انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روش نصب مودم هاي مبتني بر GlobespanVirata USB ADSL LAN Modem (corecess 31رو12ug)  (دفعات بازدید: 47203 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amirkhani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
از ديشب نميتونم به اينترنت وصل شم
توي windows مشكلي ندارم ولي توي ابونتو چراغ adsl روشن نميشه,ابونتو ي من 8.10
كسي مشكل منو نداره؟؟؟؟كسي راه حلي داره؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
مدل مودمتون چیه ؟ از طریق lan یا usb ؟

احتمالا مشکل شما مربوط میشه به ایرادی که در کرنل 2.6.27 وجود داره و آپدیتی هم در این مورد منتشر شده ! آپدیت ها رو نصب کنید.

http://news.softpedia.com/news/Linux-Kernel-Regression-in-Ubuntu-8-10-Upgrade-Now-96839.shtml

آفلاین Amirkhani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
مودمم corecess 3112UG usbقبلا مشكلي نداشتم الان سه روزه چراغ adsl چشمك زنه و ثابت نمي شه
به پشتيباني اسيا تك زنگ زدم ,ميگن از مخابراته
كسي نظري نداره؟؟؟

آفلاین piloop

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
من هم بالاخره بعد از کلی زحمت و این ور و اون ور کردن تونستم connet بشم. گفتم نتیجه کارم رو این جا هم قرار بدم، شاید به عنوان مرجعی در تکمیل پست 1 بدرد کسی خورد.

اول همون طور که توی پست هایی که تا این جا انجام شده، چند تا تصحیح در پست 1 وجود داره که من همه رو جمع بندی می کنم.

1- قبل از شروع کار حتما از نسخه kernel لینوکس خود آگاهی پیدا کنید و با توجه به اون در صورت لزوم پچ ها رو از http://eciadsl.flashtux.org/download.php دریافت کرده و نصب کنید. مثلاً نسخه ی EciAdsl stable 0.12, 13/08/2007 شامل 3 پچ هست. (فقط پچ های مرتبط با ورژن kernel رو نصب کنید) برای نصبش هم می تونید به راحتی فایل رو در محیط گرافیکی یا terminal اجرا کنید.

2- اگر این دفعه ی اولی است که شما sudo eciadsl-config-text را اجرا می کنید، ممکن هست که بعضی گزینه ها برای شما موجود نباشد. به عنوان مثال در قسمت 5-1 که نوشته شده گزینه 59 انتخاب شود، دفعه ی اول تنها 58 گزینه وجود دارد (که همین باید انتخاب شود) و علت زیاد شدن گزینه ها در دفعات بعدی (در صورت save تغییرات) این هست که گزینه 1 به گزینه استقاده از تنظیمات قبلی به لیست اضافه می شود.

نقل‌قول
بعد نوبت به وارد کردن VCI ,VPI می باشد که این رو باید از سرویس دهنده اینترنت بپرسید. که قالبا vpi=0 , vci=32 در اسیا تک هست.

توجه کنید که ممکن هست که در این قسمت اشکال نوشتاری وجود داشته باشد. تنظیمات برای من vpi=0, vci=35 هست. اگر می خواهید مطمئن شوید باید از خود آسیاتک بپرسید. ولی راه دیگری هم هست. اگر driver های ویندوز این مودم را نصب کرده باشید، با اجرای نرم افزار Configure درایور (که غالبا در کنار نرم افزار DSL Status یافت می شود - همون دو تا فلش بالا و پاییین) می تونید vpi و vci را مشاهده کنید. در غیر این صورت از همون vpi=0 و vci=35 استفاده کنید.
باز هم توجه کنید که در log انتهای پست 1 اشتباه وجود دارد:
  + VPI/VCI       : 0915/8102
نقل‌قول
حالا نوبت به انتخواب سیستم سرویس دهنده  اینترنت میرسه که باید از لیست زیر گزینه ۴ یعنی LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS رو انتخاب کنید

این مورد هم ممکنه گزنیه 4 نباشه. به متن گزینه توجه کنید.

در انتها برای کسانی که دفعه اول هست که تنظیمات رو انجام می دن، آخرین سوالی که پرسیده می شه مربوط به این هست که آیا isp از DHCP استفاده می کنه؟ شما باید پاسخ این سوال رو y بزنید و بدین ترتیب سوال آخر که مربوط به static ip هست skip می شه و yes در نظر گرفته می شه.

3- نکات مربوط به Synchronization:

مشکل اساسی من این بود که تنظیمات رو تا این مرحله انجام می دادم. اما نمی تونستم Synchronization رو به درستی انجام بدم و فایل gs7470_synch18.bin هم برای من به خوبی کار نمی کرد. خوب همون طور که در پست 1 گفته شده بود تمام فایل ها sync استاندارد رو تست کردم ولی بازهم جواب نگرفتم. 1 نکته ی مهم برای کسانی که می خواهند تمام فایل های sync رو تست کنند این که modem بین هر دو با سعی دستور sudo eciadsl-start باید shutdown بشه. برای انجام این کار یا از دستور

modprobe -r usb-uhci (or usb-ohci)
استفاده کنید و یا به آسانی مودم را unplug کرده و دوباره وصل کنید.
همچنین برای تست اتوماتیک تمامی فایل های sync می تونید از دستور sudo eciadsl-probe-synch استفاده کنید.

نکته بعد این که ثابت ماندن چراغ مودم لزوما نشانه درست انجام شدن کار تا این مرحله نیست. حتما با استفاده از دستور ifconfig مطمئن شوید که device به نام tap0 برای شما ایجاد شده باشد. در غیر این صورت عملیات synchronization به درستی انجام نشده و شما باید این مرحله را مجددا انجام دهید.

برای کسانی که خیلی با این synchronization مشکل دارند و هر کاری انجام می دهند نمی تونند با موفقیت این مرحله رو انجام بدن، 1 راه مطمئن وجود داره و اون استفاده از USB Sniffer هست. در واقع شما با استفاده از این نرم افزار می تونید از تبادلات داده ای سیستم و پورت usb که مودم شما به آن وصل است، log بگیرید. این log باید از زمانی که مودم به پورت usb وصل می شه تا زمانی که دو چراغ مودم ثابت و روشن می شن تهیه بشه. بعد با استفاده از این log و همچنین با استفاده از دستور eciadsl-vendor-device.pl فایل bin. رو تهیه می کنید و بعد با راحتی مرحله synchronization رو به اتمام می رسونید! \\:D/

اگر خواستید از این روش استفاده کنید حتما اول قسمت  USB Sniffer از فایل http://eciadsl.flashtux.org/doc/eciadsl-devel_install_en.pdf رو مطالعه کنید. اگر حوصله این کار رو هم ندارید همون مطالب رو این جا هم می گذارم:

نقل‌قول
5.2 USB Sniffer
Download and install latest USB sniffer package there:
http://benoit.papillault.free.fr/usbsnoop/
Documentation for Snoopy (USB sniffer) is available there:
http://benoit.papillault.free.fr/usbsnoop/doc.php
5.3 Sniff USB packets under Windows
Disable auto-connection to the internet and unplug all USB devices (except the modem).
Start the sniffer and install the filter on the “Wan modem”, then unplug and replug the
modem.
As soon as both red and green leds are fixed, uninstall filters.
The sniffed packets should be in the file ‘C:\WINxxx\usbsnoop.log’
Reboot under Linux.
5.4 Convert log to .bin under Linux
Mount windows partition containing the usbsnoop log file so as to copy it where you want.
Issue this command:
eciadsl-vendor-device.pl usbsnoop.log -chipset=#YOUR_MODEM_CHISPET#
substitute #YOUR_MODEM_CHISPET# with your modem chipset (GS7070 or GS7470).
For help, issue this command: eciadsl-vendor-device.pl -h
This perl script parses the log file and generates a new bin file (script provided with usermode
package).
Issue this command:
mv #BIN_FILENAME_CREATED# /etc/eciadsl/my_synch.bin
substitute #BIN_FILENAME_CREATED with bin file name created.
and then run eciadsl-config-text to use this .bin
Run eciadsl-start...
...and cross your fingers :-)

حالا اگر این مرحله به درستی انجام شد و tap0 ایجاد شد یعنی شما مراحل مربوط به eciadsl رو انجام دادید. برای ادامه کار اول از همه دو فایل زیر رو دریافت و نصب کنید:

البته اگر این دو پکیج بر روی سیستم شما نصب نیست یا آخرین ورژن نیستند. (البته کلا نصبشون بی ضرره!  ;) )
و مراحل 7 و 8 از پست 1 رو انجام بدید و اینترنت پرسرعت بهره ببرید.

با تشکر از zoghal عزیز  ;)

آفلاین abedi98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
سلام ممنون از آموزشتون

من هم همین ارور رو دارم

root@laptop-hossein:~$ sudo pon dsl-provider
Plugin rp-pppoe.so loaded.
/usr/sbin/pppd: In file /etc/ppp/peers/dsl-provider: unrecognized option 'nic-tap0'

ورژن ابنتو هم 9.04 هست و pppoe آخرین نسخه نصب شده است

ممنون میشم راهنمایی کنید

MORE ....

sry EN type mikonam , chon too ubuntu hastam va font FA nadaram
agha in raveshi ke alan shoma gofty ba usb sniffer , inke faghat vase windows hast shoma age zahmaty nist amoozesh in ravesh ro kamel bezar
mamnoon
« آخرین ویرایش: 31 اردیبهشت 1388، 09:26 ب‌ظ توسط abedi98 »

آفلاین abedi98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
كسي نيست اينجا جواب ما رو بده ؟؟؟