سلام
دوستان به نظر من گذشته از بحث مبتذل بودن یا نبودن این عکسها با این جمله که " از نمادهای لینوکس استفاده کنید " کاملا موافقم .
سلام محسن جان
فکر نمیکنم هیچ کدوم از دوستانی که توی این تاپیک پست زدن و هچنین مدیران با شما مخالف باشند
بحث سر مطرح کردن و صحبت کردن در یک جامعه آزاد هستش
این دوستمون تشریف آوردن اینجا و با کلمات دستوری دارند با مدیران زحمت کشی که ما میدونیم و دیدیم برای کوچک ترین مشکلات فروم چقدر زحمت میکشند باید نباید میکنند
این لحن حرف زدن برازنده به یک انسانی که میخواد در یک جامعه متن باز فعالیت کنه برازنده نیست
حالا گمان کنید که این تاپیک رو من زدم گو اینکه تفاوتی بین خودم و این دوستمون نمیبینم ( هر دو نفرمون یه پست بدرد بخور توی این فروم نزدیم
)
پست اول رو اینجوری میزدم :
----------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت دوستان و مدیران زحمت کش فروم
در هنگام ثبت نام آواتارهای پیشفرضی وجود داره که به نظرم زیاد با موضوعیت فروم و فرهنگ ما مطابقت نداره
پیشنهاد میکنم این شکلکها با شکلکهای مناسب جایگزین بشن
البته خود شما استاد هستید ولی من هم یک سرچ توی گوگل کردم و این لینکها رو مناسب دیدم تا نظر شما چی باشه
لینک 1 لینک 2 و ...........................
ممنون و موفق باشید
----------------------------------------------------------------------------
از طرف خودم میتونم بگم اگر یه همچین پستی رو میدیم به دقت نظر نویسنده آفرین میگفتم و همینطور تا اونجائی که از دستم بر مییومد هر کمکی و حمایتی میکردم تا این مسئله انجام بشه
فکر نمیکنم دوستان هم با اصل مسئله مشکلی داشته باشند این مدل حرف زدن ما رو یاد .............................................. و .....................................و میلیونها نقطه دیگه میندازه
( میگم ما چون توی پرایوت با چند تا از دوستان در این خصوص صحبت کردم )
یک صحبت هم با این دوست عزیز دارم
به شخصه نه شما رو آدم کوچیکی میدونم نه شما رو تمسخر کردم بلکه این نوع حرکت شما رو مناسب یک محیط عمومی نمیدونم
اینجا جای این نیست که بیایم با یک سری کلمات و واژه ها بخواهم خودم رو ثابت کنم . اینجا محل بحث علمیه (نه دینی ) اگر چیزی در چنته دارید رو کنید و اگر ندارید با کلمات مذهبی در آغاز و پایان مطالبتون بهتون پشیزی اعتبار نمیدند
این کار شما به جز ضربه زدن به اون دیدگاه اعتقادی شما هیچ نفعی براتون نداره
یک بار پستهاتون رو بی طرفانه بخونید از دید ما!!! این نوع حرف زدن از یه نفر با دید بالا که همه رو نادان و کوچک میبینه صادر شده
تنها این شخص میتونه وقتی که وارد یک خانه میشه به صاحب خونه دستور بده
اگر بخواهیم واقع بین باشیم میبینیم که بر پائی و زندگی این فروم ( که به شخصه خیلی چیزها ازش یاد گرفتم ) نتیجه زحمات چند نفر هستش پس اگر موردی میبینم و واقعا قصد منفی ندارم خیلی دوستانه پیشنهاد میدم نه .....
موفق باشید
پینوشت : آقا واقها دستتون درد نکنه از بی سوادی 4 تا پست بدرد بخور نمیتونم بزنم حداقل این بحث را راه انداختید آمار پستام رفت بالا