انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه اندازی ADSL در کوبونتو  (دفعات بازدید: 2804 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad_77

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
راه اندازی ADSL در کوبونتو
« : 11 خرداد 1388، 04:41 ب‌ظ »
سلام .

من کوبونتو رو نصب کرده ام ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم به اینترنت وصل بشوم و هر چه هم که صفحات مختلف رو میخونم باز هم به نتیجه ای نمیرسم .

در فدورا یا اوبونتو با یک خورده ور رفتن با network به نتیجه میرسیدم ولی حالا وقتی وارد تنظیمات کوبونتو میشوم احساس میکنم یه چیزایی کم داره .

مودم اکسترنال TD-8811  رو دارم که از طریق کارت شبکه متصله ولی جایی رو پیدا نمیکنم تا یوزر و پسوردم رو وارد کنم ( احساس میکنم باید از کانکشن نوع dsl  استفاده کنم ولی این گزینه غیر فعاله ) .

ممنون میشوم اگر دوستان کمک کنند .

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: راه اندازی ADSL در کوبونتو
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1388، 06:03 ب‌ظ »
سلام .

من کوبونتو رو نصب کرده ام ولی مشکلی که دارم اینه که نمیتونم به اینترنت وصل بشوم و هر چه هم که صفحات مختلف رو میخونم باز هم به نتیجه ای نمیرسم .

در فدورا یا اوبونتو با یک خورده ور رفتن با network به نتیجه میرسیدم ولی حالا وقتی وارد تنظیمات کوبونتو میشوم احساس میکنم یه چیزایی کم داره .

مودم اکسترنال TD-8811  رو دارم که از طریق کارت شبکه متصله ولی جایی رو پیدا نمیکنم تا یوزر و پسوردم رو وارد کنم ( احساس میکنم باید از کانکشن نوع dsl  استفاده کنم ولی این گزینه غیر فعاله ) .

ممنون میشوم اگر دوستان کمک کنند .

دو راه اصلی هست یک اینکه کار اساسی کنید و یوزر و پسورد خودتون رو در مودم ست کنید مثه من  :P

و یا راه دوم در کنسول ( ترمینال ) این دستور بزنید

sudo pppoeconf

و در صفحه ای که باز میشود کارت شبکه و یوزر و پسورود و شماره تلفن و ... راه بدهید و پس از پایان این تنظیم برای اتصال در ترمینال بزنید

sudo pon dsl-provider

و برای قطع اتصال هم بزنید

sudo poff

موفق باشی

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #2 : 12 خرداد 1388، 04:20 ب‌ظ »
یک اینکه کار اساسی کنید و یوزر و پسورد خودتون رو در مودم ست کنید مثه من  :P

سلام

چطور ميشه اين كار رو انجام داد؟ آيا راهنمايي هست؟

اگر يوزر و پسورد روي مودم ست بشه، آيا در تمام توزيع ها بطور خودكار بدون نياز به ساخت كانشكن يا تنظيمات ديگر به اينترنت وصل ميشيم؟

با تشكر

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #3 : 12 خرداد 1388، 05:17 ب‌ظ »
یک اینکه کار اساسی کنید و یوزر و پسورد خودتون رو در مودم ست کنید مثه من  :P

سلام

چطور ميشه اين كار رو انجام داد؟ آيا راهنمايي هست؟

اگر يوزر و پسورد روي مودم ست بشه، آيا در تمام توزيع ها بطور خودكار بدون نياز به ساخت كانشكن يا تنظيمات ديگر به اينترنت وصل ميشيم؟

با تشكر

بله در تمام توزیعها و تمام سیستم عاملها بدون نیاز به کانکشن اینترنت خواهی داشت  :o   ;D

برای راه اندازیش بهتره با شرکتی که ازش اینترنت گرفتی تماس بگیری تا راهنماییت کنن که یوزر و پس رو در مودمت ست کنی یه تماس به پشتیبانی  ;) روند ساده ای داره و از طریق مرورگر میری تو ستینگ مودمت ولی تو مودمهای مختلف کمی جای تنظم یوزر و پس و ... فرق داره که شرکتت دقیقا به شما تمام موارد مورد نیاز برای تنظیم خواهد گفت

موفق باشی