایرانی و انگلیسی پست میزنم و پست میخونم اما تا حالا سراغ اوبونتو نرفته بودم. چرا؟ به همین دلیلی که پست اول رو زدم.


۱و۲
منظور بنده رو متوجه نشدید
HItech بودن با همگانی بودن بسیار فرق داره
بنده نگفتم php به درد نمی خوره و......
گفتم HItech نیست
در ضمن منم تعصبی به چیزی نشون ندارم و می گم اگر کننده کار هستید بفر مایید شروع کنیم
ما ایرانی ها ( خودمم جزوش ) بیشتر بلدیم شعار بدیم تا عمل کردن
می تونید ببینید که ما هیج محصول درست و حسابی نرم افزاری که کاربردی باشه و همگانی باشه نداریم
بودجه ی it این کشور در حد و اندازه یک شرکت it بزرگ خارجی هم نیست :)
و همچنین مدیریت و برنامه ریزی درستی هم در کار نیست
پس بهتره واقعیت ها رو هم در نظر بگیریم و الکی شعار ندیم
نرم افزار آزاد بی گانه و وطنی نداره ( مرز نداره :)  هرچند که مجبور به رعایت کردن بعضی قوانین خارجی هست ولی آزادیش رو از دست نمی ده)
تا زمانی که حقوق مولفان و توسعه دهندگان بی ارزش باشه همینه که هست :) ( همون استدلال هایی که شما در مورد خرید ویندوز xp کردید :) )

۳- مطمئن هستم مدیران و مشاوران و وکیلان سان حواسشون بیشتر از ما جمع هست :)
اگر ما یک شرکت حتی در اندازه های ۱ دهم سان هم داشتیم باید افتخار می کردیم :)
واقعیت ها چیر دیگه ای میگه
اسم این رو تعصب نگذارید
واقع بینی هست
تا وقتی که نفهمیم جهان سوم یعنی چی و نخوایم تلاش کنیم و الکی هر کمبودی رو توجیح کنیم همین میشه :)
اول باید ایرادات و مشکلات رو درک کرد

۴- باز هم دلیلتون منطقی نیست
فکر کنم در این مورد به اندازه ی کافی صحبت کردم و تکرار لازم نباشه :)



اینکه شما میگی شعار نده عمل کن، من که همون پست اول گفتم استارت از شما و عمل از من! اما الان بحث رسیده به صفحه ی دو و هنوز استارت نخورده تا عملی انجام بشه. (دقیقا بر خلاف اهداف جامعه ی متن باز) در مورد php و فناوری برتر و ... اینکه خوب این طوری جاوا، asp و خیلی چیزای دیگه هم های تک نیستن. پس چرا بعضیها منبع باز و محدود هستن و بعضی ها هم کپی رایت و آزاد؟

3- من به خوبی و کاملا واضح و روشن مثل خورشید تابان توی آسمون آبی واسم واضحه که توی کشوری زندگی میکنم که واسه ی دولتش بحث IT شده یه جور سرگرمی. شما اخبار IT بیست و سی رو ببین. همش خبرهای سرگرمی در رابطه با IT داره. اینو خودم میدونم که ما کجاییم و اونا کجا. اما اینم میدونم که چرا ما اینجاییمو اونا اونجا!

4- اینایی که من نوشتم دلیل نبود که منطقی باشه یا غیر معقول. اینا واقعیتهای جامعه ی IT ماست. منطقی نبودنشم والا تقصیر من نیست!

نمیدونم فکر کنم خیلیا این طور برداشت کردن که من ضد خارجیها! طرفدار بی چون و چرای وضع IT ایران!!! و مخالف منبع بازم!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا این طور نیست. من فقط واسه ی شروع کار با اوبونتو یه DVD میخواستم. همین.

آفلاین Essi.Esfahan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #21 : 17 اردیبهشت 1388، 04:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
باید اینم در نظر داشت که بغالی سر کوچه یه پک کامل نرم افزاری رو با یه سی دی xp میده سه چهار تومن و مسلما گیر آوردن ویندوز و مخلفات آسونتر از لینوکس و نرم افزارهاشه.

کاملا مخالفم. شما برای تهیه نرم افزارهای ویندوز باید سی دی اش رو پیدا کنید. نصبش کنید که حجم زیادی از هارد رو اشغال می کنه. بعدش هم کرک اش کنید. اما برای گنو/لینوکس؟ می تونید از ترمینال بزنید(برای اوبونتو مثلا): sudo apt-get install x و یا از طریق سیناپتیک نصبش کنید. و ضمنا این فایل های نصب خودشون نصب می شن و حجم خیلی کمی دارند و بعد از نصب هم در منوی Applications ظاهر می شن ;) خب کدوم ساده تره؟ به بیرون بری برای یک سی دی و کلی صبر کنی که کپی بشه یا کلی پول واسه اورجینال های داخلی اش( ;D ) بدی و بعد هم برگردی خونه و ندونی کرک اش کنی و دوباره برگردی سراغ فروشنده یا تنها با چند کلیک یا فشردن صفحه کلید و البته رایگان؟
خب همین ترمینال بازی ها خودش واسه خیلیها یه کار خسته کننده ست. تازه اونایی هم که بسته ها رو ندارن باید یه اینترنت درست و حسابی واسه این کار داشته باشن. در ضمن کدوم کلی بیرون رفتن و ناتوانی در کرک کردن؟> واقع بین باشیم: سروکله زدن با برنامه های ویندوز سخت تره یا لینوکس؟
البته من از این نوشته به هیچ عنوان نمیخوام بگم که ویندوز بهتره یا لینوکس. منتها هر کدوم در یه سری مسائل بهتر عمل میکنن و توی بعضی چیزا یکی بر دیگری ارجحیت داره. مثل همین گیر آوردن DVD اوبونتو که من دیگه نمیدونم چکار کنم.

آفلاین Essi.Esfahan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
پاسخ به: ارسال DVD اوبونتو 9.04
« پاسخ #22 : 17 اردیبهشت 1388، 04:55 ب‌ظ »
سلام به نظر من وباز هم به نظر من اگه می شه یکی بیاد منتقلش کنه به کافه یا فلسفه!!چون ربطی به تازه کاران نداره والبته اگه کلا" بسته بشه که بهتره!!
من هنوز نفهمیدم که چرا آدما فرق رایگان و آزاد رو درک نمی کنند؟
اتفاقا اولش دقیقا مربوط به تازه کاران میشد که دیگه کشید به اینجا. باید ببخشید. این چیزا توی انجمنها پیش میاد دیگه!