انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: زبان برنامه نویسی برای دستکاری یک توزیع  (دفعات بازدید: 2459 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rastegar.amir3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • Windows phone developer
    • برنامه فارسی
سلام و خسته نباشید.
به تازگی برای کیت رسپبری پای مشغول فعالیت شدیم...
می خواستم بدونم برای ساخت برنامه برای این کیت ها باید از چه زبانی استفاده کرد... خود سایت سازنده پیتون رو پیشنهاد داده ؛ می خواستم بدونم این برنامه ها در داخل سیستم عامل کار خواهند کرد یا خیر؟
سوال دومم این هست که اگر قصد داشته باشیم یک توضیع لینوکس متناسب با نیازمون طراحی کنیم باید به چه زبان ها و مباحثی مسلط باشیم ؟ منبعی اگر هست معرفی بفرمایید.
پیشاپیش از لطفتون ممنونم.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
پاسخ : زبان برنامه نویسی برای دستکاری یک توزیع
« پاسخ #1 : 20 شهریور 1393، 10:12 ب‌ظ »
C,C++,python
بسته به نیازت میتونی ازشون استفاده کنی .درمورد کارکرد های این زبان بار ها در انجمتن بحث شده
برای مثال از c,c++ بیشتر برا نرم افزار های سیستمی و نرم افزار هایی که سرعت و پرفومنس توش اهمیت داره استفاده میشه
برای مثال converter ها.به نظر من بهتره از پایتون استفاده کنین چون برا کارهای کوچیک و متوسط(و گاها حرفه ای)کاملا جواب گو هست.

طراحی یه توزیع از پایه کار نسبتا دشواریه.چون نیازه که خودتون خیلی چیزارو از اول برنامه نویسی کنین و بعد از ساخت نیز هزینه و انرژی زیادی برا اپدیت میخواد .
درحالی که شما میتونین نیازتون رو با طراحی توزیع بر پایه یه توزیع دیگه کاملا برطرف کنین.مثلا طراحی توزیع بر پایه اوبونتو

در ضمن.اه بگی رزبری پای ات رو از کجا تهیه کردی ممنون میشم.
یکی دو هفته اس دارم دنبالش میگردم نیست!

آفلاین rastegar.amir3

• Newbie
  • *
    • برنامه فارسی
« پاسخ #2 : 20 شهریور 1393، 10:16 ب‌ظ »
raspberry-pi.ir
چندین سایت دیگه هم دارن...
برای تغییر ابونتو باید چه زبانی کار کنم؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 20 شهریور 1393، 10:20 ب‌ظ »
می خواستم بدونم برای ساخت برنامه برای این کیت ها باید از چه زبانی استفاده کرد... خود سایت سازنده پیتون رو پیشنهاد داده ؛ می خواستم بدونم این برنامه ها در داخل سیستم عامل کار خواهند کرد یا خیر؟
کدوم سیستم عامل ؟ اگه رزبیان منظورتونه ، پایتون ۲ و ۳ پیش فرض روش نصب هست
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین rastegar.amir3

• Newbie
  • *
    • برنامه فارسی
« پاسخ #4 : 20 شهریور 1393، 10:26 ب‌ظ »
می خوام یک دستگاه بسازم که از اون روشن میشه برنامه من رو بالا بیاره ، فکر می کنم باید اینترفیس رو بسازم بعد روی توزیع قرار بدم ...
اگر کسی ساخت اینترفیس یا همون لانچر رو میدونه بگه...
و طریقه ساخت یه نسخه سبک از اوبونتو یا دبیان که لانچر من روش جایگزین شده باشه...

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #5 : 20 شهریور 1393، 10:35 ب‌ظ »
می خوام یک دستگاه بسازم که از اون روشن میشه برنامه من رو بالا بیاره ، فکر می کنم باید اینترفیس رو بسازم بعد روی توزیع قرار بدم ...
و طریقه ساخت یه نسخه سبک از اوبونتو یا دبیان که لانچر من روش جایگزین شده باشه...
اگه یه توزیع میخوای که از اول برا خودت طراحیش کنی با ویژگی های دلخواه خودت دوتا راه داری
1- یا یه توزیع مخصوص خودتو بسازی
2-یا از توزیع های مثل جنتو یا ارچ یا اسلکور استفاده کنی.البته دبیان هم همچین توزیعی داره
این دوتا راه از نظر سختی در یه اندازن(شاید راه اول بیشتر سخت باشه!)

درضمن هر زبان برنامه نویسی که رو یه توزیع کارکنه صد در صد رو توزیع دیگه ای هم کار میکنه
اون لینکی که من دادم رو مطالعه بکن و شروع به کار کن اگه سوالی داشتی میتونی بیای اینجا بپرسی

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #6 : 20 شهریور 1393، 11:36 ب‌ظ »
همه توزیعای معروف یه نسخه مینیمال دارن که تقریبا هیچی توش نیست (از جمله نصاب گرافیکی ;D) . اونو روی سیستم نصب میکنید , برنامه هایی که میخواید روش نصب باشه رو نصب کنید, با remastersys یا Re linux به طریقی که اموزش های انگلیسیش تو اینترنت موجوده و با جستجو یافت میشه اون سیستم عاملی که میخواید پک کنید.

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #7 : 21 شهریور 1393، 04:17 ق‌ظ »

برای طراحی اینترفیس و کارهای دیگه به اینجا سر بزنید.