انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از لینوکس روی thin client ها..!!!  (دفعات بازدید: 2638 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
استفاده از لینوکس روی thin client ها..!!!
« : 23 شهریور 1393، 07:56 ب‌ظ »
سلام دوستان
همانطور که می دونید thin client مزایای بسیاری برای استفاده در شرکت ها و سازمان ها دارند. من میخوام بدونم آیا میشه برای اینکار از لینوکس استفاده کرد؟ برای کلاینت ها و سرور هر دو باید از لینوکس استفاده کرد؟ یا میشه سرور لینوکس گذاشت و thin client ها رویشان ویندوز نصب باشد؟ و اینکه اگه بخوایم روی خود thin client ها هم لینوکس نصب کنیم چه توزیعی پیشنهاد می شود
این پروژه ای که از طرف شرکت ازم خواسته شده ممنون میشم راهنمایی کنید
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : استفاده از لینوکس روی thin client ها..!!!
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1393، 08:27 ب‌ظ »
سلام دوستان
همانطور که می دونید thin client مزایای بسیاری برای استفاده در شرکت ها و سازمان ها دارند. من میخوام بدونم آیا میشه برای اینکار از لینوکس استفاده کرد؟ برای کلاینت ها و سرور هر دو باید از لینوکس استفاده کرد؟ یا میشه سرور لینوکس گذاشت و thin client ها رویشان ویندوز نصب باشد؟ و اینکه اگه بخوایم روی خود thin client ها هم لینوکس نصب کنیم چه توزیعی پیشنهاد می شود
این پروژه ای که از طرف شرکت ازم خواسته شده ممنون میشم راهنمایی کنید

تا اونجایی که من می‌دونم، thin client یه مفهومه واسه سرویس دادن محدود و به صرفه و مدیریت بهتر‌ واسه ادمین‌ها ! وابسته به ویندوز یا گنو/لینوکس نیست. چیزی که مشخص می‌کنه از کدوم OS استفاده بشه خود نرم‌افزار اصلی مدیریت server و thin client هاست (:
مثلا openthinclient هم با gnu/linux و هم با windows اجرا میشه ( از اونجایی که java based هست پس مشکلی با جفتشون نداره).
یا مثلا lancore روی ویندوزه و داره به گنو/لینوکس مهاجرت می‌کنه.
پی ابتدا باید دنبال ابزار مناسب واسه شرکتتون بگردین به جای اینکه دنبال OS بگردین.

من خودم متاسفانه باهاشون کار نکردم واقعا دقیق نمی‌دونم (:

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1393، 08:49 ب‌ظ »
اول اینکه بابت جواب دادنتون ممنونم
من اونجور که فهمیدم روی خود thine client ها از سه دسته سیستم عامل windows xp , windows CE و یا linux استفاده میشه که این سیستم عامل ها نسخه فشرده و مخصوص thin client هستند و نحوه ارتباطشون هم مبتنی بر سه پروتکل RDp مایکروسافت , X11 لینوکس  ویا ICA شرکت sitrix هست که اون دو تا برای ارتباط با سرور های ویندوز و اون X11 هم برای ارتباط با سرورهای لینوکسی هستش
در رابطه با این open thin client اگه میشه بیشتر توضیح بدین چیه والا من سایتش رو دیدم ولی چیزی از کاری که انجام میده دست گیرم نشد

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1393، 11:22 ب‌ظ »
فکر کنم شما زیرو کلاینت رو با تین کلاینت اشتباه گرفتید

تین کلاینت یک چیز شبیه مک مینی یا رزبری مثلا هست

ولی زیرو کلاینت از یک چیز شبیه kvm و یک چیز شبیه کروم بوک تشکیل شده البته فکر کنم من اشتباه دارم میگم

چون زیرو کلاینت خودش ریموت دسکتاپ میزنه به یک سرور یک همچین چیزی البته دقیق اسمش رو نمیدونم ولی منو ببخشید اگر اشتباه گفتم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1393، 02:04 ق‌ظ »
دو پروژه معروف در این زمینه هست، یکی LTSP و دیگری هم OpenThinClient هستش. کافیه اون رو روی سرورتون نصب کنید، تنظیماتش رو انجام بدید و بعد می‌تونید از Thin Clientها استفاده کنید.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 شهریور 1393، 10:44 ب‌ظ »
دو پروژه معروف در این زمینه هست، یکی LTSP و دیگری هم OpenThinClient هستش. کافیه اون رو روی سرورتون نصب کنید، تنظیماتش رو انجام بدید و بعد می‌تونید از Thin Clientها استفاده کنید.
این دو تا پروژه تمام سرویس هایی که برای راه اندازی سرور مربوط به thin client ها هست رو انجام میده یا باید علاوه بر اینها یکسری سرویس های دیگه رو هم روی سرور در کنارشون راه اندازی کرد؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 26 شهریور 1393، 06:43 ب‌ظ »
بستگی به نوع راه‌اندازیتون داره، ولی عموما سرویس‌های دیگه هم همراه اون نیاز دارید.