انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فایل های ضروری پایه برای اتصال به شبکه  (دفعات بازدید: 1651 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
فایل های ضروری پایه برای اتصال به شبکه
« : 08 اردیبهشت 1394، 02:30 ب‌ظ »
سلام
من به لیست فایلهایی که برای برقراری ارتباط با شبکه ضروری هستند احتیاج دارم

هدف ام:
من می خوام که یک یا چند فایل که مربوط به ارتباط با شبکه هست رو از کامپیوترم پاک کنم تا کامپیوتر اصلا نتونه به اینترنت وصل بشه یک جورایی می خوام عقیم اش کنم ! منتها هرچه این فایلهای پایه ای تر باشند بهتر هست چون کمتر در کار سایر برنامه ها اختلال ایجاد میکنه

چیزی که نمی خوام:
من دستورات فایروال یا سایر راههایی که در سیستم عامل پیش بینی شده رو نمی خوام . به طور کلی هر راهی که سیستم عامل بتونه خنثی بکنه رو نمی خوام
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
پاسخ : فایل های ضروری پایه برای اتصال به شبکه
« پاسخ #1 : 08 اردیبهشت 1394، 11:31 ب‌ظ »
احتمالا با کامپایل مجدد کرنل بتونید راحت تر به نتیجه برسید.قبل از کامپایل در موقع کانفیگ همه درایورهای شبکه رو غیر فعال کنید و بعد کامپایل و نصب کرنل رو انجام بدید حالا قاعدتا نباید بتونید به شبکه وصل بشید!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1394، 12:05 ق‌ظ »
می‌خوای ایرگپ درست کنی؟ این بدافزار داخل فیرم ور اخیر ثابت کرد حتا ایرگپ‌ها هم خیلی امن نیستند ها!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 اردیبهشت 1394، 04:50 ب‌ظ »
پاک کردن درایور کارت شبکه کار هوشمندانه ای هست ولی فایل لیست هاش رو کسی داره؟ (البته من درایور وایرلس رو تونستم پیدا کنم ولی خیالم از بابت اترنت راحت نیست) کرنل رو هم نمی تونم دوباره کامپایل کنم چون یک نرم افزار دیگه که قراره ازش استفاده کنه فقط کرنل رسمی رو استفاده می کنه

درباره ی ایرگپ هم تا الان چیزی نشنیده بودم ولی برپایه ی  چیزی که تو ویکی پدیا دیدم احتمالا شبیه به همونا باشه ولی  دلایل من با اونا فرق می کنه فرق اساسی این هست که من می خوام کامپیوترم رو کنترل کنم نه اینکه امن اش کنم یعنی مثلا وقتی که می خوام از اینترنت استفاده کنم خب اون فایل ها رو می زارم و وقتی که نخوام استفاده کنم خب اون فایل ها رو پاک می کنم می دونی اینطوری خیالم راحت تره!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 10 اردیبهشت 1394، 02:41 ب‌ظ »
برای اترنت که مي‌تونی سیم رو بکشی خب!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 اردیبهشت 1394، 10:04 ق‌ظ »
آره ولی مشکل اینجاست که من تنبلی ام می کنه هی بکشم و هی وصل کنم :) وگرنه که اصلا می شد مودم رو خاموش کنم!

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #6 : 11 اردیبهشت 1394، 10:16 ق‌ظ »
آره ولی مشکل اینجاست که من تنبلی ام می کنه هی بکشم و هی وصل کنم :) وگرنه که اصلا می شد مودم رو خاموش کنم!
دوست عزیز

می تونید خیلی راحت از دستورات زیر برای مدیریت شبکه استفاده کنید:

فعال کردن شبکه:
sudo service network-manager start
غیرفعال کردن شبکه:
sudo service network-manager stop
این کارها معادل کشیدن LAN هست و تا اونجایی که من امتحان کردم، LAN و WLAN را باهم فعال و غیرفعال میکند.

تازه شما می تونید از تنظیمات Modem هم اقدام به فعال و غیرفعال کردن LAN متصل شده به سیستمتان کنید.