انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ارش لینوکس چیست؟  (دفعات بازدید: 2171 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
ارش لینوکس چیست؟
« : 10 شهریور 1393، 03:06 ب‌ظ »
سلام

ببخشید خیلی حرف از ارش لینوکس هست دقیقا این سیستم چیه ؟

منشا گنو / لینوکس داره ؟

یک سوال دیگه هم داشتم یه توضیحی راجعه bsd ّدید

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : ارش لینوکس چیست؟
« پاسخ #1 : 10 شهریور 1393، 03:24 ب‌ظ »
سلام

ببخشید خیلی حرف از ارش لینوکس هست دقیقا این سیستم چیه ؟

منشا گنو / لینوکس داره ؟

یک سوال دیگه هم داشتم یه توضیحی راجعه bsd ّدید

arch linux منظورتونه ؟ "آرچ" تلفظ میشه. منشا رو نمی‌دونم منظورتون چیه ولی آرچ یه سیستم عامل گنو/لینوکسه ! آرچ به قول خودشون از مدل غلطان ( اگه کلمه‌ی غلطان درست باشه ! ) برای انتشار به روزرسانی‌ها استفاده می‌کنه.

BSD یا بی اس دی هم یکی از سیستم‌عامل‌های قدیمیه که از پدربزرگ! unix انشعاب گرفته. مال دانشگاه برکلی هست ( اون B اول هم اسم berekely) !
الان سیستم عاملای معروف freeBSD و OpenBSD هستن که از BSD انشعاب پیدا کردن.

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1393، 05:27 ب‌ظ »
من زدم نصب بشه ولی اینترنت نداره چجوری دستکاپ روش نصب کنم ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 شهریور 1393، 05:37 ب‌ظ »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 شهریور 1393، 06:02 ب‌ظ »
https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide

ارزش داره نصب کنم یا همین ابونتو خوبه ؟
به هیچ‌وجه ارزش نداره به عنوان نخستین یا دومین  تجربه متفاوت از گنو/لینوکس باشه! اول با سیستم‌عامل‌هایی که محیط کاربری ساده‌تر و installation بی‌دردسر‌تری دارن شروع کن، اوبونتو چون جامعه کاربری بزرگتری داره همیشه به عنوان گزینه نخست مناسبه (:
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1393، 06:05 ب‌ظ توسط دات امین »

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 شهریور 1393، 06:09 ب‌ظ »
https://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide

ارزش داره نصب کنم یا همین ابونتو خوبه ؟
به هیچ‌وجه ارزش نداره به عنوان نخستین یا دومین  تجربه متفاوت از گنو/لینوکس باشه! اول با سیستم‌عامل‌هایی که محیط کاربری ساده‌تر و installation بی‌دردسر‌تری دارن شروع کن، اوبونتو چون جامعه کاربری بزرگتری داره همیشه به عنوان گزینه نخست مناسبه (:

ببین من سال 84 دوره لینوکس مقدماتی رو رفتم و کمی اشنا هستم سیستمم رمش 4 هست و ابونتو نمیشکه این خوبه شنیدم یه پس من داره خیل خوبه اون چطوره؟

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 10 شهریور 1393، 06:26 ب‌ظ »
ببین من سال 84 دوره لینوکس مقدماتی رو رفتم و کمی اشنا هستم سیستمم رمش 4 هست و ابونتو نمیشکه این خوبه شنیدم یه پس من داره خیل خوبه اون چطوره؟

((: یه چند ثانیه‌ای زمان سپری شد تا تونستم بفهمم جمله‌های پایانی حرف‌هات چیه !! یه نقطه‌ای، ویرگولی چیزی میذاشتی !

دوره‌ی مقدماتی لینوکس که من نه رفتم نه پیشنهاد می‌کنم و نمی‌دونم در چه سطحی آموزش می‌دن! اما در نهایت گنو/لینوکس هیچ چیز پیچیده‌ای برای کسی که با کامپیوتر آشنا هست، نداره! رم ۴ گیگ شما هم نمی‌دونم چه ارتباطی داشت ! رم اونقدر که همه جا می‌گن و بزرگ می‌کنن تاثیر شگفت انگیز روی کارکرد سیستم نداره! (منظور ظرفیت حافظه است نه چیز دیگه) مثلا من ۵ سال از لپتاپی استفاده می‌کنم که ۳ گیگ رم داره ...

اون "پس‌من" هم که گفتید منظور pacman یا پک‌من بوده ! پکیج‌منجر اختصاصی آرچ که خیلی‌ها می‌گن یکی از خوبی‌های این سیستم‌عامل همین پکیج منیجر قدرتمندشه (من با آرچ زیاد کار نکردم...) . در نهایت با اطمینان می‌گم انواع سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس بسیاری از نیاز‌های مارو برطرف می‌کنن! باور نداری همشون رو امتحان کن (:

پیشنهاد من اینه که از اوبونتو شروع کنی...
« آخرین ویرایش: 10 شهریور 1393، 06:30 ب‌ظ توسط دات امین »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #8 : 11 شهریور 1393، 12:17 ق‌ظ »

((: یه چند ثانیه‌ای زمان سپری شد تا تونستم بفهمم جمله‌های پایانی حرف‌هات چیه !! یه نقطه‌ای، ویرگولی چیزی میذاشتی !

اون "پس‌من" هم که گفتید منظور pacman یا پک‌من بوده ! پکیج‌منجر اختصاصی آرچ که خیلی‌ها می‌گن یکی از خوبی‌های این سیستم‌عامل همین پکیج منیجر قدرتمندشه (من با آرچ زیاد کار نکردم...) . در نهایت با اطمینان می‌گم انواع سیستم‌عامل‌های گنو/لینوکس بسیاری از نیاز‌های مارو برطرف می‌کنن! باور نداری همشون رو امتحان کن (:

:o :o ایول داداش چجوری تونستی اون جمله رو درک کنی من که نتونستم  ;D  تا اینکه جمله شما رو خوندم

فکر میکنم بعد اوبونتو بری سراغ فدورا و اوپن سوزه بد نباشه
برای اوبونتو که 512 مگ رم فک میکنم حداقل هست و مشکلی ندارین شما + سواپ هم میاد کمک ;D

آفلاین Lizard.tiny

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 شهریور 1393، 12:26 ق‌ظ »

:o :o ایول داداش چجوری تونستی اون جمله رو درک کنی من که نتونستم  ;D  تا اینکه جمله شما رو خوندم

فکر میکنم بعد اوبونتو بری سراغ فدورا و اوپن سوزه بد نباشه
برای اوبونتو که 512 مگ رم فک میکنم حداقل هست و مشکلی ندارین شما + سواپ هم میاد کمک ;D

ببخشید من تایپ میکنم چون کیبوردم جدیده دستم هنوز روی دکمه ها نمیره

فقط یه چیز من فدورا که نصب کردم خیلی نصب کردن اینا صخت بود yum داشت حال نکردم ولی این ارچ خیلی باحاله بهم :) :( هم میگه :دی

اپن سوزه مجانیه ؟

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #10 : 11 شهریور 1393، 01:08 ق‌ظ »
من زدم نصب بشه ولی اینترنت نداره چجوری دستکاپ روش نصب کنم ؟
اگر دقیقا آرچ لینوکس به همراه دسکتاب آماده می خواهید،  Antergos نصب کنید. حودم از Antergos استفاده میکنم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #11 : 11 شهریور 1393، 01:19 ق‌ظ »
لطفاُ از پرسیدن بیش از یک سوال در هر تایپک خودداری فرمایید. برای سوال‌های خود می‌توانید تاپیک جداگانه باز کنید.