انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی دو افزونه برای بهینه‌سازی ویرایشگر انجمن  (دفعات بازدید: 1411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
درود دوستان، همون‌طور که آگاه هستید، ویرایشگر نوشتاری‌ای که به صورت پیش‌فرض برای انجمن وجود داره، کارکردن باهاش یکم سخته و سرعت پاسخ دادن و هر چیز دیگه‌ای رو پایین می‌یاره، برای همین من دنبال راه‌چاره گشتم و دو افزونه‌ به نام TFT (برای فایرفاکس) و bbCodeInsert (برای کروم) رو پیدا کردم، هر دو افزونه کار یکسانی رو انجام می‌دن، زمانی که شما درحال پاسخ دادن و یا ایجاد یک موضوع هستید نیاز دارید تا خیلی سریع کارتون انجام بشه، مثلن یک کلمه رو انتخاب کنید و بهش لینک بدید، عکس و ... -همین‌طور. این نرم‌افزار دقیقن کارش همینه؛ بر روی مروگر شما نصب می‌شه و شما می‌تونید به راحتی کار‌هایی که در بالا گفتم و خیلی از کار‌های دیگه رو با بکار‌گیری ابزار‌های که در اختیار شما می‌زارن تنها با یک افزونه ساده انجام بدید.

لینک افزونه برای فایرفاکس
لینک افزونه برای کروم

امیدوارم دوای دردی باشه برای دوستانی که گلایه دارند. خوش باشید
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1393، 01:54 ب‌ظ توسط مهیار ب. »

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
ممنون
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
درود دوستان، همون‌طور که آگاه هستید، ویرایشگر نوشتاری‌ای که به صورت پیش‌فرض برای انجمن وجود داره، کارکردن باهاش یکم سخته و سرعت پاسخ دادن و هر چیز دیگه‌ای رو پایین می‌یاره، برای همین من دنبال راه‌چاره گشتم و دو افزونه‌ به نام TFT (برای فایرفاکس) و bbCodeInsert (برای کروم) رو پیدا کردم،
هیچ چیز اضافه نسبت به ادیتور انجمن ندارند. اینها فقط کد اضافه میکنند اما ادیتور انجمن خودش لینک و عکس میگره و به چپ و راست میبره و ... .
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1393، 03:17 ب‌ظ توسط dorf »

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
درود دوستان، همون‌طور که آگاه هستید، ویرایشگر نوشتاری‌ای که به صورت پیش‌فرض برای انجمن وجود داره، کارکردن باهاش یکم سخته و سرعت پاسخ دادن و هر چیز دیگه‌ای رو پایین می‌یاره، برای همین من دنبال راه‌چاره گشتم و دو افزونه‌ به نام TFT (برای فایرفاکس) و bbCodeInsert (برای کروم) رو پیدا کردم،
هیچ چیز اضافه نسبت به ادیتور انجمن ندارند. اینها فقط کد اضافه میکنند اما ادیتور انجمن خودش لینک و عکس میگره و به چپ و راست میبره و ... .

شما اگه یک نگاه دقیق‌تری به پست بنده بندازید، من جایی از اینکه این افزونه‌ها برتری نسبت ویرایشگر نوشتاری انجمن دارند صحبت نکردم.در ضمن چنین آپشنی من توی انجمن پیدا نکردم، شاید به خاطر سِمت کاربری من باشه.