انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ریموت کنسول  (دفعات بازدید: 1841 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
ریموت کنسول
« : 11 خرداد 1388، 12:07 ق‌ظ »
من می‌خوام یه لینوکس (ترجیحا اوبونتو - سرور) روی یکی از کامپیوتر‌های شبکه‌ی داخلی نصب کنم. از نظر فیزیکی نمی‌تونم برای هر کاری پاشم برم پشت اون سیستم. ولی خب می‌تونم برم و یک بار روی اون یه اوبونتو نصب کنم بیام.
خب اول اینکه می‌خوام این سیستم رو از طریق شبکه کنترل کنم. یا بهتر بگم، یه ترمینال از اون سیستم رو می‌خوام داشته باشم.
چیکار باید کرد؟
یادتون باشه که یه بار بیشتر نمی‌تونم به اون سیستم دسترسی فیزیکی داشته باشم.
می‌شه کمکم کنید؟

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: ریموت کنسول
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1388، 11:04 ق‌ظ »
من می‌خوام یه لینوکس (ترجیحا اوبونتو - سرور) روی یکی از کامپیوتر‌های شبکه‌ی داخلی نصب کنم. از نظر فیزیکی نمی‌تونم برای هر کاری پاشم برم پشت اون سیستم. ولی خب می‌تونم برم و یک بار روی اون یه اوبونتو نصب کنم بیام.
خب اول اینکه می‌خوام این سیستم رو از طریق شبکه کنترل کنم. یا بهتر بگم، یه ترمینال از اون سیستم رو می‌خوام داشته باشم.
چیکار باید کرد؟
می‌شه کمکم کنید؟

شما می‌توانید توسط SSH به کامپیوتر مورد نظر خود دسترسی راه دور داشته باشید. یعنی داخل کامپیوتر کلاینت با دستور ssh USER@IP-ADDRESS به صورت پیشفرض به سرویس‌دهنده‌ی مورد نظر خود متصل شوید، برای اطلاعات بیشتر Manual دستور ssh را ملاحظه بفرمایید.
man ssh
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
پاسخ به: ریموت کنسول
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1388، 12:47 ب‌ظ »
چیکار باید کرد؟
می‌شه کمکم کنید؟

شما می‌توانید توسط SSH به کامپیوتر مورد نظر خود دسترسی راه دور داشته باشید. یعنی داخل کامپیوتر کلاینت با دستور ssh USER@IP-ADDRESS به صورت پیشفرض به سرویس‌دهنده‌ی مورد نظر خود متصل شوید، برای اطلاعات بیشتر Manual دستور ssh را ملاحظه بفرمایید.
man ssh
خب یعنی نیاز به هیچ کار دیگه ای نیست؟
حتی لاگین شدن روی اون سیستم به صورت فیزیکی؟ مثلا اگه برق قط و وصل شه!